Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***356***
Raspunsuri - Pagina 20
Monnvas spune:
Da, ma intrebam daca nu e doar un episod din seria "nu vreau":
"nu vreau sa suflu mucii" (daca ii sufla imi cere sa ii bag mucii inapoi in nas

)
"nu vreau sa mananc" (dar daca ii bag in gura mananca)
"nu vreau pantaloni/chiloti/ciorapi"
"nu vreau sanatos, vreau bolnav"
Ma intreb daca nu testeaza posibilitatile combinatorii ale lui "nu vreau".
Da' bazaie cand il duci?
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Bianca2503
Si Vladimir zice ca nu vrea la gradi. e primul lucru pe care mi-l spune dimineata. Cica e o etapa |
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas Da, ma intrebam daca nu e doar un episod din seria "nu vreau": "nu vreau sa suflu mucii" (daca ii sufla imi cere sa ii bag mucii inapoi in nas ![]() ![]() ) |
asta e de nota 10 !!!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Monnvas Foarte faine! Mi-ai facut pofta de o haladuiala "pi shentru". [...] Tufete, au venit recenzorii la voi? La mine au fost azi si n-am vrut sa le dau cnp-ul, na! Si m-am autoproclamat capul gospodariei |
Si mie!
Cica s-a modificat skimbarea cu cnpu' si daca nu l-au luat se intorc sa-l ieie!
La noi vaz ca nu au ajuns... Culmea e ca we trecut ne-au prins aia si la soacra-mea si la noi acasa, dar nu ne-am lasat numarati, ne-am dat de bucuresteni. 
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Bianca2503 spune:
Despre "nu vreau la gradi"
Pai bazaie putin, apoi imi zice ca vrea la "descaltare", adica in camera unde se schimba.
E sucit. Mai si plange acasa, refuza sa se imbrace...dar sunt perioade. Suntem intr-o perioada cu NU ca cea descrisa de tine mai sus. Am intrebat-o pe educatoarea lui daca e o perioada sau e o preblema la el si mi-a confirmat ca este o perioada.
Mei exista un baietel in aceleasi faze si inca unul care a trecut peste perioada asta.
denisamada spune:
| citat din mesajul lui pisigri Asaaaa....cafeaua nu am terminat-o, dar deja ma imaginam bind-o pe o terasa prin centrul vechi. Sau prin pasajele alea de prin centrul vechi (unde de altfel am mincat intr-o noapte de toamna tirzie cea mai buna pomana porcului ever :))). |
Parca as mai balota si eu o cafea, ca-s cam rupta si abia am ajuns la "jobul 2" (cel de casnica Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| citat din mesajul lui bebe_shtrumf [quote]citat din mesajul lui anamariame Astazi m-am trezit cu chef de vacanta. Poate reusesc sa imi conving sotul sa dam o fuga la Iasi in weekend, la expozitia de crizanteme. [quote] noi avem expozitie dar si festivalul "Criza..ntema de aur"! ![]() |
Serios, e expo de crizanteme? Sa duc si eu mandra maine... Unde, mai exact? La festival nu o duc.
Denisa-Madalina
fericita de
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Monnvas Io nici pana in ziua de azi nu am reusit sa vad avatarul Ilincai.Am incercat cu 4 browsere! |
Nici io...
Denisa-Madalina
fericita de
Floric spune:
Multumesc dragelor pentru urari. Ati fost asteptarile mele, pt ca eu daor intr-o doara am pomenit de ziua mamei si voi ati reactionat.
Am transmis urarile si acum transmit catre voi multumirile mamei. Hhihi...i-am propus ca la anul sa faca pe lista ei si o sectiune "On line"
...

Acu...a trebuit sa-mi bag degetele in ceva bun de pe masa aseara dar azi am revenit la cele restrictive. (lactate)
Din nefericire, nu am terminat lucrarea.
Inca lucrez.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
Monnvas spune:
No bun. Al meu nu plange cand il las, n-a plans niciodata "din cauza la gradinita".
Si acasa e la fel de sucit. Ii zic ca-s bolnava, "ba nu esti". Ma intreaba "ce se cheama" nush ce obiect, ii zic cum se cheama, "ba nu se cheama asa". Imi zice ca vrea cereale, ii aduc cereale, nu mai vrea cereale.

| citat din mesajul lui Bianca2503 Despre "nu vreau la gradi" Pai bazaie putin, apoi imi zice ca vrea la "descaltare", adica in camera unde se schimba. E sucit. Mai si plange acasa, refuza sa se imbrace...dar sunt perioade. Suntem intr-o perioada cu NU ca cea descrisa de tine mai sus. Am intrebat-o pe educatoarea lui daca e o perioada sau e o preblema la el si mi-a confirmat ca este o perioada. Mei exista un baietel in aceleasi faze si inca unul care a trecut peste perioada asta. |
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
Floric spune:
Si Rares joaca "alba - neagra" cu mine. Suntem pe val.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel