Brumarei de Nov-Dec 2011( 84) Hai Adriana!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corina_kelly spune:

neatza, fetele! dau o cana maaaaaare de !
eu sunt inainte de ultimul examen, care va incepe peste o ora, si imi tremura burta! de aceea v-am citit din umbra, pt ca din sept sunt coplesita de examenul asta de specialitate, nici nu stiu cum a trecut timpul asa repede.
felicitari fetelor pt primii bebelusi ai odiseei, ce fain, o sa avem top 10!
imi tb si mie contul de Fb, vreau sa vad fetita de ooka si de ralu!
ralu, f interesanta povestea ta, asa am fost si eu cu nasterea naturala si dupa aceea parca nu imi venea sa cred ca am putut fi asa puternica. la tine, n-am avut nicio indoiala ca o sa faci ceea ce vrei si ceea ce trebuie
noi maine implinim 34 sapt, dar nu mai am timp sa actualizez semnatura. nici la echo n-am mai fost de 6 sapt, abia astept sa o vad pe galuscha, care nici acum nu are o pozitie craniana stabila. o simt sughitand cand sus, cand jos...sagetator, ce sa mai?!
va pup si o sa intru cu vesti buna mai tarziu

Mami de Serban(28.09.2009) si 29+ cu Eliza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

black, tampoanele alea ne trebuie si acasa, cateva saptamani bune, cat dureaza lohiile, mai ales ca-s abundente.. la medlife ni se dau.

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

neata,
dau eu o cafea daca nu s-a oferit nimeni ca am revenit la espresso ca sa nu mai stau dupa filtru o mie de ani dimineata.

ralu - pacat ca a trebuit sa fie asa :(. pana la urma chiar ca mai bine mergeai la schi de banii astia, nu?mai ales ca din cate "aud" fizic esti numai buna de sporturi alpine.
bineinteles ca cel mai important lucru din lume e ca s-a terminat cu bine si s-a terminat asa cum ai vrut TU nu ei.
spor la facut bagaje si adaptare usoara acasa. de abia te astept sa imi spui cum e acasa, cum a reactionat T, cum te imparti in doua

dana - multumi de info, ia ca ma apuc si eu de cautat ca tare simplu ar fi asa...mai ales ca nici pana in ziua de azi nu am avut chef sa ma apuc de confectionat tampoane

azi mi-am trezit copilul cu forta la ora 7 ca nu se mai poate cu el nu stiu ce si unde gresecs dar de ceva timp avem probleme cand trebuie sa il duc la culcare si nu imi place deloc ca nu se potoleste decat dupa ce ma enervez si tzip la el....vreau alta varianta decat tzipatul pt ca ma epuizeaza psihic si apoi ma si simt ca ultimul om si nu mai stiu cum sa il tzin mai strans in brate
asa ca am zis ca ii schimb programul: il trezesc mai devreme si dupa gradi vrem nu vrem facem o plimbare pe jos...poate poate. desi sa vad cat ma pot tine de programul asta pentru ca peste o luna trebuie sa ma adaptez la programul inca unui copil...ooof

mama de mic +s33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_rain spune:

Pe ultima suta de metri intru si eu alaturi in comunitatea brumareilor :) Am o prietena la brumarei, din odiseea pufuletilor - pe Bea. Acum am 35 saptamani si bebe din burtica e tot baietel:) Sper ca in seara aceasta sa intru sa imi pun si eu semnatura.

Din pacate, foarte rar am avut timp sa intru sa arunc un ochi pe forum.

Imi amintesc de emotiile avute cu prima sarcina, de majorete, de "nasterile in direct" sau ma rog, pe aproape - situatii de genul "mi s-a rupt apa, ma pregatesc sa merg la spital" ca si in cazul meu , de altfel, primul lucru a fost sa scriu pe forum, inainte sa plec la spital.

Nasteri usoare si copii sanatosi!Acum ma pregatesc sa ajung la serviciu, facem Atelierul decoratiunilor de toamna si de Halloween pentru pitici :)

tzontzo manager
my life will never be the same, neither my ass..
George Oliver
poze
poze Tzontzo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

fetele...CAROLA a mai dat vreun semn pe undeva??? ca eu ieri nu am "vazut-o" deloc

mama de mic +s33+

Mergi la inceput

si o prima tentativa de semnatura :)

tzontzo manager
mami de George Oliver (24.01.2010) si 35+
George Oliver
poze
poze Tzontzo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

fetele...CAROLA a mai dat vreun semn pe undeva??? ca eu ieri nu am "vazut-o" deloc

mama de mic +s33+

a intrat pe fb ieri..

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_rain

si o prima tentativa de semnatura :)

tzontzo manager
mami de George Oliver (24.01.2010) si 35+
George Oliver
poze
poze Tzontzo

hello!!!!!!!
welcome!
nu-ti mai pune semnatura ca minten nastem..

_

Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010)
si 35+ cu Adam Eduard

Doamne ajuta sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

ralu palaria jos infata ta pentru curajul tau!
eu nu cred ca as putea sa nasc natural dupa o cezariana....sincer.....
sa fiti sanatoase si doamne ajuta!

_

Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010)
si 35+ cu Adam Eduard

Doamne ajuta sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Bea, eu sper sa nasc la 40 de saptamani, inca mai avem multe de rezolvat, asa ca bebe ar face bine sa stea cuminte la caldurica, mai ales ca inca nici nu are nume :) Bagajul de asemenea nu imi este pregatit etc, aceeasi poveste ca si data trecuta - tot nepregatita m-a luat si la 40 de saptamani si 3 zile, si tot fara nume la bebe:)

tzontzo manager
mami de George Oliver (24.01.2011) si 35
George Oliver
poze
poze Tzontzo

Mergi la inceput