Fulgusorii sarbatoresc doi anisori {18*}

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

'neata

cine vine la o ????
am si lapte simplu si capucinno si ciocolata calda...

Votati-ne www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/vi1.jpg" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Multumim de urari fetelor! Hai ca de-acum o tinem numai intr-un partyyyyyyyyy!!! Mihai inca nu a primit cadou pt ca taticul lui munceste ca sclavul pe plantatie si n-am avut timp . Dar azi are liber si putem sa ne dasfatam cu totii... o sa-i luam ceva frumos, poate mergem si la vreo carciuma, ceva, sa vedem cu se prezinta maimutelele, ca de ele depindem Azi dimineata s-au trezit pe rand, mihai isi scapase suzeta printre gratiile patutului si n-o mai gasea si a dat primul alarma, apoi emma s-a trezit cand m-a simtit ca am iesit din camera si dupa ce i-am pus dop lu` frate-su` cu suzetam a inceput ea cu alarma ca nu m-am dus direct la ea... frate! amandoi au prioritate si eu sunt numai una ... i-am bagat repede un san in gura si s-a reasternut linistea

Puiutii mei iubiti Mihai (28.10.2009) si Emma (14.03.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

imediat pun poze pe contul comun, cu burtica si lipishtoaca

camy...incearca sa te odihnesti..bantuitul noaptea nu iti face niciun bine...si face parte din "episodu'" prin care treci acum..e un simptom.."bantuiala fara somn"

Pishko..petrecere frumoasa sa aveti, iubita!

Laura..dar asa...SCURT?!Nimic nou sub soare?!

25+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Buna dimineata !
Vias- eu vreau o ciocolata calda so ofer in schimb, cate o feliuta de tort la toata lumea
Pishko - la multi ani puiutului,sa creasca mare si sanatos si sa va bucurati de el

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

poze de aici:

https://picasaweb.google.com/106236464646025953913/My_Lady0091LipishtoculMarie?locked=true#5668459556557758386

25+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

pishko ce fain povestesti de puii tai
lady frumoase poze si ce burtica mare ai....asa dor mi s-a facut ...sa fiti sanatosi

ieri a fost ziua prietenei mele si diseara mergem sa chefuim...i-am facut un tort egiptean delicios si i-am luat o pereche de cercei bufnite cu pietricele, f draguti.....
deci diseara vom fi 10 gagici singure ....maritate, gravide, logodite si singure....chefuim un pic la ea de pe la 8 si apoi mergem in ceva cluburi...abia asteeeeept........
puricu meu ramane cu tata-sau, is baieti mari se descurca ei
am 56487754 de lucruri de facut pana diseara

v-am pupat, o zi frumoasa

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

gagici..bautura...tort...singure..cluburi..

te invidiez maxim!

25+
Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

Citat:
citat din mesajul lui getik1

buna seara fetele

lady ma bucur ca ti-au placut sa vedem ce ideii imi mai vin dar pe we ca e cez acasa si vreau sa fac un fulg cum ziceai tu *

vias

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

geta..deci io vreau fulgi orice forma(forme diferite)..VREO 15...sa fie:

-alb cu rosu
-alb
-rosu

si mai vreau un lant facut din margele, de pus in pom..ALB, de 5 metri!

deci apuca-te de lucru..caci ai prima comanda de Craciun!

25+
Citat:

am inteles sa traiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

am intart o fuguta de catel sa ii urez LA MULTI ANI, sa fie sanatos,voios si sa aibe tot ce este mai bun, MIHAI DE PISHKO

eu azi nu sunt in peisaj ca am de pus muraturi, asa ca va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Mihai !

Rares - clipe si zambete

Mergi la inceput