Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(92)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

Lucia-multi ani fericiti impreuna!!!

Andreea, mami fericita de printesa Medeea 14.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

de_ea, poate nu e o chestie medicala, poate ati insistat prea mult cu mancarea, poate vrea AD, nu pasat..
nasii nostri au o fetita de 3 ani jumatate acum si au patit o chestie de-asta.. micutza a facut un fel de 'pauza' de papa, sau manca cateva zile la rand doar un fel de mancare, cantitate\ mica pana se plictisea..

dc e vioaie si medical e ok... stiu ca e greu cd vezi ca nu vrea nik..

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

apropo, fetele care ati dat papa blenduita la inceput, sunteti in acelasi stadiu? cand ar trebui sa modificam textura la papa? razuim, zdrobimcu furculita? intreb pt ca noi nu avem nici un dinte si nu stiu cum s-ar descurca, mi-e si frica sa incerc..

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

multumesc mult pt urari fetelor

am uitat sa i urez bun venit cocutzei

zumzu, super pozele, ma bucur ca Darius e ok acum

cu papa ...Eva nu mananca decat daca e ff bine pasat, altfel daca simte ceva isi face sila si ii vine sa vomite, in schimb roade / molfaie orice ii dau in manuta( are 4 dintisori)

chiar fetelor ai vostri scrasnesc din dinti, Eva ma dispera, mi se zburleste pielea pe mine cand o aud, si face destul de des asa....

deea imi pare rau ca Medeea nu vrea sa pape, si Eva face fitze, dar macar fructele le mananca

pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Buna fetele

Lucia multi ani inainte plini de dragoste, fericire si impliniri. si nati scrasneste din dinti toata ziua, si noi murim de nervi

Maimutica noi am inceput cu blenduit totu, acu numai vrea decat bucatele sau sa muste ea din fructe

Zumzu ma bucur ca Darius a trecut cu bine. e demential de frumos

Cocuta bine ai venit printre noi

Anka la multi ani!!! scuze de intarziere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Da, Edi isi freaca dintii de sus cu aia de jos de ma innebuneste,am impresia ca ii sparge ii ciobeste. am auzit a majoritatea fac asa.

A dormit o ora acu,desi toata sapt trecuta dormea cate 2-3 la amiaz,mai ales daca se trezea la 7. deci clar ne chinuie dintii iar. curg si tone de bale. urmeaza iar distractie,abia ne revenisem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Ziua buna, mamici!

De_ea, ma bucur ca fata e bine si energica. Insisita cu mancarea si cauta-i un aliment preferat: iaurtel (ala de la Muller e mai cremos) sau cereale cu fructe sau altceva si incet combina si alte alimente cu alimentul preferat si vei vedea ca mananca.

Deci, sa va povestesc nesimtirea nesimtirii: anul asta nu am mai platit locul de parcare din februarie, dar tot ne-am interesat la primaria si nu l-a luat nimeni, asa ca am tras in continuare pe acelasi loc. Acum 2 saptamani il acosteaza pe sot o cucoana si-i spune ca locul e al ei, ptr un handicapat!!!, si sa nu mai traga. Buun, sotul meu se conformeaza dar dupa 2 zile ne pica fisa ca ea a spus ca a luat locul din ianuarie...pa, stai ca pana in feb a fost al nostru iar prin iunie era inca liber...Asa ca sotul a tras iar masina pe locul nostru. Gaseste bilet in parbriz: De ce nu intelegeti sa nu parcati? nu mai parcati!...buuun, ii spun sotului sa se duca la primarie si sa se intereseze si supriza: Locul e GOOOL!! adica liber, adica poate trage oricine, chiar ne-a spus ca ptr 30 lei il putem lua pana la sf anului, dar trebuie platit impozitul pe tot anul si acum chiar nu putem...Dar, important e ca e liber, deci cuconeta minte cu nerusinare. Ei, aseara iar bilet in parbriz: Va rog ptr ultima oara sa nu mai trageti!!!!! Ei, spuneti ce nesimtire crasa!!! S-a enervat sotul de-am zis ca se duce la usa ei s-o ia de cap...dar, ca un domn ce e, i-a pus in parbriz: Locul este LIBER. Daca e al dvs. puneti in parbriz copie dupa acord. Cu stima.
Acu asteptam copia pe care n-o are. Dar tot nu-mi revin, de unde atata nesimtire, frate??

Ziua de ieri a fost varza, numai stiri rele si nervi, asa ca aseara ne-am bagat in pat la 10 si am vorbit pana la 12 si parca a fost mai bine, am putut dormi...Ce lume!

Despre noi totul ok, slava Domnului. Nu stiu cum de mai are obrajori de cati pupici primeste zilnic. la urma urmei sa-mi fie sanatoasa fata e cel mai important.
Sunt sigura ca si voi aveti lupte greco-romane la schimbat scutec si imbracat...Ei bine, stiti ce fac eu si sta cuminte?? Ii recit poezia aia dintr-un banc de revelion din anii 90: Danga langa, langa danga/ Suna-n asfintit talanca...O stiti? o sa caut linkul sa-l pun. Dar zic cu intonatie si lungesc cuvintele iar fiica-mea sta hipnotizata si eu imi fac treaba

A! inca una si ma duc. Ieri fiica-mea a primit un cadou in bani asa ca am intrat la C&A ( ca altfel ii cheltuiam si daca tot erau ai ei...) si am gasit o super oferta: 5 body cu maneca scurta=25 lei, adica 5 lei body-ul, fain nu?

Gata, chiar plec,dar...cine ma are pe mine sa stie ca nu sunt pretentioasa deloc si as fi super fericita cu doar un cadoas ptr fetita.

V-am pupat!

AMR:5 kg

Mamica de minune Antonia Luiza (18 feb.2011)
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

neata la pranz ! am dormit ca o nesi pana la 11.30 ! si guguloiul cu mine
acum mancarea e pe foc, guguloiul la el in camera...si eu va citesc de vreo 40min...bai dar ce mai scrieti zilele astea, bravo , asa va vreau !

deci sa incepem

in primul rand andutza,tunde,mimo,lorich multa santate puiutilor bolnaviori !
deea offf cred ca ti-e greu ca o vezi ca nu papa, si noi am avut o perioada, dar era cu enterocolita si d'aia. e bine totusi ca e vioaie , o sa pape ea pana la urma. laptic baga bine ?
La noi a functionat regimul si smecta cand avea diaree.

LaMultiAni anka
Multi ani fericiti impreuna luciact

loutzy te mai asteptam
cocutza bine ai venit la buburuze
roxx bine ai revenit si tu...asa anti-sociala , te primim si suntem alaturi de tine
mimo si al meu are sac si cand il pun in el doarme bine, se foieste, doarme cu fundul in sus, intr-o parte...nu-l incomodeaza.
simo vrem poze cu noul look roscat .

ma duc sa verific mancarica si revin, intre timp imi mai amintesc ce aveam de zis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

sac de dormit avem fara maneci, momentan nu il folosim, nu e frig la noi...

si D papa foarte putin, eu pun pe seama dintilor, nu il fortez deloc....

da, si noi scrancim din dinti....

gata, s-a trezit, sunt toata amortita, a dormit o ora jumate la mine in brate si pe umar....

pupici si ne mai auzim....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andutza_B spune:

Bun, finnaly a adormit, am reusit si eu sa mananc ceva pe ziua de azi...Mi-a venit si mos craciun... O zi minunata. Mi-am facut a doua cafea, ca-s mega zombie, dupa o noapte de controlat pepenasul de febra.
Si totusi: stiu ca nu se face 39 de la dinti, dar ce ar putea fi?? Acum nu mai are deloc, multumesc Domnului, a avut un pic de diaree, dar, in schimb, are niste bale... frate, curg si picura, am schimbat-o de bluza de 3 ori, zici ca torn apa pe ea.
La multi ani fericiti impreuna, Lucia!
Cu mancarea: Miruna papa pasat cu furculita deja, bucatele destul de mari, o vad cum mesteca; dar nu stiu cum papa unii din bebeii vostri biscuiti si rondele de orez singuri. Miruna apuca si rupe jumatrate dupa care inchide gura si se ineaca. I-am luat rondele Organix (care nu mi se par usor de topit in gura) si am tremurat de vreo 5 ori ca s-a inecat. Daca ii tin eu biscuitele si controlez cat musca, atunci e ok, ia bucatele rezonabile pe care le mesteca. Altfel...
Dupa ce-mi termin si nr. 2 poate sunt capabila sa scriu mai mult!
"comoarele"

Andutza- de pepenas Miruna-Georgiana (26.01.2011)
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"In an ugly and unhappy world the richest man can purchase nothing but ugliness and unhappiness." (George Bernard Shaw)

Mergi la inceput