Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(93)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Lori, m-a tras al meu de urechi la un moment dat. Ca tot uitandu-ma ce fac altii si nu face al meu, s-ar putea sa pierd din vedere ce face al meu. De atunci nu-l mai compar cu nimeni. Doar il laud.

World all details Wallpapers on view

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

Lori..nu face febra are 34,6,doar strange din dinti f tare ca si cum l-ar durea ceva,e marait..merci mult de raspuns

poze Tudor

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

Buna ziua

Monika-nici la masa cu noi nu avem succes.
roxx-ii dau la recomandarea pediatrei cate 8 picaturi de SANZYME in timpul mesei.
Carmen-m-am gandit la problema ta cu sanul dureros dar nu am stiut ce sa raspund.Sa ii dai si din sanul care doare ca altfel scade productia de laptic.Am un tub de Garmastan si daca vrei ti-l pot trimite ca mie nu imi trebuie.
Multa sanatate puiutilor bolnaviori si lui Lori.
La multe lunite puiutilor care mai adauga astazi o lunita!!!

Andreea, mami fericita de printesa Medeea 14.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimo spune:

LA MULTE LUNITE SARBATORITILOR DE AZI!

Multumesc Lori pentru raspunsul cu BB. Eu am intrebat pentru ca m-au certat sotul/parintii ca o folosesc cam des (o folosisem de 4 ori toata ziua).

Si mie mi-ar placea sa vad Marocul si Portugalia. Au fost la un moment dat pe lista de concediu, dar inca sunt la stadiul de dorinta. Si as fi vrut sa merg in Argentina acum vreo doi ani, cand colegii si profii de la tango au organizat o vacanta. Dar era 3 saptamani si nu puteam lipsi atat de la serviciu. Plus ca nu aveam nici finantele necesare.

Luca Alexandru, mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Hai ca tot is la capitolul lucruri noi facute de bebe, azi fica-mea s-a dat sg jos din pat shi a mers de-a busilea pana in hol, cand am vazut-o m-am crucit!! Nu stiu cum a reusit, sa vedem cum a facut ca acum doarme shi repetam figura sa vad ce shi cum face!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

draga de ea
pupici la pisicuta Teo

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Mai, apropo de "plecat cu colegii de...", o fosta colega de-a mea, dupa ce a plecat din companie, s-a apucat si a facut un curs de foto. Si de atunci tot pleaca la workshopuri cu colegii de foto. Prin Bucuresti, prin tara... O am in lista pe FB si mai bag cate un ochi la pozele ei... Unde e pasiune, se poate (tipa e pe la 45 de ani...)
Asa ca daca aveti ocazia, folositi-o, faceti ce va place. Da Zumzu?

World all details Wallpapers on view

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutza2011 spune:

Cazarea a fost ok, 500 euro, avem niste cunostiinte acolo si ne-au ajutat ei cu cazarea sa gasim convenabil si un loc frumos; zborul a fost durerea de 1200 de euro. Bazarul a fost rezonabil, numai sa nu te uiti in ochii vanzatorului ca trebuie neaparat sa cumperi de la el. Negocierea mergea oriunde, intr-adevar.

BB este cumva batista bebelusului? scuze de intrebare dar nu eram sigura, ca inteleg la fe va referiti.

Daca pot si eu sa va intreb ceva, nu stiu daca ati mai discutat, dar daca face kk de 4 ori pe zi vi se pare mult, cu o consistenta normala zic eu; sau nu discutati cu detalii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

cocutza e ok
si ai fac asa
uneori si de mai multe ori
depinde cat mananca

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Da, recunosc eu sunt extrem de plimbareatza imi place rau, as pleca pana la capatul lumii, nu am temeri, plec pe avion is o.k, daca va zic ca era sa raman in mijlocul Africii cu avionul, am plecat din Zambia cu un avion de-ala de-al lor vai mama lui shi pe la 5000 de m panica au cazut mastile de oxigen la cei din fata, unii tipau , altii plangeau, stewardesele( de fapt niste fetite mai spalate asa nici nu stiau ce se intampla), nu au tras bine usa shi se depresuriza incet incet avionul, de fapt o ragalie ce sa mai zic , eu stateam in spate shi ma simteam deja deranjata ca tot inghiteam shi nu mi se mai desfundau urechile, ma ce naiba zic, cand deschid ochii, panica generala, ne-am intors pe aeroportul de unde am plecat, am stat acolo, acum hai sa plecam inapoi ca pierdeam avionul din Johannesburg shi ala ne ducea pe Charles de Gaulle, am ajuns fix cu o ora inainte in Johannesburg pe aeroport ca sa prindem avionul spre Europa. de atnci am plecat cu avionul mai mereu, nu imi e frica , daca e sa mor , mor oricum!!!!

cu trenul e f. frumos , recomand la cuseta, vezi mult , vezi tot, shi e shi interesant, numai ca, dupa 3-4 zile de mers continuu cu trenul, a propos, din Bucuresti pana in Venetia(santa Lucia station), se fac fix 2 zile shi 2 nopti, cand te dai jos din tren shi te pui in pat catva zile ai impresia ca inca te plimbi cu trenul.

Mergi la inceput