Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***356***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

pisigri

sper sa fie cum a zis novus, doar astenie de toamna, eu inclin sa cred ca asa este, combinat cu o mica depresie despre viata ta... Cu astenia faci ca si cu cei mici, adica doar astepti sa treaca "periada", iar cu depresia ... sa iti cauti niste pasiuni, mi-a plavut MULT cum ai povestit despre perioada cu [nu am retinut numele teoriei] Mihai Viteazu' :). Tu ai o gandire/aplecare/atractie spre cuvantul "spectaculos", de aceea, poate, ai nevoie de asa preocupare in viata ta :)

La multi ani tuturor sarbatoritilor!

anamaria

daca vrei constelatie pe tavan pt cea mica, pana vine primavara [si banii ] poti lua set de stelute fosforescente, din supermarket, se incarca singure ziua si nopatea lumineaza un picut, cat sa para niste stelute mici/licurici ...

inapreda

daca pisigri a zis ca 30 nu-i apropae 40, asa o fi :)), dar sigur 36/37 e aproape 25, nu? Ca mie 36/37 + 4 imi da fix 29, cat am eu! ;)

roro

detalii despre jobul de info? Eu sunt cu info [programator] si m-ar interesa colaborare... E job pt Bucuresti? Trebuie franca bine? ca eu stiam candva bine, acu.. f putin :( Dar pot reveni, vorba cea: cand inveti a 2-a oara, timpul e 1/2 din prima oara, si tot asa... aloeu.. asa o fi si la sex????? de asta ajungem de la ore de amor la niste biete secunde la batranete??? Vedeti, de asta, musai, tre sa ramanem la 30 ;)

Ela

Super-mega pup!!!

Poze cu noi

Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 2 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae
inapreda

daca pisigri a zis ca 30 nu-i apropae 40, asa o fi :)), dar sigur 36/37 e aproape 25, nu? Ca mie 36/37 + 4 imi da fix 29, cat am eu! ;)

Anca, m-ai pierdut...Atat am stat sa calcuez si sa rascale...ca nu mi-a dat nicicum....Am impsrtit 36 la 37 si plus 4...nu-mi da ce spui tu acolo. Dar din respect si credinta pentru convingerile tale mai sus enuntae merg pe mana ta.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

aaa, nu "papushe'", nu era un calcul, era o gluma.. in sensul ca 36 sau 37 e .. de fapt, aproape 25 :)))), asta ca sa imi dea mie 40 [cat am eu] caaaam 29 :))))).. ca tot zicea inapreda ca 36 e spre 40, eu am vrut sa-i "demonstrez" ca 36 e de fapt 25, DACA asa vrem noi.. si vrem :))

Aproximari optimiste ;)

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae

aaa, nu "papushe'", nu era un calcul, era o gluma.. in sensul ca 36 sau 37 e .. de fapt, aproape 25 :)))), asta ca sa imi dea mie 40 [cat am eu] caaaam 29 :))))).. ca tot zicea inapreda ca 36 e spre 40, eu am vrut sa-i "demonstrez" ca 36 e de fapt 25, DACA asa vrem noi.. si vrem :))

Aproximari optimiste ;)

Poze cu noi

AAaaaaaa.....Ei, la mine e mai greu cu "legatura", cu sinapsa...Dar acum is inteleasa. Si oricum mergeam pe mana ta

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Anca mie din "socotoiala" ta imi da 20 hai 22

Ps:fac capitol nou

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

CAP ***357***

Mergi la inceput