Aspirante optimiste (725)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Eu intru la somn poate pot adormi mai devreme in seara asta ca am cam mult de recuperat din noptile trecute, sincer va zic ca daca nu aveam ovulatia acum 2 zile sigur va ziceam ca sunt gravida ca am o saptamana de cand imi vine sa dorm si in picioare.
Dati-mi va rog ceva sfaturi pentru tratament pentru ingrosarea endometrului.
Noapte buna

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefulici

Neata! Am fost la eco! Totul arata bine! S-a vazut si embrionul(3.22mm), vezicula vitelina(3.4mm), sacul gestational( 1.66 cm).
Am auzit si inimioara, batea cu 120 batai/min!
A zis ca totul arata bine. A vazut un mic punct pe uter de la care ar fi putut sa fie scurgerea, dar a zis ca nu-i nimic grav, poate e de la aspenter...
Mi-a zis sa iau conc medical la greu de la medicul de fam, apoi imi da si ea in continuare. Sa stau cat mai linistita si calma. Sper sa reusesc, ptr ca aseara am zis ca o iau razna !
Va pup !

http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.

Felicitari! Ce ma bucur pt tine!
Sa ramana bebelinul/bebelina in burtica mamii pana la termen!

Ylari, hai ca si la tine va fi asa de frumos!
O sa vezi ca iarasi te vei ocara singura ca te-ai stresat degeaba.

Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Buna seara fetelor!
Ylari eu eram cu testul,nici nu am zis ca ar fi pozitiv,de aceea l-am si pus la teste cu linii de evaporare.M-am testat asa de devreme pentru ca am avut ovulatia suspect de tarziu,si contrar tuturor semnelor,nu bag mana in foc ca nu ar fi fost mai devreme...apoi,stii si tu cum e...mai ales ca aveam testele in casa,nu m-am putut abtine. Bani aruncati pe geam,stiu si eu.Dar ma simt ataaaat de gravidaaaa ,cel putin psihic.Am si ceva semne,dar refuz sa le bag in seama,ca stiu foarte bine ca pot sa fie si semne de cm.
Maine sunt 9 dpo,aniversam 4 ani de casnicie,sper din suflet sa am doua liniute.De ieri iau si duphaston.M-am dus cu gandul sa iau utrogestan,dar nu stiu cum am reusit sa le iau astea .Daca nu ma insel astea mi le-a prescris dr la sarcina cu fiica-mea,si pur si simplu asa am zis la farmacie.Ajunsa acasa mi-am dat seama,ca sunt pastile,nu se pot folosi down there ,si abia atunci mi s-a aprins beculetul.In fine.Le iau astea,sper sa fie ok.Daca testele sunt tot negative,o sa le intrerup,probabil 13,14 dpo.
Va pup,noapte buna,ma duc si eu in pat.As dormi intr-una de doua zile

_

Mamica mandra de Timea

Povestea noastra

http://www.fertilityfriend.com/home/19d912

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricea2002 spune:

Mihaelafalt, eu am folosit Oestrogel pentru ingrosarea endometrului. Mi-am dat cu cate 2 spatule/zi pe abdomenul inferior, iar rezultatul a fost incurajator- 2 mm in plus in 4 zile. Bafta si tie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Eu intru la somn poate pot adormi mai devreme in seara asta ca am cam mult de recuperat din noptile trecute, sincer va zic ca daca nu aveam ovulatia acum 2 zile sigur va ziceam ca sunt gravida ca am o saptamana de cand imi vine sa dorm si in picioare.
Dati-mi va rog ceva sfaturi pentru tratament pentru ingrosarea endometrului.
Noapte buna

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Vin rosu, si nu glumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

kimmi, eu eram, nu ylari
scuze daca te-am suparat cu mesajul meu

tin pumnii sa fie bebe
maine poti face un beta ca sa-i dai sotului ca si cadou
felicitari pt anii de casnicie

si noi tot 4 ani facem pe 29 decembrie

fetelor, care ma ajuta, va rooooogggggg

am avut test de ovulatie pozitiv duminica, am prestat sambata, duminica, luni...si atat ca aseara am fost la inventar

am dureri de sani de luni, burta ma doare tare, ca la ciclu poate putin mai ciudat ca ma dor si ovarele si uterul

credeti ca ar trebuii sa prestam si azi? ca sa fim siguri
dar am asa un disconfort.....

imi e frica sa nu fac mai mult rau

yna, merci mult
esti o scumpica
ma bucur mult ca esti alaturi de mine
sa stii ca si eu sunt banateanca de-a ta, sunt din resita dar nu stau acolo
la fel si pt restul fetelor
conteaza mult sa va stiu alaturi, impartim si bucuriile si greutatile si asa reusim sa trecem mai usor peste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

lia, scumpa, stii tu vb aia.....cum ca toate trag la mine

asta e, nu ma asteptam la prea multe de cand m-am angajat pe postul asta dar nici nu ma mai las calcata in piicioare

eu cred ca am o figura mult prea supusa si poate sefii isi dau seama ca ma pot manipula cum vor dar nu mai vreau sa fiu asa ca m-am ars de mult prea multe ori

imi pare tare rau ca au plecat 3 colege vechi ca erau super fete dar ma bucur pt ele ca au scapat de umilinta

ce sa fac fetelorrrrrrrrrr??????????????

ma gandeam sa prestez dar mi-e teama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Neata fete!
Haideti la cafea
Uf ce de am de recuperat
pana atunci va pe toate
Moni ai intrat pe linie dreapta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucianamoga

Neata fete!
Haideti la cafea
Uf ce de am de recuperat
pana atunci va pe toate
Moni ai intrat pe linie dreapta

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici !

Hai c-am venit la cafea, insa problema e ca azi nu prea-mi place!
Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

lia, scumpa, stii tu vb aia.....cum ca toate trag la mine

asta e, nu ma asteptam la prea multe de cand m-am angajat pe postul asta dar nici nu ma mai las calcata in piicioare

eu cred ca am o figura mult prea supusa si poate sefii isi dau seama ca ma pot manipula cum vor dar nu mai vreau sa fiu asa ca m-am ars de mult prea multe ori

imi pare tare rau ca au plecat 3 colege vechi ca erau super fete dar ma bucur pt ele ca au scapat de umilinta

ce sa fac fetelorrrrrrrrrr??????????????

ma gandeam sa prestez dar mi-e teama

Stai linistita, dc e sa se prinda, se prinde! Fii optimista ca sa-i arati samburelului cat de bine e la tine,ce atmosfera placuta,ca sa vrea sa stea 9 luni!
Sorry, insa acum am vazut intrebarile tale!

Mergi la inceput