Fulgusorii sarbatoresc doi anisori {18*}
Raspunsuri - Pagina 10
My_Lady0091 spune:
Vias..cine stie ce amintiri are el despre gradinita si ce povesti macabre a auzit de la altii!
Eu te sfatuiesc ca cauti o gradi particulara, daca va permiteti...si intr-o zi..il iei frumos pe sot si mergeti doar sa vizitati.
Il lasi pe JR un pic printre copii si pe sot sa-l observe cum se comporta!Pentru inceput poti sa-l duci doar doua ore pe zi si platesti per ora...
Sotul trebuie sa inteleaga ca piciul trebuie sa socializeze,e important.Si mai trebuie sa priceapa ca tu mai ai nevoie si de un respiro...
25+| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
vias spune:
din pacate sotul nu poate pleca de la serviciu nici 20 de minute...2 ore...

ideea e ca voi face pe naiba in 4, si dupa o discutie serioasa vom merge la gradi ..musai!
asta cu intelesu' ...nu stiu, dar e clar ca nu intelege...
si da, la discutii de muuuuuuuulte ori mi-a spus ca nu intelege cum eu nu vreau sa stau cu copilul...cand alte mame ar face orice sa stea acasa cu el...
e adevarat ca nici eu nu m-am infipt mai tare, ca o scoteam la un capat cu el...dar mai e timp 
Votati-ne www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/vi1.jpg" target="_blank">aici
pishko spune:
Vias, fetita stai linistita ca genul asta de discutii sunt in orice casa cu copii. Treaba ca nu esti o mama suficient de buna este o mare aberatie pe care am auzit-o si la adresa mea, si cred ca nu e mama pe lumea asta sa nu i se fi sugerat macar o data treaba asta... asa e lumea... pana nu trece prin ce treci tu nu stie, si mai grav si persoane trecute prin asta se gasesc sa critice... parerea mea este ca daca tu simti ca e bine pt jr sa mearga la gradi sa-l duci la gradi... mai bine decat o mama nu stie nimeni, nici macar tatal, pentru ca ceea ce traieste tatal alaturi de copil e f diferit de ceea ce este copilul cu adevarat... sper sa nu-mi iau niste rosii in cap, dar ma refer ca numai mama care petrece atata timp cu el ii stie toate laturile cu adevarat, detasat de orice aparenta, ca sa nu mai vorbesc de legatura de sange care s-a creat intre copil si mama in timpul sarcinii... p-asta n-o poate inlocui nimeni, oricat ar fi de bun, destept si mai stiu eu cum... parerea mea este sa ai mare grija de tine, sa te pui pe picioare, ca vad ca dureaza de ceva vreme afectiunea asta la tine, poate sa consulti un homeopat, sa schimbi ceva in stilul de viata si sa te scuturi frumusel de tot ce te trage in jos... pune la spate toate gurile rele, si fa ceea ce simti...
cel ma important lucru este sa va regasiti armonia dintre voi 3... parerea mea e ca fiecare etapa din viata unui copil cere modificari si la nivelul familiei, si ce-a mers pana de curand poate sa scartie si cred ca voi sunteti in locul ala acum... pot spune ca si noi pe undeva ca si la noi sunt chestii care trebuiesc usor modificate, dar inca nu am gasit raspunsul exact, sau mai degraba calea...![]()
Puiutii mei iubiti
Mihai (28.10.2009) si
Emma (14.03.2011)
vias spune:
si eu sunt total de acord cu tine Pishko 
Adica, imi dau seama ca sotul meu care ar face orice pentru noi, e depasit de ceea ce are JR nevoie..si eu, ca mama, ca femeie...
Nu intelege ca totusi, e prea mult pentru mine... spun ca e prea mult deoarece in 80% din cazuri ma descurc singura...dar in restul de 20% chiar am nevoie de ajutor, atunci inevitabil apelez la soacra, care fara sa exagerez, este o femeie ingrozitoare, mereu pusa pe scandal, mereu ar face/ar zice ceva care sa-mi faca rau.
Astea 20% pun capacul la tot...nu stiu, ma gandesc sa-l duc joi la gradinita o ora, sa vad cum merge treaba...
Daca e nevoie il voi duce cateva zile asa, apoi il voi da la program scurt..nu stiu, sa vedem..ma gandesc in toate felurile..si sper ca pana la sfarsitul saptamani sa iau o decizie buna atat pentru copil, cat si pentru noi.
Votati-ne www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/vi1.jpg" target="_blank">aici
vias spune:
pe maine, merg langa baietii mei ...noapte buna 
My_Lady0091 spune:
'neatza!
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
pishko spune:
`neata! Azi mergem la controlul de 2 ani! Sa vedem ce "recomandari" primim... poate de data asta chiar ne trimite la logoped...
Puiutii mei iubiti
Mihai (28.10.2009) si
Emma (14.03.2011)
My_Lady0091 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pishko `neata! Azi mergem la controlul de 2 ani! Sa vedem ce "recomandari" primim... poate de data asta chiar ne trimite la logoped... Puiutii mei iubiti Mihai (28.10.2009) si Emma (14.03.2011) |
succes, Miha!
Ei logoped, pe naiba...n-are de ce!!!Baietii vorbesc mai greu, crede-ma!

getik1 spune:
neata la pranz fetele
vias mamica tu stai linisttita si nu te mai agita ca nu are rost gura lumi doar pamantu o astupa(apropo de rude
0, nu te intereseaza ce zic alti ci ceea ce simpti tu personal, legat de sot si gradi este destul de dificil dar uite cum am facut eu, i-am zis lu cez ca o duc pe ary din toamna la cresa: el" traim si vedem" in acest caz era sigur ca nu prea era de acord cu ideea de ce ca spacrammea zice ca e prea mica de cresa
, eu ff frumos am depus actele si la un moment dat am avut nevoie de ajutorul lui penttru unele acte si sa o dau la cresa care doream eu cica cresa de fite in oras
, pana la urma i-am povestit cum era la cand eram eu si l-am convins
iar acu este ff multumit de alegerea facuta, deoarece ary sa schimbat enorm in bine
: vorbeste din ce in ce mai bine, se joaca cu noi este si mai sociabila ca inainte, si acum aput sa ii dea peste nas lu masa care zicea ca este prea mica de cresa ca o chinuim prea mult
, ideea mea era ca nu intotdeauna un nu hotarat ramane nu
, sa treci peste toate pentru jr.
getik mami de mica aricica
29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
getik1 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui My_Lady0091
vreau si eu fulgusori din margele..alb cu rosu...si bastonase din margele..alb cu rosu..din alea care se agata in pom..gen ciubuc!![]() 25+
|
o sa iti trimit pe pm un link sa imi spui daca ceva in genu asta de fulg cu alb si rosu

getik mami de mica aricica
29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

vreau si eu fulgusori din margele..alb cu rosu...si bastonase din margele..alb cu rosu..din alea care se agata in pom..gen ciubuc!