el vrea sa fac avort,,ce sa fac??
Raspunsuri - Pagina 6
CorinaDani spune:
hannen, ai dreptate la modul general, insa nu cred ca ai dreptate in legatura cu situatia de fata.
carina si partenerul ei au folosit metode contraceptive, cu siguranta nu este prima data cand le folosesc, sunt impreuna de 4 ani si ea nu a spus ca a ramas insarcinata pana acum, asadar erau amandoi linistiti dpdv al sigurantei metodei contraceptive. decizia lor de a nu avea un copil era luata, corect ? de ambii parteneri, liber consimtita, fara presiuni din partea cuiva din exterior, corect ? ei nu si-au dorit un copil, punct. nici in urma cu ceva timp, nici acum. altfel nu foloseau metode contraceptive.
statistic vorbind, singura metoda contraceptiva 100% safe este abstinenta. restul metodelor contraceptive nu sunt sigure 100%, poate doar daca sunt combinate doua sau trei in acelasi timp.
ce-i de facut ? nu mai fac oamenii dragoste, chiar si cu metode contraceptive, de teama ca fix lor li se poate intampla evenimentul nedorit ?
oh, dar situatia poate degenera si mai rau de-atat : daca partenerul carinei se trezeste dintr-odata sa afirme ca acest copil nu este al lui ?!? nu poti sa stii niciodata cum vor reactiona oamenii, pusi intr-o situatie dificila, neasteptata...sau poate isi baga nasul mama lui, cu insinuari de acest gen...
hannen spune:
Gata,eu ma dau batuta!
Whatever happens don`t let go of my hand!
Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CorinaDani ... acesti copilasi nu au dreptul sa creasca intr-o familie unita si fericita ? Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham) |
Ba da, au dreptul, sigur ca au. Doar ca uite familia asta nu e nici prea unita, nici prea fericita...
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
Victoria_mami spune:
citat din mesajul lui Matzaila_81 ... Pana la urma creste doi copii care nu sunt ai lui iar asta mi se pare responsabilitate mai mare decat a creste unul al tau. +25 |
Nu e responsabilitate mai mare; pentru ca de langa aia doi care nu sunt ai lui poate pleca oricand fara remuscari.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
CorinaDani spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Desiree2002
Ba da, au dreptul, sigur ca au. Doar ca uite familia asta nu e nici prea unita, nici prea fericita... _ Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008 VICTORIA |
asa este. de aceea am si spus ca situatia de acum va fi ca o piatra de incercare, pentru toti cei implicati.
Matzaila_81 spune:
Mie mi se pare responsabilitate mai mare pentru ca ai grija de ei ca un tata desi nu esti tatal lor. Si faci tot posibilul sa le fie bine in locul tatalui lor iar cand or sa creasca mari la o adica i se poate spune "nici macar nu esti tata"
E greu sa te sacrifici pentru al tau. Toate prietenele mele mi-ai spus ca au avut cel putin cateva momente in care le-a venit sa-si stranga odraslele de gat dar s-au intarit pentru ca sunt ai lor. Gandeste-te cum e sa ai parte de toate problemele, de nopti nedormite, de bani dati, de prostii suportate, de nervi tolerati si toate astea desi nu sunt ai tai.
+25
Victoria_mami spune:
citat din mesajul lui Matzaila_81 Mie mi se pare responsabilitate mai mare pentru ca ai grija de ei ca un tata desi nu esti tatal lor. Si faci tot posibilul sa le fie bine in locul tatalui lor iar cand or sa creasca mari la o adica i se poate spune "nici macar nu esti tata" E greu sa te sacrifici pentru al tau. Toate prietenele mele mi-ai spus ca au avut cel putin cateva momente in care le-a venit sa-si stranga odraslele de gat dar s-au intarit pentru ca sunt ai lor. Gandeste-te cum e sa ai parte de toate problemele, de nopti nedormite, de bani dati, de prostii suportate, de nervi tolerati si toate astea desi nu sunt ai tai. +25 |
Stiu exact cum e! Fiica-mea vitrega avea 12 ani cand eu mi-am cunoscut sotul.
_
VICTORIA
Matzaila_81 spune:
Desiree,ai simtit din prima pentru fiica ta vitrega dragoste materna? Intre copilul tau si cel pe care nu l-ai nascut tu, poti spune sincer ca le iubesti lafel?
+25
Matzaila_81 spune:
Nu te intreb cu rautate, te intreb din curiozitate.
Iarta-ma daca am cerut prea multe amanunte si e ceva ce nu te simti ok sa imparti.
+25