Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(92)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Andutza..ai ramas setata cu ''comoarele'' vaiii,cum ai putut scrie asa ceva,nici n-am dormit de griji ca nu ai scris corect :)))))))))))))))))))))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

deci....blenduit mai rarut, doar cand dau ficat cu sfecla si in deplasare, ca e usor de transportat
in rest
fructele la furculita si la razatoare
masa de pranz la robotul de la blender, unde ies mai maricele sau la furculita
intre mese primesc biscuiti, dar le dau eu bucatele sa mestece, ca altfel ar fi toata casa plina de biscuiti si bucatele de fructe, banana in special
la inceput si ei cum simteau ceva mai mare in mancare cum isi faceau greata
dar acum chiar mesteca, cu toate ca Razvi abia are un vf de dinte, baga un deget si se ajuta cu el
sau bucatica ca i o var in gura o suge ca pe bomboana
e tare dragut, face o mutrita vesela si apoi deschide gurita sa primeasca alta bucatica

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andutza_B spune:

Simo, eu am o pb (alta, ca nu-i singura): mi-e teama sa nu las o impresie gresita. Am mai scris o data ceva pe forum, foarte banal, nu m-a bagat nimeni in seama, dar eu m-am trezit in toiul noptii si nu mai puteam adormi la loc din cauza ca mi s-a parut mie ca nu m-am exprimat bine. Asa si azi noapte: la una din treziri am avut revelatia! Deci m-au luat palpitatiile, eu am facut liceul de filologie, m-a luat o rusine... Cum sa scriu asa ceva?? Cand m-am trezit, de dimineata, mai aveam o speranta ca poate n-am scris gresit. Dar degeaba
Bun, bine zic fetele: pe cand poza cu noul look ?

Si Miruna isi freaca dintii. E normal. Cica.

Andutza- de pepenas Miruna-Georgiana (26.01.2011)
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"In an ugly and unhappy world the richest man can purchase nothing but ugliness and unhappiness." (George Bernard Shaw)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

si robi scasneste din dinti
zici ca e lupu din poveste, ii ascute

andutzule si eu tot filologie am terminat la liceu
...si sa vezi ca de aia nu mai ploua daca mai scriu cate ceva gresit
a gresi e omeneste, a persevera in greseala e deja prostie

asa ca ia muica si dormi linistita
gresesc unii de la case mai mari, cu super pretentii

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Chiar Andutz, asa m-am frasuit din cauza comoarelor tale ...ca nici n-am observat. Ma bucur ca e bine Miruna, e posibil sa fie de la dinti, probabil ca e mai sensibila la durere.

Si a mea scrasneste de mi se ridica parul in cap.

AMR:5 kg

Mamica de minune Antonia Luiza (18 feb.2011)
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui zumzu

fetelor a participat careva la concursul de pe dc "vara2011,amintiri de vacanta"?.tb sa trimiti 2 poze din vacanta dar e pe baza de voturi,nici nu stiu ce sa fac

Mamica de Darius Alexandru 2.01.2011
http://photosbynicoleta.blogspot.com

Hello.
Aseeaaaaa...
Pt mamica care are placerea sa ne cumpere cadou. Acceptam orice cu mare placere. Nu avem preferinte.

Zumzu eu am trimis 2 poze. Votarea incepe dupa 1 noiembrie parca. Sper sa ma votati.

Lucia La Multi multi ani fericiti!!!

Maimutzica noi papam la pranz blenduit, iar la 10 si la 5 fructele fie le pasez cu furculita fie ii dau sa muste direct din ele(ma refer la fructee moi :banana, para, pruna) Deobicei frucct intreg ii dau ccompletare la iaurt. Se ma ineaca cate o data dar rezolva problema singurel.

Andutza nici macar nu am bagat de seama cand ai gresit.

Pupicei. Azi sunt happy. A nascut duminica o prietena un baietel pe care abia azi l-am vazut(in poze, nu am curaj sa ma duc cu Stef prin spitale).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Al meu nu scrasneste din dinti. Ca n-are decat 2 jos.

Al meu nu e stricator. Nu ca poate n-ar vrea, dar inca n-a scapat de ochiu' vigilent. A, ba da. A spart pipeta. A trantit pe jos cutia in care era. La o lupta greco-romana de schimbat pampers.

Al meu mananca si blenduit, si strivit cu furculita, si bucatele. Ba chiar a si ros copanelul. Ii dau o banana intreaga si o mozoleste panja nu mai poate s-o tina in mana. Ii dau si cate un sfert de mar si e tare fericit sa molfaie la el.
Si totusi, mancarea preferata e inca laptele.

World all details Wallpapers on view

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andutza_B spune:

Monika, stai sa vezi ce fain e cand iti ocupa cineva locul de particularede parcare cumparat, pamantul tau, adica! Nesimtiti sunt peste tot, oriunde te-ai uita, numai in jungla cred ca mai avem scapare.
Tare aia cu langa, danga La noi merge "Un motan cat un pisoi" (rade si e atenta cand cant eu. Daca ii pun la calc, nici nu baga de seama: ori cant foarte bine ori foarte prost, una din doua . Dar daca ma gandesc ca, totusi, la mine rade... ). Si ii dau sa se joace cu chestiile interzise : telecomanda, tubul de medicamente, etc.

Andutza- de pepenas Miruna-Georgiana (26.01.2011)
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"In an ugly and unhappy world the richest man can purchase nothing but ugliness and unhappiness." (George Bernard Shaw)

edit: "locul de particulare"- eu, mai bine, nu mai scriu nimic azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica_daria spune:

Neataaaa...pe la amiaza!!!!
Daca pana acuma reuseam sa va citesc, dar nu mai apucam sa si scriu, acuma ati prins o viteza la scris de nici sa citesc nu mai reusesc pana la ultima pagina. Dar nu-i bai, intru la nevoie si schimbul 3 la forumuit.

Asaaa, mai dati-mi idei de papa pentru astia micii, pentru ca sunt in pana.

Si sa spun si eu ca e o atmosfera super frumoasa pe forum, de mi-e mai mare dragul sa citesc , si sa va spun ca va ADMIR SI INVIDIEZ pe toate cele care scrieti aici zi de zi, si va intreb cum reusiti, ca eu nu am timp nici sa mor. Felicitari mamicilor !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocsanica80 spune:

deci daca tu Andutza iti faci pobleme cu "comoarele" tale, pe care nici nu le-am observat, eu ce sa mai zic la cate grseli fac , ar trebui sa nu mai scriu nimic... si apropo de greseli eu vreau sa vina d-na profesoara de romana inapoi ca asa de tare imi este dor de eaaaaaa......
Roxx ai disparut iar???/

Roxana mami de Maria-Sofia

Mergi la inceput