el vrea sa fac avort,,ce sa fac??

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Carina eu zic ca e decizia ta pana la urma...si stii de ce pt ca nu poti fi sigura niciodata ca vei ramane cu un barbat toata viata insa copilul va ramane cu tine...si daca tu simti ca e ok asa pt tine nu fa avort.Insa daca tu vrei copilul doar in conditiile in care si partenerul e de acord(scuze daca gresesc dar eu cam asa am inteles din ce am citit ) si el nu e de acord atunci eu zic ca stii ce sa faci...
Am inteles ca a fost o sarcina neprogramata si ca luai pastile...nu vreau sa para o rautate insa esti chiar ghinionista daca te incadrezi in procentul acela mic...

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Mickyyy, povestea ta nu seamana cu cea de fata decat partial pentru ca aveati inca doi copii impreuna si aveati o situatie stabila in momentul in care a aparut a treia sarcina.

Dupa mine si tu ai fortat mana partenerului ...sigur ca unul trebuie sa cedeze in cazul asta dar situatia trebuie evaluata si in functie de argumentele fiecaruia. S-a exprimat cineva mai sus ca nici partenerul nu era convins ca vrea un copil - pai "a fi in dubii" este total diferit decat a "ameninta cu despartirea daca tii copilul".

In plus, pe mine ma surprinde usurinta cu care treceti voi peste resursele necesare cresterii unui copil venit peste necesitatile altora doi. Sigur ca nimeni nu iti poate oferi o garantie pe termen lung, dar macar atunci cand pleci la drum esti oarecum "in siguranta" financiara. Mickyyy in cazul de fata are scuze - a ales sa mai faca un copil cand avea stabilitate financiara ...ori in cazul de fata inteleg ca intretinerea e neplatita, telefonul si cablul nu mai exista, nu exista bani de o ecografie si mai exista si inca doi copii de scoala cu nevoi ... pai ce se intampla peste 10 luni cand se imbolnaveste bebelusul ? Se va pune presiune pe barbatul care oricum si-a luat in responsabilitate cei doi copii si si NU mai vrea inca unul ... deloc placut si foarte "sneaky".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

buflea...decizia e luata, nu chiar din start dar e luata, initila si eu am crezut ca ea e in dubii referitor la sarcina, pe parcurs am inteles ca nu, ea vrea 'magie' in a-si 'convinge' partenerul sa-i accepte decizia

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Mickyyy in cazul de fata are scuze - a ales sa mai faca un copil cand avea stabilitate financiara ...

Da, dar nu exista nicio garantie ca stabilitatea financiara rezista pe termen lung!! Si noi suntem dovada vie, cum poti pica de sus. Asa ca da, e un argument, dar nu e cel mai important, mai important decat stabilitatea in sine este ce gen de persoana esti. Esti genul care lupta pana in panzele albe ca sa obtina ce si-a propus, sau genul care cand da de greu fuge cu coada intre picioare.
Situatia financiara actuala la ei nu e pe roze, ca sa nu zic ca e dezastruoasa, dar sunt totusi doar bani! La primul meu bebe stateam cu chirie si cumparam pampersi la bucata, ca nu ne prmiteam sa luam la bax. M-am intors la munca dupa 5 luni si lucram la negru, ca sa primesc si banii de la stat pe langa salariu si sa imi pot plati bona si sa imi ramana si ceva in plus. Si la al doilea bebe am facut la fel, la primii doi copii, adunat, eu n-am stat nici macar un an in CIC.
Acum depinde doar de ea cat e de dispusa sa lupte pentru copii ei, cate sacrificii e dispusa sa faca! Pentru ca usor nu va fi. Munca cea mai grea nu e sa il convinga pe el sa pastreze copilul, greul va incepe abia dupa ce se naste!!
Ce va face atunci?? Va sta si se va plange pe la unii sau pe la altii ca nu i-a platit ex-ul pensia alimentara la timp, ca soacra e mereu impotriva ei, ca el nu s-a angajat nici pana acum, sau va lupta sa fie independenta financiar, va fi imuna la gura lumii si singura ei prioritate vor fi copiii? E doar un exemplu. Eu nu o cunosc, si n-am de unde sa stiu ce gen de om e, tocmai de-asta am si zis in primul mesaj, daca punand tot raul din lume inainte inca e sigura ca isi doreste acest copil, atunci "go for it"!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Ba mie mi se pare un confort psihic extraordinar ca macar atunci cand decizi sa faci un copil sa fii intr-o situatie cat de cat echilibrata. Pentru ca copilul oricum creeaza un dezechilibru major, mai ales financiar in conditiile in care din doi parteneri va putea munci numai unul.

Apoi nu este nici o rusine sa fii mai putin luptator, atata timp cat stii asta ... mi se pare in schimb revoltator sa te forteze partenerul sa fii mai luptator decat este zona ta de confort. Te forteaza printr-o decizie de viata pe care tu nu o doresti. Te responsabilizeaza cu forta ... Si apoi iti mai si reproseaza ca esti asa de bleg din cauza educatiei primite acasa. Puah ! Urat ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mickyyy

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Off-topic: Mickyyy, cum sunteti? Stii tu cu ce...

Off topic - ceva mai bine, dar tot pe marginea prapastiei. De ieri barbata-meu lucreaza din nou, nu e jobul de vis, nici macar financiar nu e mare lucru (acopera totusi cheltuielile cu copiii - afterscool, etc, si mai ramane si ceva cat de cat), dar e in domeniul lui, si firma are cat de cat perspective. E mai mult decat nimic, sau cine stie, poate e un nou inceput.

E bine chiar si atat, macar pentru "tinutul in priza". Are nevoie de asta, eu mi-am dat seama de anumite lucruri dupa niste certuri f. urate cu D. al meu.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui monicabo

Care 2010? Ca subiectul a inceput saptaman trecuta, pe 24.10.2011....

al lui Mickyyy, presupun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

eu mor cand aud ca parintii isi dau cu parerea la cati copii sa aiba cuplul si daca sa faca avort sau nu. de unde pana unde e treaba lor? nu stiu cum pot avea tupeul ca sa spuna ca din dragoste pt el/ea sa recomande sa faca o crima...

si mie inca imi rasuna in urechi sfatul mamei mele sa nu mai am copii ca sunt batrina...si dupa 40 de ani...e deja prea tirziu.
ca si pe William l-am facut prea tirziu la 33 de ani.
mi-a dat sfatul fara sa i-l cer si mai ales stiind cat de mult iubesc copiii si cat de mult mi-as mai dori unul...

parerea mea e ca parintii sa se abtina la asa afirmatii si sfaturi cand nu e treaba lor si lasa urme cu aceste sfaturi.dar nu ai ce sa le faci...nu ai cum sa-i opresti.

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns portocalia spune:

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Apoi nu este nici o rusine sa fii mai putin luptator, atata timp cat stii asta ... mi se pare in schimb revoltator sa te forteze partenerul sa fii mai luptator decat este zona ta de confort. Te forteaza printr-o decizie de viata pe care tu nu o doresti. Te responsabilizeaza cu forta ... Si apoi iti mai si reproseaza ca esti asa de bleg din cauza educatiei primite acasa. Puah ! Urat ...

mie mi se pare cu mult mai revotator sa te sileasca partenerul sa avortezi, in conditiile in care sarcina a fost un accident (am inteles ca se protejau). pana la urma, partenerul carinei are de ales, sa ramana langa ea sau sa nu ramana si sa plateasca pensie alimentara. nu e ca si cum e prins in capcana si vai draga, i s-a distrus viata si viitorul briliant. daca nu vroia sa-si asume riscurile unui accident, n-avea decat sa faca vasectomie si atunci era totul sigur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

De ce sa plateasca pensie alimentara(e doar un exemplu dat de tine,ca in conditzii de custodie comuna poate fi chiar obligat sa tzina copilul doua saptamini /luna)daca el nu si-a dorit copilul?

Nu este si asta tot o ingradire a drepturilor partenerului?

De ce nu-tzi asumi pina la capat o decizie ce ai luat-o peste capul partenerului?
Si mai sunt multe alte de ce -uri,trebuie doar sa vrei sa le vezi!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput