Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***355***
Raspunsuri - Pagina 6
anamariame spune:
Anca, daca ai fi dat atentie INTREGULUI meu mesaj, asa cum subliniezi mereu ca o faci, ai fi inteles cu totul altfel cuvintele mele. Eu am spus ca am ajuns sa am forta sa recunosc ca sunt o romantica tocmai pt ca il consider un defect de-al meu, si prin urmare o calitate a Elei in caz ca ii lipseste aceasta doza distructiva pe care o am eu. Crede-ma ca e un defect sa analizezi in detaliu fiecare gest, fiecare reactie, fiecare cuvant. As vrea ca Ela sa nu o faca. Asa ca acel "poate" al meu pe care tu l-ai incriminat atat ascunde de fapt o speranta.Si nu, nu am vorbit de dragul de a spune vorbe frumoase, chiar am vorbit din suflet, cu mentiunea ca ma pun totusi intr-o situatie ipotetica.Si daca tii atat de mult la Ela, si crezi ca vorbele mele o pot rani, de ce ai insistat sa nu sterg mesajul?Comentariul tau m-a deranjat si te rog pe viitor sa nu mai scoti paragrafe din randurile mele si sa dai quote la tot mesajul. Din pacate, m-ai inteles pe dos. Si nu e prima data.Acestea fiind spuse, ma retrag, sunt intr-un bar si scriu de pe telefon. Intrasem sa vad daca a scris Ela ceva, dar am citit-o pe Anca si m-am oprit.O seara frumoasa!
anamariame spune:
Ah, si inca ceva, daca tu Anca, din acel "poate nu da doi bani pe astea" ai dedus ca ma refeream la iubire, nah, nu mai am nimic de zis, chiar nu ai priceput nimic
O lasam asa ![]()
Monnvas spune:
Anamaria, las polemica la o parte: ce faci, madam, in bar la ora asta? ![]()

... zise o invidioasa...
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
anamariame spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas Anamaria, las polemica la o parte: ce faci, madam, in bar la ora asta? ... zise o invidioasa...CRISTIAN (7.03.2009) --------------------------------------Where there's a will there's a way |
Monnvas spune:
Cica scriu o recenzie 

si ma tem ca mi-o baga astia inapoi pe gat, ca folosesc niste expresii cam neacademice ![]()
Ntzzz, cum adica nu ti-a iesit betivaneala? Ce beusi?
| Citat: | ||
citat din mesajul lui anamariame
Gata, is acasa...am incercat sa ma imbat, dar nu mi-a iesit Da' dumneata ce faci pe net? |
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
anamariame spune:
Apa plata cu lamaie
GLumesc, de fapt m-am pricopsit cu masina si a trebuit sa conduc...asa ca am baut ceai, dar macar m-am bucurat de muzica...
pisigri spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inapreda Vi se pare NORMAL ca la aceasta intrebare a Ancai "V-ar place ca acest odor de azi sa isi rezume viata/viitorul doar la rolul de parinte?", primul raspuns care mi-a venit in minte a fost: "da, daca are un copil ca al meu"? Mama lui Ian. |
Da, mie mi se pare normal. Eu sunt mai invechita in gindire, asa, cam pe trendul Sabinei, si sincer regret in momentul de fata unele dintre aspectele traiului patriarhal, care ii permitea femeii (alaturi de numeroase neajunsuri, stiu !!) sa faca mai mult de unul sau de doi copii si sa stea alaturi de ei in primii ani ai copilariei.
Eu chiar cred ca unui copil ii este mai folositor sa stea cu mama pina la 4-5 ani, sa iasa din mediul "familiei mici" doar pentru a se integra in familia extinsa, ca ii este suficienta socializarea in parc cu alti copii si ii sunt suficiente vizitele lungi pe la mamele cu copii de virsta lui, pentru a "invata de la alti copii".
Poate ca daca parintii mei (maica-mea) ar fi pensionara si ar petrece ea timp cu Ilinca cit sunt eu la serviciu, mi-as mai schimba opinia. Dar este din ce in ce mai rar intilnita situatia in care exista o bunica disponibila pentru a sta cu, copilul. si nici macar atunci nu e mereu solutia optima, caci v-am spus eu niste pacate de-ale mamei mele, si cred ca majoritatea bunicelor au pacate derivate din mediul si conceptiile in care ne-au crescut pe noi. Ce sa-i faci, puericultura si psihologia copilului au evoluat, dar e greu sa convingi pe cineva care "a crescut doi copii" ca se poate MAI BINE decit cum a procedat acum 20-30-40 de ani.
Ce nu prea inteleg eu este amestecul intre "nu mai pot sta acasa" si "ce-as mai vrea sa stau acasa". Si oricum, reactia afectiva pe care o are orice mama care se vede pusa in situatia de a-si relua activitatea profesionala este determinata de extrem de multi factori; eu cred ca m-as duce cu mai mult drag la munca daca nu as avea un sef asa cum este, colegi asa cum sunt, daca as avea vreo perspectiva reala de promovare sau daca....mi-ar placea ce am ajuns sa fac. In conditiile prezente, insa, pentru mine serviciul este o pedeapsa, o piatra de moara, un obstacol in calea fericirii, multumirii si linistii mele si a copilului meu.
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
inapreda spune:
Saluti!!!
Cafea pentru toata lumea!
Mi-e si foame si n-am ce minca
Poate voi face o omleta cu brinza.
Ploua. Si asta ma face sa-mi doresc sa nu ma ridic din pat toata ziua. Aseara n-am facut-o chiar lata, adica am plecat pe la 2 jumate. Ian a dormit pina la 8.50, ceea ce e ok.
Merg sa-l schimb ca m-a anuntat ca a facut kk.
Mama lui Ian.
inapreda spune:
Anamariame, stai linistita, sint ABSOLUT sigura ca nimeni nu a interpretat "aiurea" destainuirea ta. Despre "demersul" Ancai care isi construieste pledoariile dind "quote" la rinduri rupte din context, nu stiu ce sa zic. Cred/banui ca are ea un soi de "sensibilitate" care o face sa perceapa "lucruri" dincolo de cuvinte si dincolo de intelesul lor. Marturisesc ca -uneori- si eu cred/simt ca nu se intelege ce vreau sa spun. Sau, ma rog, ca nu toata lumea a inteles ce vreau sa spun. Cred ca unde exista "text", exista intotdeauna posibilitatea interpretarii multiple. Asa ca, te rog, nu te necaji, ok? 
Mama lui Ian.