Brumarei nov.dec'11 (84) Bv ralu_t! Hai uratica!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

carla - s-ar putea sa aiba legatura cu niculescu ca amandoua nascusera multumite prima data pe vremea lui.

oricum nasterea in sine si spitalizarea trec atat de repede si chiar nu prea conteaza,important e ca se termina cu bine...noi mamele oricum avem un talent anume sa uitam tot ce a fost dureros si greu si toate par mici si neinsemnate cand ajungem acasa cu bucatica aia din noi in brate

luny - am uitat sa iti multumesc pt ideea cu tortul kodrit a iesit demential, dar cam micam fost 4 si l-am ras de abia mi-am pastrat o felie pe care tocmai am devorat-o. in plus eu i-am pus migdale zdrobite in blat

mama de mic +s33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

aris, asa-i ca-i demential?

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellen79 spune:

kg nu au legatura cu scorul apgar sunt bebelusi care la 4 kg au primit 5 si alti la 2,800 KG au primit 10, la cezariana se da cel mult 9 indiferent cat te repede reactioneaza copilul, asta la stat pt ca in privat se da 10 indiferent de raspunsul pe care il primesc de bebelusi si pe ce cale a venit
neonatologi din privat nu se compara cu cei de la stat acceiastia nu prea lucreaza in ambele parti
motivul pt care si eu voi naste tot la stat, si in Iasi nasterea la stat este ceva de groaza ca nu avem decat 2 maternitati, sunt neonatologii unde voi naste eu au o echipa de neonatologi f buna dar nici unul nu lucreaza in privat, dar cred ca e de preferat o ciufuta de la stat care se uita la copil decat una care iti da 10 de incurajare si trebuie sa-i spui tu la ce sa se uite pt ca spitalele private oriunde in tara nu accepta cazuri dificile si la cea mai mica problema te pun pe ambulanta si te trimit la stat si in felul asta nu o sa aiba experienta nici o data
32+ si

Mergi la inceput

eu cred ca plec pe la mama in vizita ca se lauda ca face sarmale
noroc ca nu mai am prea multe saptamani de sarcina in fatza mea ca din cate vad m-am apucat serios de asimilat

mama de mic +s33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

am facut si eu tortul e delicios si usor de facut
luny pt reteta
doar ca la mine mi sa parut ca s-a ars un pic cam mult zaharul dupa ce l-am scos din cuptor..poate trebuia sa il pun pe baie de apa?

33+

Mergi la inceput

si la mine s-a lipit un pic, probabil ori nu am asteptat sa se raceasca suficient ori nu am asteptat sa crape bine zaharul pe cratita inainte sa torn compozitia. dar mai exersam

Citat:
citat din mesajul lui corina_s

am facut si eu tortul e delicios si usor de facut
luny pt reteta
doar ca la mine mi sa parut ca s-a ars un pic cam mult zaharul dupa ce l-am scos din cuptor..poate trebuia sa il pun pe baie de apa?

33+

mama de mic +s33+

Mergi la inceput

daaa, tortul trebuie musai lasat la racit in cratita, apoi rasturnat! si atentie ce platou folositi, ca-si va lasa destul sos, sa nu dea p-afara! mai ramane din caramelul ala lipit si pe cratita putin, dar nu-i o problema..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Hielou!

Bun venit Luiza!
Sa fii sanatoasa si papacioasa!!!
Lamami refacere rapida si laptic din belsug!

OOKA welcome home!
Interesanta si infricosatoare povestea voastra!
Bine ca e cu happy end.........
Ai o fetitza minunata!
E foarrte frumoasa grasa asta a ta.............sa iti traiasca!!!!!
Felicitari!
ai grija de tine!

_

Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010)
si 35+ cu Adam Eduard

Doamne ajuta sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

uoffff, si n-am nimic dulce azi... si-s singura si un car de nervi
frate, zau c-o iau pe aratura, nu stiu ce am nervozitatea asta atat de pronuntata, ok, hormonii, sarcina, dar parca prea de tot!.. a plecat Mate in parc, ma duc sa spal aragazul si niste vase...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana84 spune:

luny stai linistita ca asa sunt si eu...parca as fii o bomba cu ceas care sta sa bubuie...am nervi , imi vine sa ma cert cu toata lumea , cateodata imi vine sa plang asa aiurea....hormnii nostrii au ajuns la apogeu se pare....
eu am pus sa fac o supita cu taitei si cand o fii gata o sa fac si o mamaliguta sa mancam cu branza , smantana si ou si gata asta este pranzul...ca de altceva nu am chef

37+ cu Diana Maria
Iti multumim Doamne

Dana's baby

Mergi la inceput