el vrea sa fac avort,,ce sa fac??
Raspunsuri - Pagina 15
carina23 spune:
asa e desiree ai perfecta dreptate pentru ca la un moment dat satula sa il vad saracul intre ciocan si nicovala, ca na e mama lui si cu teatru ieftin si fara tot il dor actiunile ei, i-am zis asta e renunt eu la tine poate asa o sa fie si mama ta fericita si el mi-a rspuns, stai tu linistita ca mama la orice fata a existat in viata mea a gasit nod in papura, si probabil cea mai fericita va fi daca ma insor cu cine vrea ea nu cu cine vreau eu..sa ma ierte Dumnezeu, pot intelege multe dar asa ceva imi e peste putinta.. si cand o aud ca il suna si stropeste telefonul de lacrimi si suspine ca ea nu poate trai fara el,,tine cumva de psihiatru?
Fomalhauti spune:
Carina, opreste-te. Ai deschis un subiect, primesti tot felul de raspunsuri. Atunci cand crezi poti sa explici anumite lucruri. Dar, poti, linistita, sa ignori anumite postari si anumiti "user"-i. Nimeni nu te obliga sa citesti toate postarile. Crede-ma pe cuvant ca nu ai nicio sansa sa opresti anumite persoane sa-si spuna parerea, sa o repete la infinit sau sa te jigneasca repetat.
Nu stiu de cand esti pe forum dar a fost la un moment dat un subiect al unei mamici care suparase pe aici cateva persoane. (Probabil au fost zeci de asemenea subiecte.) Si aceste persoane au inceput sa o jigneasca in fel si chip desi era gravida in momentul respectiv. Ea a ales sa raspunda, nimeni nu a cedat si pana la urma subiectul s-a inchis.
Chiar cred ca aici, pe forum, poti primi niste raspunsuri, niste incurajari, chiar ajutor in gasirea unor solutii pentru problemele financiare. Citeste-le pe acestea si treci pur si simplu peste anumite postari, care nu ti se potrivesc sau simti ca sunt scrise mai mult in urma unor frustrari personale.
Victoria_mami spune:
Carina, nu cred ca tine de psihiatru: mai degraba de educatie, de auto-educatie si de respectul fata de propriul copil, de increderea ca el e matur si stie ce face.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
Fomalhauti spune:
Carina, hai sa incerc sa te lamuresc un pic si legat de soacra. Dar inainte de asta vreau sa iti spun clar ca nimic nu justifica vorbele urate si jignirile ei. In niciun caz nu o apar, o condamn pentru comportamentul ei fata de tine, indiferent care este cauza acestui comportament.
Tatal meu a fost o persoana de exceptie. Printre altele era generos si foarte preocupat de binele altora. Mai ales a celor din familia lui, dar nu numai. Problema era ca avea convingerea ferma ca el stie ce este bine pentru fiecare. S-a certat cateva luni ingrozitor cu fratele lui atunci cand acesta a decis sa se casatoreasca. Tata era convins ca femeia respectiva nu este sotia potrivita pentru fratele lui (care avea atunci binisor peste 30 de ani) si ar fi facut orice sa il convinga sa renunte la casatorie.
A incercat intotdeauna sa-mi conduca viata asa cum era el convins ca e bine pentru mine. A murit cu durerea ca unicul lui copil (adica eu!) impreuna cu nepotii lui, pe care ii adora, duc o viata ingrozitoare. Asta in conditiile in care eu am incercat intotdeauna sa-i explic cat de fericita sunt cu alegerile mele.
Nu iti cunosc soacra dar este posibil ca ea sa fie cu adevarat convinsa ca fiului ei nu ii este bine. Este posibil ca nimic sa nu o poata face sa inteleaga ca el este fericit. Da, este posibil ca ea sa fie convinsa ca ea, ca mama, este cea mai in masura sa gaseasca sotia ideala pentru fiul ei.
Tu nu ai prea multe de facut in acest caz (ca si in cazul unor persoane de pe forum). Daca soacra ta e ca tatal meu atunci are niste idei clare, niste planuri pe care le-a facut pentru fiul ei inca de cand el era bebelus. E posibil sa fie convinsa ca fiul ei trebuie sa se casatoreasca intre 30 si 35 de ani cu o femeie intre 22 si 24 de ani, eventual virgina, femeia sa aiba casa, masina si meseria X. Poate ca trebuie sa fie si bruneta (ca blondele...) si nu prea slaba. Poate ca trebuie sa poarte fusta pana sub genunchi si lenjerie intima alba. Te-am destins macar un pic?
Problema ta nu este soacra. De fapt este o problema dar una care nu depinde de tine deloc. Problema este fiul soacrei. Conteaza in ce masura el are sau nu are cordonul ombilical inca atasat. Daca il mai are, nu il mai taie nimeni acum. Pentru tine este important sa afli in ce masura te poti baza pe el, in ce masura este capabil (si dornic) sa se opuna mamei lui.
Este posibil sa nu doresca un copil numai de teama mamei lui?
balanta_tm spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carina23 balanta tm tu sa ma scuzi pe mine dar nu stiu care din noi doua e mai ancorata la realitate, am fost intrebata de blackgirl0 de situatia materiala de fapt mi-a cerut detalii mai ample cum ca ce avem noi cum ne pot ajuta parintii rudele samd, si nu am facut decat sa ii raspund, nu cred ca topicul meu suna gen "sos mama nu ma mai creste!!!" |
Draga mea, cand ti se spun anumite lucruri in fata, nu iti convine. Daca raspunsul tau legat de situatia materiala era doar pt blackgirl0, puteai sa ii scrii pe MP, nu sa postezi in public. Fii linistita, ca nu am sa mai intervin la acest subiect (am vazut ca ceri anumitor useri sa nu mai scrie aici (andacos), wow, mi se pare f urat, dar desigur, esti libera sa te comporti cum vrei).
Fomalhauti spune:
A,da, am si o parere (strict personala) legata de ajutorul material din partea familiei.
Nu te baza pe el si nu cere. (Fiindca e posibil sa primesti dar apoi sa "ti se scoata ochii" mai mult decat merita ajutorul primit.)
Primeste orice ti se ofera NECONDITIONAT. Daca banuiesti ca apare si o conditie incearca sa o afli inainte de a primi.
Este doar "setul" meu de principii in domeniu.
ego71 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui marius
Eu zic sa nu ne grabim cu presupunerile. In multe cazuri viitorii tatici au (re)devenit responsabili pe masura ce s-au obisnuit cu ideea de viitor tatic. Este doar o chestiune de obisnuinta. Desigur nu o certitudine. Insa strict legal taticul are si va avea obligatii de intretinere in mod sigur. In egala masura exista acele sume de bani care vor veni din partea statului prin aigurarile sociale. Si nu in utimul rand existam chiar noi pe aici asa incat nu e chiar asa de negru pe cum pare. Stiti voi toate ca daca vrem ... putem sa facem o gramada de lucruri la o adica. Nu? Eu pur si simplu / Pagina legislativa |
oricate sfatui vei primi,alegerea va fi tot a ta,draga mea.pentru ca doar tu insati stii ce traiesti si banuiesti cam pe ce te poti baza de acum incolo.aici se spun doar vorbe..tu ,in schimb traiesti o realitate.
unii barbati nu se schimba niciodata,din contra,un copil si responsabilitatile legate de acesta ii pun pe fuga, chiar daca e vorba de copiii lor.
n-as vrea sa te dezamagesc,dar acum el nu are o responsabilitate precisa, deoarece cei doi copii sunt ai tai,nu ai lui..asa ca oricand o poate lua la goana!
un copil e o minune,am mai spus-o,dar nu iti va rezolva problemele si nici nu va face din iubitul tau un barbat matur si responsabil daca el nu constientizeaza cu adevarat situatia .
oricare ar fi decizia ta,gandeste-te ca e o decizie pentru o viata,nu e vorba de o pereche de pantofi pe care s-o cumperi sau nu si nu ai banii necesari.
.
hannen spune:
Cu riscul sa-mi zica si mie ca am vorbit prea mult beyyy,departe de orice farama de credinta sunteti,pe bune!
Stiu,stiu,or sa curga bolovanii cu duiumul.Dar nu imi pot crede ochilor cu cita degajare vorbeste un popor crestin de decizii dupa ce faptul e consumat!Ce mai decideti mai?Sa omorati pruncul?Cu ce drept,cine v-a pus pe voi in postura de a decide cine se naste si cine nu?Brrrr,rau am ajuns!
Whatever happens don`t let go of my hand!
Selene_Bunny spune:
hannen, apoi tu crezi ca romanii sunt uniti "in cuget si-n simtiri", ca sunt un "popor crestin"?
Da' de unde, taman pe dos.
Daca vrei sa razi bine, cauta interviurile TV Prahova de pe youtube.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hannen Cu riscul sa-mi zica si mie ca am vorbit prea mult beyyy,departe de orice farama de credinta sunteti,pe bune! Stiu,stiu,or sa curga bolovanii cu duiumul.Dar nu imi pot crede ochilor cu cita degajare vorbeste un popor crestin de decizii dupa ce faptul e consumat!Ce mai decideti mai?Sa omorati pruncul?Cu ce drept,cine v-a pus pe voi in postura de a decide cine se naste si cine nu?Brrrr,rau am ajuns! ************************************ Whatever happens don`t let go of my hand! |
Hannen,eu nu intzeleg de ce se invoca credintza...dupa ce iesi din patsi nu inainte de te baga in el!Tot conform acelei credintze...nu prea ai ce cauta acolo(in pat adica)decit in anumite conditzii!
Daca-mi poate explica cineva...e bine,ca pentru mine nu s eprea impaca una cu alta!
raspunsul este pentru hannen!Si nu contzine niciun bolovan,specific asta ca sa nu se mai iveasca vreo forumista plina de zel,sa ma mai califice asa cum ii vine-n taste,doar pe principiul ca ea detzine adevarul absolut!.
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit