Prietene la bine si la greu - 141

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

La multi ani Vlad!!!

Mami fericita de strumfita si 20+ cu Motzata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

revin cu urari de bine si pupici pentru sarabtoritii nostri, cu intarziere
LA MULTI ANI Ramonika, sa ai parte de tot ceea ce iti doresti tu!

LA MULTI ANI Rares, Danut si Valdut!!! Sa primiti cadouri frumoase, pe gustul vostru si sa va bucurati parinti mereu!

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi
asteptam sa apara o pispirica in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

La multi ani Vladut frumos si gingas
sa cresti mare si sa fii sanatos
pt mami

RamoC ce situatie nasoala, imi pare rau, dar ma gandesc ca poate daca accepti cele 3 salarii compensatorii o mai duci 3 luni in care sigur iti gasesti altceva. Bafta!

uite de asta nu vreau eu sa ma tiganesc pt o zi in plus de concediu, imi poate face figura imediat si din pacate chiar nu ne permitem sa traim doar dintr-un salar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

VLAD LA MULTI ANI fericiti!

RamoC urata treaba. macar daca-ti spuneau mai din timp, de ce au asteptat sa te intorci ca sa-ti spuna? poate iti aranjai si tu altfel lucrurile... oricum iti doresc bafta.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro

RamoC ce situatie nasoala, imi pare rau, dar ma gandesc ca poate daca accepti cele 3 salarii compensatorii o mai duci 3 luni in care sigur iti gasesti altceva. Bafta!

e nasol, dar cand ma gandesc ca in ianuarie as fi facut 5 ani in firma si aveam dreptul la 6 salarii compensatorii nu prea imi convine.
de aceea ma gandeam ca daca sunt obligati sa ne mai tina 6 luni pe postul dinainte, dupa aceea as fi avut macar alea 6 salarii...

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi
asteptam sa apara o pispirica in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

la multi ani , vlad

hai tudor

va rog sa-mi dati si mie retete de tort pt bb pt 1 an..maine misso face 1 an si vreau sa ii fac..stiu ac unele dintre voi ati facut anul trecut..plzzzz plzzzzzzzzzz pretty plzzzz retete

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Neata!
La multi ani Vladut!
Sa cresti mare, sanatos si sa ai parte de tot ce e mai bun pe lume!

RamoC, te pup si te imbratisez! Lasa ca pana la urma se vor rezolva toate! Aveti grija de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Multumim mult ptr.urari..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns na_bo spune:

La multi ani Vladut, sa cresti mare, sanatos si sa aduci numai bucurii parintilor

Stephy- ce torturi frumoase.Si eu caut ceva pentru Amalia, dar asa ceva e prea complicat pentru mine.

Ramo- ce situatie urata pentru voi, chiar ca nu prea ai de ales

Ancuta- ii dai ceva sabinei pentru imunitate sau e ea mai puternica cu virusii?

Nici Amalia nu vorbeste foarte multe, are cateva cuvinte in repertoriu, cel mai nou BABO-bravo si bate din palme. E un copil vesel, cand aude muzica danseaza tot timpul si cand iesim afara zice hita, sa mergem la hinta.

Hai ca m-am intins cu vorba, va pup si o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Many sa iti traiasca baiatul si sa fie sanatos. La multi ani Vladut.
Ionela tocmai l-am adormit pe Danut cu 10.000 de nervi, urlete si altele desi e treaz de la 7.30 si aseara s-a culcat la 23.00. Mai mult m-am chinuit ca avem musafiri si nu vreau sa ii alung la 20.00 ca sa culc copilul. Daca as mai fi si insarcinata in 9 luni as inebuni. Felicitari ca inca mai faci fata.
Ramo imi pare rau ca ai primit asa o veste. Chiar azi discutam cu sotzul despre intoarcerea la serviciu din CIC si cum multe femei au de pierdut... Si eu am o verisoara care si-a pierdut functia pentru ca a stat 2 ani cu copilul si acum e mereu urmarita sa scape de ea. Era bine daca iti spuneau asta din timp ca macar sa iti cauti altceva...
Noi azi avem marea parte a musafirilor si ieri cu sotul asta a fost subiectul de cearta, ca dupa el invita toti cunoscutii. El se ocupa doar de umplut paharele si stat de vorba cu lumea dar bucataria, strans si spalat pica pe mine(la spalat se mai baga si el) si sincer nu vreau mausafiri multi ca nu mai apuc sa vad pe nimeni la fata si stau doar in bucatarie si la servit.

Mergi la inceput