Fulgusorii sarbatoresc doi anisori {18*}
Raspunsuri - Pagina 18
My_Lady0091 spune:
Geta, spor!
Vias..esti mai bine astazi?

Magda..imi pare rau de pui bolnavior!Cum mai e? Mai bine?V-ati gasit pediatrul preferat?A revenit?Sanatate!
Gabitza, puii tai cum mai sunt?
25+| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
magdaz_ina spune:
Vias 
Din experienta mea recenta, cu mintea de acum, incercand sa repar greseli mari pe care nu credeam ca le voi face vreodata si pe care le regret dorind sa nu se fi intamplat, ma alatur si eu grupului celor care dau sfaturi necerute si nedorite, cuiva care probabil vrea doar sa fie ascultat si inteles ca nu mai poate (nu stiu de ce dar de fiecare data cand spun din tot sufletul ca nu mai pot parca declansez un mecanism care ridica un zid de nepatruns pe care scrie: trebuie sa poti, nu ai de ales, este natural si obligatoriu sa poti, este normal si firesc sa poti).
Pentru ca m-am saturat de zidurile acestea (desi isi fac de fiecare data datoria de a ma convinge ca, intr-adevar, mai pot, ca nu e ca si cum as avea de ales), m-am hotarat sa renunt, pentru ca de fapt, exista limite si chiar nu mai pot.
Am renuntat la luptele imposibil de castigat si care fac prea multe victime colaterale. Sunt tinte pe care, desi mi-as dori sa le ating, se dovedesc a fi doar utopii. Asa ca revin in lumea reala, cea in care cu adevarat nu mai pot, cea in care de fapt, nimeni nu mai poate pentru ca nici nu trebuie sa poti mereu, totul, pentru ca de fapt nimeni nu este perfect. Si in aceasta lume reala imi aleg acele batalii pe care le pot castiga, care nu genereaza victime colaterale. Pentru ca am realizat ca nu poti sa castigi toate luptele.
Si nu e ca si cum ar trebui, nu e ca si cum altcineva ar putea.
Rares - clipe si zambete
magdaz_ina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui My_Lady0091 Magda..imi pare rau de pui bolnavior!Cum mai e? Mai bine?V-ati gasit pediatrul preferat?A revenit?Sanatate! ![]() |

Ne-am regasit pediatrul preferat, am primit un nou tratament care a dat deja rezultate. Cu putin noroc poate vom prinde si noi o ora din petrecerea verisoarei Adina.
Acest pediatru preferat, desi are 50 de ani de experienta (vorba vine) nu se teme ca uzeaza stetoscopul daca il pune de 15 ori pe copil ca sa vada exact care si unde este problema. Nu se teme nici sa mai aplice inca 10 metode de diagnosticare pentru a stabili exact tipul potrivit de tratament. Iar atunci cand iti da reteta nu se teme sa iti dea si sfaturi complementare, mergand pana la dieta, daca este cazul.
Rares - clipe si zambete
allexa06 spune:
| citat din mesajul lui A_driana pishko ce fain povestesti de puii tai ![]() lady frumoase poze si ce burtica mare ai....asa dor mi s-a facut ...sa fiti sanatosi ![]() ieri a fost ziua prietenei mele si diseara mergem sa chefuim...i-am facut un tort egiptean delicios si i-am luat o pereche de cercei bufnite cu pietricele, f draguti.....deci diseara vom fi 10 gagici singure puricu meu ramane cu tata-sau, is baieti mari se descurca ei am 56487754 de lucruri de facut pana diseara ![]() v-am pupat, o zi frumoasa ![]() Adriana, mamica pufarinului David |
Oauuu, ce fain...cred ca va fi super,distractie placuta iti doresc

http://community.webshots.com/user/allexa06
My_Lady0091 spune:
| citat din mesajul lui magdaz_ina Vias ![]() Din experienta mea recenta, cu mintea de acum, incercand sa repar greseli mari pe care nu credeam ca le voi face vreodata si pe care le regret dorind sa nu se fi intamplat, ma alatur si eu grupului celor care dau sfaturi necerute si nedorite, cuiva care probabil vrea doar sa fie ascultat si inteles ca nu mai poate (nu stiu de ce dar de fiecare data cand spun din tot sufletul ca nu mai pot parca declansez un mecanism care ridica un zid de nepatruns pe care scrie: trebuie sa poti, nu ai de ales, este natural si obligatoriu sa poti, este normal si firesc sa poti). Pentru ca m-am saturat de zidurile acestea (desi isi fac de fiecare data datoria de a ma convinge ca, intr-adevar, mai pot, ca nu e ca si cum as avea de ales), m-am hotarat sa renunt, pentru ca de fapt, exista limite si chiar nu mai pot. Am renuntat la luptele imposibil de castigat si care fac prea multe victime colaterale. Sunt tinte pe care, desi mi-as dori sa le ating, se dovedesc a fi doar utopii. Asa ca revin in lumea reala, cea in care cu adevarat nu mai pot, cea in care de fapt, nimeni nu mai poate pentru ca nici nu trebuie sa poti mereu, totul, pentru ca de fapt nimeni nu este perfect. Si in aceasta lume reala imi aleg acele batalii pe care le pot castiga, care nu genereaza victime colaterale. Pentru ca am realizat ca nu poti sa castigi toate luptele. Si nu e ca si cum ar trebui, nu e ca si cum altcineva ar putea. ![]() Rares - clipe si zambete |
Magda, te aprob in tot ce ai zis....da, exista nu mai pot si nu poti castiga toate luptele..insa una singura nu ai voie s-o pierzi:lupta cu tine.Daca te pierzi pe tine..pierzi tot si ce rost/sens/normalitate mai are viata?Mai poate fi numita viata cand incepi a trai in Iad..si usor-usor te fereci singura in adancul lui?!

" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui magdaz_ina
![]() Ne-am regasit pediatrul preferat, am primit un nou tratament care a dat deja rezultate. Cu putin noroc poate vom prinde si noi o ora din petrecerea verisoarei Adina. Acest pediatru preferat, desi are 50 de ani de experienta (vorba vine) nu se teme ca uzeaza stetoscopul daca il pune de 15 ori pe copil ca sa vada exact care si unde este problema. Nu se teme nici sa mai aplice inca 10 metode de diagnosticare pentru a stabili exact tipul potrivit de tratament. Iar atunci cand iti da reteta nu se teme sa iti dea si sfaturi complementare, mergand pana la dieta, daca este cazul. Rares - clipe si zambete |
Mi-as dori un asemenea doctor..
.Felicitari lui si toata stima mea pentru asemenea oameni!Cum se numeste?
My_Lady0091 spune:
Alexxa....unde-s "cadoaiele"?![]()
magdaz_ina spune:
| citat din mesajul lui My_Lady0091 Cum se numeste? |
Boldei.
Rares - clipe si zambete
magdaz_ina spune:
| citat din mesajul lui My_Lady0091 ..insa una singura nu ai voie s-o pierzi:lupta cu tine.Daca te pierzi pe tine..pierzi tot |
E ca in povestea magarului cel batran: tu trebuie sa fii solutia problemelor tale, nu sursa lor ?
Patania magarului batran
Intr-o buna zi, magarul unui taran cazu intr-o fantana.
Nefericitul animal se puse pe zbierat, ore intregi, in timp ce taranul cauta sa vada ce e de facut.
Pana la urma, taranul hotara ca magarul si-asa era batran, iar ca fantana, oricum secata, tot trebuia sa fie acoperita odata si-odata. Si ca nu mai merita osteneala de a-l scoate pe magar din adincul fantanii.
Asa ca taranul isi chema vecinii, ca sa-i dea o mana de ajutor.
Fiecare dintre ei apuca cate o lopata si incepu sa arunce de zor pamant inauntrul fantanei.
Magarul pricepu de indata ce i se pregatea si se puse si mai abitir pe zbierat. Dar, spre mirarea tuturor, dupa citeva lopeti bune de pamint, magarul se potoli si tacu.
Taranul privi in adancul fantanei si ramase uluit de ce vazu.
Cu fiecare lopata de pamint, magarul cel batran facea ceva neasteptat: se scutura de pamant si pasea deasupra lui. In curand, toata lumea fu martora cu surprindere cum magarul, ajuns pana la gura fantanei, sari peste ghizduri si iesi frematand...
Viata va arunca poate si peste tine cu pamant si cu tot felul de greutati...
Secretul pentru a iesi din fantana este sa te scuturi de acest pamint si sa-l folosesti pentru a urca un pas mai sus.
Fiecare din greutatile noastre este o ocazie pentru un pas in sus. Putem iesi din adincurile cele mai profunde daca nu ne dam batuti.
Foloseste pamantul pe care ti-l arunca peste tine ca sa mergi inainte. Aminteste-ti de cele 5 reguli pentru a fi fericit:
1) Curata-ti inima de ura, frica, egoism.
2) Scuteste-ti mintea de preocupari inutile.
3) Simplifica-ti viata si fa-o mai frumoasa.
4) Daruieste mai mult si asteapta mai putin.
5) Iubeste mai mult si... scutura-te de pamant, pentru ca in viata
asta, tu trebuie sa fii solutia, nu problema.
Rares - clipe si zambete
pishko spune:
Asta a primit mihai de ziua lui:
http://www.leisurelearning.com.au/index.php?route=product/product&manufacturer_id=54&product_id=964
Puiutii mei iubiti
Mihai (28.10.2009) si
Emma (14.03.2011)

si i-am luat o pereche de cercei bufnite cu pietricele, f draguti.....