Prietene la bine si la greu - 141

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Va multumim din suflet pentru urari. Imi cer scuze ca abia acum apuc sa scriu dar am avut o zi cam nasoala. Lasand deoparte bucuria sarbataoririi lui Danut pe langa cate suparari am tot avut azi am cedat si m-am certat cu sotzul de dimineata. El mare capcaun, eu nervoasa si am facut din tantar armasar. Pe seara s-a mai detensionat situatia si abia acum au plecat ai mei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

La Multi Ani Vladut !!! Sa ai o viata minunata ,sa fii vesel ,sanatos ,norocos si fericit!!!

Marga ,sa va umple mereu sufletele de bucurie !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Si pentru ca azi baietoiul meu face 2 ani si ptr.ca lui Shtephy ii este sete las si eu cinsteala, mult#259; pe gustul fiec#259;rei si papa bun, ce pofteste fiecare. Astea fiind scrise, va urez noapte buna.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

La Multi Ani Vladut !!! Sa ai o viata minunata ,sa fii vesel ,sanatos ,norocos si fericit!!!

Marga ,sa va umple mereu sufletele de bucurie !!!
.
Ce drauguta esti, eu vroiam sa las cinsteala si sa o intind, acum iti dau in mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

La multi ani Vlad mic si drag, esti o minune de baietel si-ti doresc sa fii mereu sanatos, vesel si luminos si inca o data pentru mamica ta cea frumoasa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lili_a

La multi ani Vlad mic si drag, esti o minune de baietel si-ti doresc sa fii mereu sanatos, vesel si luminos si inca o data pentru mamica ta cea frumoasa

Mergi la inceput

Inainte sa ma bag la un episod din Dexter ,am terminat de citit forumul. Iata ce a iesit

Magda cum se simte Rares?

Natalia imi pare rau de micuta Amalia ca s-a imbolnavit asa des. Dar o sa devina mai puternica ,ai sa vezi . Altceva ce ne mai povestesti de ea?

Gabitza vai ce mai trageti si voi .Doamne ajuta sa se insanatoseasca curand gemeneii frumosi

Raluci la cat mai multe saptamani complete de gradi
Imi pare bine de tzitzi .Cum sunt durerile cand suge ?Mai sunt ? Eu din pacate nu le-am rezistat si biata Stefi a fost nevoita sa piarda tzitzi.
Cu vorbitul pliiizzz nu te stresa ,chiar nu e cazul.

Ancutza fir-ar ea de moda a masinilor .Eu zic sa nu mai tineti pasul cu ea de acum incolo .

Ali eu nu cred ca e musai sa vorbeasca perfecct la 3 ani ,sunt copii care abia la aceasta varsta isi dau drumul la gurita .
Pe Mihai il pot vedea in poze undeva?

Dymomo sa -ti treaca supararea pe sot .I-a placut lui Danut sa fie sarbatorit ?

Many sarumana de cinste .
Petrecere frumoasa maine!

Multumim mult de tot pentru cuvintele frumoase scrise puilor mei .
Costumul de baie roz a fost al Stefaniei .Sper sa nu ne certe prea rau Iustin cand o creste si s-o uita la poze . Palaria roz o cere el ,a mers asa si pe strada de multe ori pt ca altfel nu ne intelegeam cu el .Pana acum a cerut tot felul de lucruri de la Stefi ,mai putin rochite si fustite .De ce ,nu stiu Codite si clame in par vrea ,dar inca n-a iesit asa din casa.

Am gasit un site fain ,poate vreti sa va inspirati .
www.viorica-torturi.ro/2011/10/tort-pentru-aniversarea-luciei.html" target="_blank">Torturi
Sa va uitati in dreapta ,sunt foarte multe torturi pentru copii si nu numai. Eu am ramas ca la dentist .

Noapte faina si weekend frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Mneatza
Cafea?

Shtephy, uaaauuuu ce torturi.....
Vad ca ai revenit in forta.... asa sa ramai

La multi ani, Vlad!!!

Eu sunt zob, praf cu nervii.... ma doare si capul.... dr mea e plecata din localitate... sunt singura cu Mihnea care are si el o zi proasta, se pare( e marait si nemultumit).
UFFFF!!!!!

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 40+ cu Tudor

Mergi la inceput

Neata !
Aseara mi s-a facut somn si n-am mai fost in stare sa ma uit la Dexter ,asa ca am visat criminali in serie .
Cat se joaca frumos copiii ,savurez cafeaua si apoi iesim la joaca.

Ionela sper sa treaca durerea de cap ,sa nu te mai simti zob si sa ai o zi frumoasa . Precis Mihnea e morocanos de dimineata doar .

fetele ,weekend minunat !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Buna dimineata,
am intrat sa ma plang (ca nah, trecuse mult timp de cand nu o facusem, nu? )

Am inceput serviciul, de joi. Ancutza, am renuntat la prelungirea concediului pana la 3 ani, pentru ca nu era asa cum imi zisese mie doctorita initial, si cand am vazut ca e cazul sa iau certificat de handicap, am zis nu multumesc, ca eu stiu cum e sa ai copilul intr-adevar bolnav si nu e de joaca cu chestiile astea. Asa ca am renunta, desi aveam restul actelor gata, fara "atentii". Mama e inca in putere, ma ajuta, a venit la noi sa stea cu Dominic si sa ne ajute in casa, numai sa am eu timp de serviciu si de scoala inceputa. Bune si frumoase pana aici....
Joi ma duc la serviciu, unde primesc lovitura de gratie " dupa cum stii sunteti 2 secretare, noi nu avem ce face cu amandoua. una dintre voi doua va trebui sa plece. Pe ea nu am avut sa o luam pe perioada determinata, ca 2 ani si ceva e timp mult, asa ca si ea e pe perioada nedeterminata ca si tine. intre timp s-au schimbat multeeee...pe care nici eu nu le stiu si sunt director, programe noi pe care ea le stie... daca nu renuntati de buna voie niciuna, se va da concurs pe post, dar gandeste-te ca tu nu stii programele si nu prea ai sanse, asa ca eu te sfatuiesc sa accepti 3 salarii compensatorii, cat e trecut in CCM si sa iti cauti altceva de lucru. Ca daca decid ei care pleaca, atunci nu se mai dau acele salarii compensatorii......
imi pare rau ca eu trebuie sa dau vestile astea,,,, ca nici mie nu imi place, dar nu depinde de mine cu nimic cea care ramane sau cea care pleaca......bla bla bla....
....asadar nu esti obligata sa ramai la serviciu, du-te plimba-te, mergi cu stefi la o cafea...gandeste-te..."

M-am simtit ca un rahat, am stat de la 8 pana la 2 mai mult in picioare, pentru ca fiecare avea locul lui la birou, iar daca mai asezam pe scaunele vizitatorilor, probabil eram ridicata si de acolo.

am mers la itm aici la noi si mi-au zis ca nu mai e valabila chestia ca tre sa ma mai tina 6 luni dupa ce revin.
Eu de ce stiam ca doar pentru cele ce au nascut dupa 1 ian, anul curent se aplica legea asta??

Acum stau si ma gandesc, ca poate era mai bine sa imi calc pe mandrie si orgoliu si pe toate, sa accept sa imi declar copilul handicapat pentru siguranta materiala inca un an, macar aveam un venit sigur si fix si mult mai mare decat as lua la serviciu (daca m-ar mai primi).

che sera...sera

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi
asteptam sa apara o pispirica in burtica

Mergi la inceput