Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(93)
Raspunsuri - Pagina 9

mirela2 spune:
ref la painica
cand ii vad ca se stramba la legume sau s au plictisit, le pun pe masuta bucatele mici de painica si asa mai deschid si gura la lingurita cu legume
cred ca mi ar place tare sa vizitez o tara islamica, gen Maroc, Egipt, Tunisia.....imi plac bazarurile lor
mi ar place mie multe, dar ciuciu parale
asa ca mai bine nu ma gandesc
mami cu motaneii Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi

ziki spune:
da,da, subscriu la postarea lui LORI, o sa inceapa acusi comparatiile si mamicile la primul bebelin sau cele mai influentabile o sa inceapa si ele sa se dea de toate cele ca al lor nu e in grafic.
pai eu ma uit la ce stia / facea flavia in perioada asta, si imi dau seama ca felix e arierat. dar nici ca-mi pasa
tot asa acum ceva timp m-a criticat o mamica - ca flavia nu citeste bine la venerabila ei etate - 5 ani si jumatate. si m-a pufnit si rasul. mai are doi ani de gradi, unde arde?
ANKA - ce comica ai fost! protesteaza, mama! am citit odata un topic tot la 365 de zile, unde o mamica a plecat cu trosnete si pocnete ca a fost criticata de celelalte ca se da mare cu ce face copilul. mi s-a parut si asta exagerat...
ce voiam sa zic e ca e o perioada in care copiii chiar incep sa faca progrese vizibile - merg, vorbesc cu adresa, si e normal sa ne emotionam si sa impartasim grupului. dar uneori, se poate simti totusi o competitie, nedorita - of course!
p.s. m-am recunoscut in descrierea soatei, a alegerii lui cu mine, si a anturajului lui feminin (si "proastele" de la birou si din existenta lui , si fostele colege pentru care se schimba brusc. chiar asa, "hmm")
wow MAGNETISM - am citit fiecare descriere, si parca deja eram acolo...
pentru dureri de dinti, noi am epuizat Camilia, dar am gasit DOLOGEl - care e natural. are propolis, valeriana, din astea. inca nu l-am folosit ca vad ca nu mai au de gand sa iasa alti colti...
ma retrag in barlog, ca iaaaar ma duc la dentist pentru restul zilei (poate si al vietii!)

zumzu spune:
500 de cazare cu 2 mese,2 sapt casablanca?
mi se pare chiar convenabil.
noi am fost in tunisa, nu e scump deloc, mai ales in extrasezon.
si am fost si in bazar, si eu aveam piticu cu bazarul dar nu mi-a placut, erau la limita agresivitatii asa mi s-a parut, prea trageau de tine si nu te mai lasau sa pleci;efectiv mi se facuse frica la un moment dat
culmea e ca si in magazine se negociaza la ei,la haine etc

maimutzica10 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui zumzu 500 de cazare cu 2 mese,2 sapt casablanca? mi se pare chiar convenabil. noi am fost in tunisa, nu e scump deloc, mai ales in extrasezon. si am fost si in bazar, si eu aveam piticu cu bazarul dar nu mi-a placut, erau la limita agresivitatii asa mi s-a parut, prea trageau de tine si nu te mai lasau sa pleci;efectiv mi se facuse frica la un moment dat culmea e ca si in magazine se negociaza la ei,la haine etc Mamica de ![]() http://photosbynicoleta.blogspot.com |
500 eur doar zborul
Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

maimutzica10 spune:
la multe lunitze motanilor mirelei si a lui ziki!
mirela, ms pt raspunsul cu frecventa camiliei!
Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

angieangie spune:
fetele..voi ce ati dat la bebeii cu muci multi si stranut din 10 in 10 min? e bun panadol?sau nurofen..help
a...si cum se administreaza colostrum-ul...in apa ,in lapte?
as raspunde si eu la sz-uri dar nu am timp..poate alta data,ca am un bebe mucios si marait
multumesc si astept raspunsuri
poze Tudor
cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

zumzu spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui maimutzica10
500 eur doar zborul Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011) think pink |
ma refeream la ce a scris cocutza, asa am inteles eu

Mayane spune:
La multi ani sarbatoritilor!
Mai, mie mi se pare aiurea ca au exilat-o pe biata femeie ca s-a laudat cu ce face copilul. Acum copilul este centrul universului meu, daca cineva ar incerca sa ma opreasca sa-l laud, l-as lauda de 10 ori mai tare.
Si ce rost ar avea un forum "despre copii" daca n-as vorbi in primul rand despre copilul meu.Si o sa mi-l laud, manca-l-ar mama, chiar daca ai vostri au facut chestia respectiva cu 5 luni inainte
Si daca nu va place, imi fac un site numai cu laudele mele despre pufletzel
Apropo de laude, azi se chinuia sa se ridice in picioare in mijlocul camerei, fara sa se tina de nimic. Parca era Bambi pe gheatza. Picioarele departate, fundul sus. mainile rasfirate. La un momentdat s-a ridicat, dar pentru ca picioarele erau foarte departate, a incercat sa contrabalanseze ridicand-se pe varfuri si bagand fundul in urma. Cu mainile ramasese ca aia de pe papirusurile egiptene, nu mai avea curaj sa le miste. Intr-un final gravitatia a invins si a cazut in fund ca bobocul.
Ce am vazut pana acum? Frankfurt (la intalnire cu gamerii) si Viena (excursie-cadou din partea firmei)
Ce vreau sa vad? Restul lumii (modesta, nu?).

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
Mami ametita de pufletzel

Lorich spune:
Angie face febra? Da semne ca il doare? Daca nu...mai asteapta cu antitermicele, scoate-i mucii, cu ser, cu apa, cu BB sau metoda belgiana sau simplu, cu sters nasucu.
Intreba cineva, dar nu mai stiu cine (scuze mari) de care ori BB/zi? Pediatra mea zice cam de 3 ori - dimi, inainte de somnul de pranz si cel de noapte. dar sunt moemnte cand copilul se umple de mama focului cu muci, se ineaca, nu poate respira..atunci o folosesti mai des..eu am avut moemte si cu 1 data / ora.
EDIT: Mayane normal, asa e, eu nu cred ca e ceva rau, mai ales ca aici e un adevarat jurnal, daca vei vrea sa stii cand a facut x pt prima data. Ce zic eu e ca e periculos cand aud "a mea nu afce nimic, o fi in regula?/ mama, cate fac ai vostri..oare nu ma ocup destul?/etc" La astea ma refeream eu. Apropo de laude, Brao Pufletel, ca ti-ai revenit asa repede din raceala!
Si..ia-ma si pe mine in "restul lumii"

mirela2 spune:
deci lintea a avut un super succes
a alunecat ca unsa pe gatul lor
e prima data cand gatesc linte
nu stiam ca o sa miroase ca o fasolica
niste afumatura mai trebuia sau niste carnati si o puneam si de o tuica fiarta
Robi e fac aplauze, se joaca ce se joaca si pac aplauda, mai ales daca vede ca te si uiti la el
mami cu motaneii Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi