Iepurasi de mar - apr 2010 ( 5 )

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

ioanaa28 - Doamne ajuta sa fie bine ! Insanatosire grabnica !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute

Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are.
Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta.
Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

Dragele mele,
nu am mai scris de mult, timpul meu fiind mai mult decat limitat. Mi-e dor de voi

Ioana multa sanatate lui Ovi, te imbratiesz tare si iti doresc multa putere sa treceti cu bine de hopul asta.

noi suntem bine. Stefan e un iepuras grozav de dragalas. Mi-e asa de drag de nu mai pot. E un smecher fara pereche, cum vine la noi sa il pupam si sa il luam in brate, cum se lipeste el de noi - dupa care o ia la fuga la joaca. Sunt foarte fericita cu se joaca copiii mei impreuna, se iubesc mult si se iau in brate sa se pupe, dupa care peste 5 minute se bat, dupa care iara se iubesc si nu pot unul fara celalalt. Ca fratii, ce mai...
Stefan spre deosebire de frate-so mananca fff bine, orice si oricat, e si maricel si inalt, nu stiu exact cat, dar hainele nr 92 ii sunt fixe. Vorbeste cateceva, mai mult ca Victor la varsta lui, dar mai putin ca alti copii din grupa lui. La gradinita merge cu mare drag, si nici nu are rabdare sa il termin de schimbat, ca vrea sa fuga la joaca. El s-a adaptat ff bine, nu a plans absolut niciodata, toate educatoarele il iubesc, il iau in brate si il pupa. Sunt foarte multumita.

De la gradi ni se trage ca vrea sa faca totul singur. Stie sa se dezbrace partial, mananca de la un an numai singur, inclusiiv supa, bea din cana normala, se duce singur la baie si isi scoate olita, isi da jos pantalonii si chilotii si ne striga sa il ajutam la scutec. Nu face prea des ceva in olita, dar intentiile sunt onorabile. Daca nu sunt pe faza sa ajung repede la baie, vine frate-so si ii da jos scutecul, dupa care ii explica ce trebuie sa faca in olita si ii si demonstreaza la wc cum se face, dupa care se uita amandoi in wc cu admiratie si zic oaaauu...

Mai exista contul cu poze pe picasa? A mai pus cineva pe acolo poze?

Va imbratisez cu drag pe toate si ma duc sa mai citesc din urma,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

hmmmm,merge din ce in ce mai bine treaba pe aici pe dc...bravo,fetele
la un mom dat ma hotarasem sa nu mai scriu deloc pe net,la nici un forum,la nici un grup..la nimic,pt ca ramasesem cu un gust amar si o greata de "oameni" binevoitori..in fine...dar ,pana la urma ,nu se merita...si oricum nu pot ramane indiferenta la urarile voastre...pt care va multumesc din suflet,la toate..multa sanatate si voua si puiutilor vostri..

la multi ani si sarbatoritelor de zilele astea,fie ca au avut zi onomastica sau ziua de nume...hihii,Sensibila..uita asa am aflat si numele tau...la multi ani,deasemenea, si bunicului tau..

Bluekiddo,ca idee pt cadou: niste carticele sau uite ,de ,ex, asteropi e innebunita dupa bucatarioara ei..de jucarie ,normal, sau ii poti lua un joc cu forme sau cifre pe care trebuie sa le bage ea ,in spatiul decupat pt ele(figurinele)...eu ma gandeam sa ii cumpar un mini-pian...am fost sapt trecute la cumnata-mea care are pianina mare..si numai calare pe ea a stat mandra mea...i-a placut la nebunie..plus ca l-am gasit si la pret bun,50 de euro si e exact pian in miniatura,care are inclus si microfon,sa poata canta pitica:))..ar mai merge de sf Nicolae si niste dvd,cd-uri cu muzica...hai,ca o sa gasesti tu ceva...
ahhh,abia astept Craciunul,abia astept zapada,sa rasune in casa muzica de craciun,sa facem bradul...deja am intrat si eu in euforia aia de craciun...plus ca mananc la greu mandarine si portocale (astea ii plac cel mai mult lu bebe,dupa cum vad:))..si miroase asa frumos in casa..mirosul asta de porto si mandarine imi aduce aminte de perioada craciunului de cand eram mica..ahh,frumoasa copilarie....

inchei aici ,ca e deja tarziu si cum fii-mea si=a schimbat programul si da trezirea devreme devreme..fug si eu la nani..
o sa mai scriu zilele astea, cand o sa imi mai dea fi-mea liber:))...oricum,cand e ea treaza ,nu ma pot apropia nici sa deschid laptopul..de fapt ,cel mai bine e sa nu il vada deloc,ca daca il vede il deschide si singura si daca nu ii pun melodiile ei care ii plac incepe nebunia....asa ca in ultimul timp sta inchis in birou..

multa sanatate la iepursii bolnaviori

CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!

http://www.flickr.com/photos/asteropipan/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

buna dimineata fetele.. va invit la o

cu anemia mea s-a agravat in pofida multivitaminelor luate (si pe baza menstruatiei),am profitat ca este o zi mai linistita la birou, asa ca mi-am luat liber.. si pentru ca sunt libera, mi-am facut timp sa intru sa va citesc

ca si jucarii, eu i-am luat pana acum Tanyei ce o ajuta in dezvoltare, gen galetuje cu forme decupate in care trebuie sa nimereasca ea alte forme, tablita de lemn cu cifre si animale decupate pe care trebuie sa le puna pe pozitie, lego, carticele (pe care le rupe, mananca)si pienase mici colorate ..
eram in dubii legat de cadoul pentru sarbatori, pentru ca ea nu acorda mare atentie jucariilor.. prefera telefoanele noastre, desi are si ea, cremele mele, tigarile si bricheta.. am vazut de exemlu o oferta la o mini orga 50 lei, am vazut minibucatarii.. dar imi e teama sa nu dau banii degeaba.. pe de alta parte ma gandesc ca poate totusi se va juca cu ele peste ceva timp... as fi vrut totusi sa ii iau tot ceva educativ, dar nu stiu ce as mai putea lua..
vad totusi ca de ceva timp in coace se intinde dupa papusile-bebe din magazine, desi are si acasa, si plange dupa ele.. poate ii iau una interactiva.. am vazut o pisicuta careia poti sa ii pui un stick si sa spuna ea povestile si cantecelele de pe stick (asa poate o fac pe Tanya sa asculte si povesti ca asta este o alta problema a mea.. nu are stare sa ii citesc)

hai ca mai vroiam sa mai scriu ceva dar sunt distrasa si am uitat.. revin cand imi amintesc

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Buna fetele, scuzati ca nu am mai scris zilele astea, nici nu am putut sa intru, am zacut la propriu cateva zile la pat.
Prima data-n viata mea cand am stat ca o leguma la pat, ca un facut sotul meu era plecat, asa ca singura cu piticul, cu febra 37-38 si dureri musculare, de cap de toate cele...
Acum a trecut, a fost ca un cosmar 3 zile de rau continuu...

Saracul meu piticut care statea pe langa mine si ma pupa

sanatate si sa auzim de bineeeeeeeeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

... fara cuvinte, doar priviti noua semnatura... va pup, sunt in shoc, revin...

Delia, 5+ si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Delia, sa fie intr-un ceas bun!

Salut revenirile, Selina.

Grupul Dariei s-a mutat la In floarea copilariei dar intru uneori sa vad ce mai faceti.

David e bine, a inceput sa manince binisor deci siropul da rezultate sau m-am mai relaxat eu in ceea ce il priveste. cum adaug poze noi o sa dau si pe adresa iepurasilor share pentru cei carora le ste dor de noi.

Va imbratisez si numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Felicitari!!!!

Sa iti dea D-zeu o sarcina usoara si sa deveniti o familie si mai fericita si mai implinita...si mai...ce iti doresti tu!

_
printisorului Alessandro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

delia felicitari, sa ai o sarcina usoara ca un fulg si si o nastere si mai usoara si un bebe papacios
sigur este baietel, asa prezic eu acum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

FELICITARIIIIIIIIIIIII DELIA!
Ma bucur pentru voi, chiar e super, voi sa fiti sanatosi.

Mergi la inceput