Brumarei nov.dec'11 (84) Bv ralu_t! Hai uratica!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

ooka - ce minunatie falcoasa ai tu acolo!! Sa va traiasca!!

Mi-e dor de un pui mic!!

Doamne-Doamne, ai grija de noi 36s

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Bravo, Ralu, bun venit, Luiza!!!

Ooka, sotul meu a luat niste pastile cu cofeina pentru durerile de cap de dupa rahi, codenal parca, nu stiu daca e ok la tine.

Aris, eu am fost foarte multumita la Regina Maria acum 2 ani si 4 luni, si sunt foarte chitibusara, dar nu am avut absolut nimic de reprosat. Sunt curioasa sa aud pe scurt daca se poate ce au patit prietenele tale si unde, nu sunt hotarata unde nasc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

Bravo, Ralu! Felicitari! O fetita sanatoasa si norocoasa!

Dana, eu cred ca te sperii si cedezi prea usor.

Ce Zoe frumoasa am vazut!

Mi s-a facut chef de nascut , dar trebuie sa astept pana imi scoate firul.

36+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

amandoua la RM amandoua la a doua nastere tot acolo, amandoua multumite la prima si dezamagite la a doua(nimic grav dar cica nu se mai compara...nu am aflat mai multe pt ca nu ma interesa) si amandoua cu epidurala montata mult prea devreme, travaliu oprit apoi declansant cand se plictisisera de stat pe acolo doar ca toata lumea a uitat sa le faca si alta doza de anestezic asa ca au avut parte de o nastere pe viu pe care nu si-au dorit-o dar si cu intepatura in coloana.
nu zic ca s-a intampat cine stie ce catastrofa doar ca atunci cand platesti pe bon fiscal o suma considerabila ai alte asteptari. or fi avut ele ghinion, habar nu am.
poate ca sunt eu evreica de aia, dar cand ma gandesc ca cer mai mult decat in multe tari pt o nastere ar putea sa nu faca chestii de genul asta ca nu era nici o filozofie sa le mai bage o doza la dilatatie 8

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Aris, eu am fost foarte multumita la Regina Maria acum 2 ani si 4 luni, si sunt foarte chitibusara, dar nu am avut absolut nimic de reprosat. Sunt curioasa sa aud pe scurt daca se poate ce au patit prietenele tale si unde, nu sunt hotarata unde nasc.

mama de mic +s33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca77 spune:

buna dimineataa!!

Bine ai venit pe lume Luiza!! sa ai o viata frumoasa cu multe bucurii si realizari! Mami Ralu, chapeau! recuperare usoara si sa va intoarceti cu bine acasa! asteptam pozee..

Ooka, deci ne faci o pofta cu puiul tau !!! e f frumoasa Zoica, cu cine seamana? eu nu inteleg faza cu prematuritatea la 3.480kg, sau marimea nu conteza... sunt alte criterii care imi scapa?

Aris stii ce fac acu'? ma "deletctez" cu un ceai de frunze de zmeur... pff nu-mi place gustul! si nu te invit la tratatie ca e prea devreme pt tine inca. multam de info inca o data

Dana curaj!

37+ cu Anna Eden

www.psychosomatics.be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

bianca - sper sincer sa faca treaba si sa ne anunti ca ai nascut in doua ore cu totul. dupa ce ma vad la 38 de sapt ma apuc si eu de baut ca nu mai am chef sa stau ore in shir in travaliu

mama de mic +s33+

edit: pana la 38 mi-e frica pt ca am cerclaj si sa nu fac vreo prostie si pentru ca eu am ovulat in ziua 18 deci am sigur 4 zile decalaj, asa ca ii dau o saptamana in plus pentru siguranta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Multam, Aris, ai perfecta dreptate, m-as fi umplut de nervi daca mi se intampla asa. Nu e nevoie sa fie chestii grave, orice maruntis conteaza.
Am vazut si eu diferenta fata de acum 2 ani, de cand a plecat Niculescu au facut contract cu doctori care nu erau "de top", si pe la neonatologie e cam nasoala treaba. Bine ca Ralu a avut noroc si a reusit cum si-a dorit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

buna dimineata

Ralu felicitari, bun venit LUIZA

ooka ai o frumusete de fetita, sa fie sanatoasa, mancacioasa si sa va bucurati de ea

pana la urma cum ai facut cu vaccinul pt rh? l-ai platit?

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Corina, culmea e ca au vaccinul in maternitate dar se plateste si e cam 600 ron. L'am luat de la Tei si a fost ok.

multumesc, multumesc, nu seamana nici asta mica cu mine, mi'au spus chiar din maternitate, deci nu e meritul meu

mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

vbun venit LUIZAv

Nina, 32s+,

Mergi la inceput