el vrea sa fac avort,,ce sa fac??

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Nu sunt pro avort,sunt impotriva avortului. Mereu am spus ca daca mi s-ar intampla sa raman insarcinata as face copilul indiferent de opinia partenerului si l-as creste singura. Dar eu sunt pe picioarele mele de la 19 ani si m-am descurcat in situatii foarte grele. Din cauza asta am spus asa.
Daca ar fi fost sa fiu fara servici, sa locuiesc cu ai mei si sa nu am eu castigul meu, nu m-as fi bagat sa fac un copil chiar daca as fi ramas insarcinata. Pentru ca nu vreau ca deciziile mele, consecintele actiunilor mele sa fie povara pentru nimeni si pentru ca as vrea sa pot asigura minim-ul pentru copil.
Ori eu nu am vazut determinarea asta aici. Am vazut o femeie care se plange ca partenerul nu doreste copilul si nu stie ce sa faca. Am vazut o femeie indecisa nu o luptatoare. Ori nu lasi o indecisa ( oricat de urat ar suna) sa se joace cu soarta nu a unui copil ci a trei copii.

Da, nu au nevoie de lectii de balet sau de lingurite de argint, au nevoie de strictul necesar cum ar fi niste lapte praf, medicamente, scutece, pe care o somera singura cu alti doi copii nu o sa i le poata asigura decat cu ajutorul, mila altora.

Hannen,nu cred ca putem spune ca barbatului in cauza nu-i plac responsabilitatile. Pana la urma creste doi copii care nu sunt ai lui iar asta mi se pare responsabilitate mai mare decat a creste unul al tau.
Acum e pus in fata unui fapt implinit si ii inteleg frustrarea. Cui de aici ii place sa fie pus in fata unui fapt implinit?

+25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Eu stiu de trei copilasi ca unul e mai micut e drept. Dar cred totusi ca discutam de trei fiinte ale aceleiasi mame. Sau gresesc?

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Matzaila,vorbesti de a fi pus in "fata faptului implinit" de parca l-ar fi implinit altul pt. el si i l-a pus sub nas!Na bai,am facut o boroboata,plateste tu pt. ea.
E faptul lui,implinit de el!E rezultatul unui act sexual la care si el a consimtit si participat.Simplu ca buna ziua.

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Pai este fapta lui dar nu depinde de el sa o indrepte. Ca daca ar fi fost el insarcinat ar fi fost la doctor cu picioarele in sus de mult timp.

Nu vrea copilul, nu a spus niciodata ca ar vrea copil, si chiar carina a spus, s-au protejat. Ca s-a intamplat asa e altceva dar nu vorbim despre unul care a dat cu ea in dreapta si in stanga si acum se mira de ce a iesit.

+25

Mergi la inceput

Pai daca el ar fi fost cu picioarele in sus la dr. asta inseamna ca toata lumea trebuie sa faca ca el?Ma refer la partenera lui.Cu ce drept o obliga/santajeaza sa faca avort?La ea,organismul si sufletul ei,la dorintele ei ...s-a gindit?Sau nu conteaza decit ce vrea el?

Sex facem in doi si avort face doar unul (pt. ca nu vrea celalalt copilul,indiferent de opinia purtatoarei sarcinii ) sau cum?

Mergi la inceput

Pai avort poate face doar unul

Cum am mai spus, cred ca tine cont de multe dorinte ale purtatoarei din moment ce a ales sa fie cu ea si sa creasca doi copii care nu sunt ai lui. E evident ca s-a gandit si la ea si se gandeste si la ea ba chiar la aia mici ai ei. Dar daca pe asta nu-l vrea si nu se simte pregatit, ce sa facem, sa-i dam in cap ca e ultimul nenorocit?

Nu a obligat pe nimeni sa faca ca el, a spus doar ce nu-si doreste, nu a luat fiecare gravida de pe strada sa o duca la avort. Nu a luat-o nici pe Carina de mana sa o duca la avort. Asa ca de unde pana unde se neaga pana la urma dreptul unui om de a-si dori/ a nu-si dori ceva?

+25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Citat:
citat din mesajul lui hannen
....E rezultatul unui act sexual la care si el a consimtit si participat....

...dar a avut grija sa foloseasca o metoda de protectie, tocmai pentru ca nu-si doreau un copil in aceasta perioada, cu atat mai mult cu cat amandoi isi facusera deja niste planuri legate de emigrarea in alta tara, atata timp cat aici sunt amandoi someri (sau nici macar, nu cred ca si-au depus actele, cel putin carina nu a facut-o, a scris ca doar s-a interesat daca ar putea beneficia) si au doi copii micuti de crescut...

nu stiu daca ati remarcat expresia carinei din primul mesaj :

"imi spune sa renunt la sarcina pentru ca asa ne-am termina toti iar eu nu prea vreau"

eu de aici am dedus cumva ca ar fi fost dispusa sa ia in calcul si varianta de a nu pastra sarcina, in primul ei mesaj. si am citit printre randuri teama ei de a nu fi din nou parasita, abandonata, lasata de izbeliste, fara serviciu, cu doi copii mici de crescut.

ca pe urma au avut loc niste discutii cu partenerul, discutii care au pus-o rau de tot pe ganduri in privinta relatiei pe care o are, asta e altceva...

Mergi la inceput

Bun atunci,asadar ce este de facut in cazul in care ea isi doreste copilul si el nu?Sau invers,cind un el si-ar dori cu disperare copilul iar ea ar alege sa il avorteze.Atunci tot asa ati respecta dorinta ei?Si cu el cum ar ramane?Sau doar dorinta lui ar conta,la fel ca in cazul asta?
Sa avorteze doar jumate de copil atunci ca sa fie amandoi multumiti?
Grea sarcina procreerea asta domnule.Acum putem sa decidem daca vrem asta sau nu,dar evident,nu inainte de a comite actul procreerii,ci DUPA!

Nu,nu a luat fiecare gravida de pe strada sa o duca la avort,dar i-a reprosat partenerei lui ca l-a legat de ea cu aceasta sarcina.Frumos nu?De parca ea i-a furat spermatozoizii lui in somn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui hannen

Corect,un copil nu se creste doar cu tzatza si pampers.Dar nu a zis nimeni asta.Precum nici nu scrie in "manualul de functionare" a omului ca ii trebuie lectii de balet,pian si scrima ,gradinita particulara,scoala de fitze ,BMW la scara vilei cu piscina.
Fitze!Astea sunt fitze si lipsa de ...ceva,mai bine nu zic.

Eu am impresia ca multe dintre voi habar nu avetzi ce inseamna sa nu ai bani de-o piine!
Asta e parerea mea,nu vis a vis de ce a scris hannen,al carei mesaj e clar tendentzios si mai si spune ca iese cu paruiala,ci asa in genaral cind aud/citesc ce usor e sa ai un copil,fara niciun venit stabil(ca si ajutorul de somaj si mai stiu eu ce indemnizatzii se dau doar pe perioada limitate),fara o situatzie clara,far...fara..fara...!!

Aici nu e vorba de fitze,ci de o situatzie ce poate deveni tragica la un moment dat!

Cite persoane familiste ,deci nu vorbim doar de femei singure,nu se pling pe forumul asta, ca efectiv sunt depasite financiar ,vorbim de nevoi primare deci nu de scrima si bmw-uri,asa ca sa vii sa spui ca...lasa...vei rezolva...chiar mi se pare lipsa de realism!

E decizia ei oricum,a lor,ca trebuie sa tzina cont si de el!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Ei bine,atunci poate ca toti adultii ajunsi la virsta optima procreerii ,ar trebui sa stie ca NICIO o metoda de prevenire a sarcinii nu este 100%.Aceea este doar abstinenta!

Eu vad lucrurile mai simplu!Saracia,teama de a fi parasita si altele ..NU sunt motive pt. a decide daca curmam sau nu o viata.Si PUNCT!
Diferenta dintre cei pro "libera alegere" si cei contra avort sta doar in credinta.Credinta ca nu cream noi viata si ca nu decidem noi cind sa o curmam.Deja prevad cataroaiele virtuale.

Mergi la inceput