Fulgusorii sarbatoresc doi anisori {18*}
Raspunsuri - Pagina 11
vias spune:
mda...nu stiu ce sa zic, ideea e ca azi am tras o cearta zdravana cu sotul, cred ca o cearta deasta nu am mai avut de cativa ani
...oricum, fac ce vreau eu, chiar nu ma intereseaza ce vrea el..i-am spus si asta.
La mama lui nu e o solutie, cred ca azi s-a mai convins si el putin ca nu e bine, eu sa stau acasa cu el nu ne permitem...asa ca raman doua optiuni, una gradinita, alta o doamna angajata sa se ocupe de JR...nu stiu, ma gandesc si o sa iau o decizie..EU..ca nu ma intereseaza ce zice dl SOT, el sau familia lui. Gata, mi-am mai revenit, ma simt mai bine, asa ca sa vedeti voi ce n-a vazut Parisul (era doar o vorba..si am gandeam la sot
) azi dupa ce mi-a revenit glasul si am tipat putin la el, cred ca era de acord sa-l lasam si la cresa saptamanala... 
(nu l-as duce niciodata la asa ceva, nici daca ar mai exista)
Votati-ne www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/vi1.jpg" target="_blank">aici
My_Lady0091 spune:
getik..dar un fulg in genul acesta, ai putea face?
*
cu margele albe-unii, altii cu rosii..si ceilalti intercalate???
25+| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
Vias...ma faci sa rad si sa plang...pe bune!![]()

" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
getik1 spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui My_Lady0091 getik..dar un fulg in genul acesta, ai putea face? * cu margele albe-unii, altii cu rosii..si ceilalti intercalate??? ![]() 25+
|
o sa incerc diseara ceva sa vedem ce iese
este doar prototip in creierasu meu
getik mami de mica aricica
29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
vias spune:
| citat din mesajul lui My_Lady0091 Vias...ma faci sa rad si sa plang...pe bune! ![]() 25+
|
adevarul e ca e de rasu'-plansu' dar ce e cel mai important, este JR si mama lui, adica JE...si chiar nu am de gand sa mai intru odata in spital din cauza neamurilor nesimtite si rauvoitoare.
Imi pare rau pentru puiul meu ca inevitabil, va simtii toata razmelita asta din familie...cand nu o va mai vedea pe bunica lui asa d edes, pentru ca sunt constienta cu de vazut, tot o sa o mai vada... dar prefer asta decat sa ajung iar in spital, el sa intrebe de mine, eu sa nu fiu in stare sa-i dau ceva d e mancare sau sa-l schimb.
Cred sincer ca aveam nevoie de un impuls...iar azi, l-am primit intr-un mod atat de urat

..dar care m-a trezit si m-a facut sa iau atitudine pentru copilul meu si pentru mine.Daca de dimineata ma certam cu sotul si el era cel care ridica tonul la mine si-mi spunea ca JR NUUUUUUUUUUUUUUUU ajunge la gradi,.... JUR ca azi dupa ce l-am facut cu ou si cu otet, nu a mai zis nimic...
I-am promis azi lui JR si lui DD si lui Darius ca voi face si imposibilul pentru el...el este prioritatea nr 1..si asa va fi mereu.el este puiul meu special...gata...am plans suficient, m-am descrcat..acum fac ce cred eu ca e mai bine, pentru ca chiar stiu ce e mai bine....chiar am convingerea asta
Ma gandesc acum sa ii fac si ziua de nastere duminica, cu cativa copilasi si eu si sotul..ATAT!!! nimeni din familia sotului nu pupa la petrecere..decat socrul, anuntat cu 5 minute inainte...ca el e super fain! atat!..parol!

Votati-ne www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/vi1.jpg" target="_blank">aici
My_Lady0091 spune:
http://www.decorix.ro/30-de-fulgi-fosforescenti.html
getik am mai gasit asta!
My_Lady0091 spune:
Vias...ai luat o decizie buna!Decat sa ajungi o marioneta pe care toti s-o traga de ate, asa cum eram sa ajung si eu!
vias spune:
nu, niciodata!! ![]()
vias spune:
si deja ma simt mai bine..
cum nu am cunostinte cu copii mici...nu ii pot face ziua de nastere undeva lui JR, toti cer minim 5 copii 
..si eu am doar 4
..ce fac??????
acasa..parca nu am chef sa stau in bucatarie...sa nu am timp de nimic..
getik1 spune:
| citat din mesajul lui My_Lady0091 http://www.decorix.ro/30-de-fulgi-fosforescenti.html getik am mai gasit asta! 25+
|
interesant dar nu am idee cum as putea sa ii fac din margele
sa ii arat lui cez poate vine cu vreo idee, intre timp vreau sa caut in dulap formele de biscuiti pentru iarna sa modelez sarma, si apoi sa o imbrac in margele este o idee, deja mintea sa pus in miscare si zb
oara de idei acu sa vad daca pot fi puse si in practica

getik mami de mica aricica
29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik