Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***355***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Luc, e in faza de negare. Matza ne-sireata

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

buna

Noi am trecut pe la cele sfinte unde Stefan tot zicea "bavooo" cand se termina o cantare de la strana iar credinciosii din vecinatate ii pufneu rasul asa ca am iesit repede din biserica sa nu ne trezim cu vre-o cruce in cap...

Va dau un link celor care vreti sa slabiti

http://www.youtube.com/watch?v=yEH4Yum4nN4&feature=player_embedded

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Mama ce de-a cantece stie Luc, e tare de tot , Stefan vorbeste mult dar nu zice nici un cantec din cate ii zic io...

El e mare mester, dupa ce ne-am chinuit eu, sotul si cumnata sa reparam un laptop pentru copii, in dimineata asta l-a reparat Stefan dupa ce ia dat cateva palme, era super incantat cand a inceput sa cante si sa vb.stricaciunea

Mergi la inceput

Ramona, Stefan are aliura de inginer romanash. Stiti cum se spune ca romanul pana nu leaga cu nitzica sarma si nu ii da doua palme la un produs nu se simte bine.

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!!!

Simonapro, mare cantaret si compozitor Luc !!!

Noi am profitat de vremea buna si am colindat imprejurimile, poate poate o ia pe somnul pe Ada mai repede ca ieri a dormit de pranz intre 17-19, numai bine ca aseara am mers la niste prieteni si a fost in forma pana la miezul noptii

Anaan ti-a mai revenit vocea ?

Ela, chiar nimic nu ne mai zici ???hai, mai anima un pic atmosfera pe aici

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna tufete,
am intrat sa va las o mica tratatie:

si

racoritoare

si cafea/ness/capucino

toate acestea doar pentru faptul ca azi sarbatorim eu si Dan 10 ani de casatorie.

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Hello fete,

si noi prin preajma cu nite muci meduzesti si cam atat.

DODO, multi ani sanatosi si fericiti sa aveti impreuna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Ramona,

f tare Stefan. Ori are talent de inginer, ori laptopul e un pic rusesc :)) Chiar, tu ce mai faci, parca erai interesata intr-o afacdere pe net, nu? Merge ceva?

Si, legand problema banilor cu pisigri,

Pisigri,

eu inteleg fb problema serv vs 4-5 ani langa copil. Eu, ca si novus, merg cu placere la serv [prima juma de ora ma odihnesc, dupa munca de acasa :))], si pt colegi ok, si pt ce fac. Dc nu ar fi asa, si pe mine m-ar "da inapoi" mult in forul meu interior acel timp petrecut la serv, l-as vedea clar timp PIERDUT in defavoarea copiilor. Cum zicea si Floric: de ce mergem la serv?... In familiile unde DOAR salariul sotului ar fi cat de cat suficient pt traiul de zi cu zi [asa cum era pe vremuri, cand modelul "cu mama acasa" mergea] atunci intr-adevar, mama isi permite sa aleaga intre calitatea timpului de la serv si timpul cu copiii. Doar ca.. sunt [procentual vorbind] putine astfel de familii. Mult mai multe sunt famiile unde AMBELE salarii conteaza al naibii de mult si cum unul din salarii se micsoreaza sau se duce de tot, apar datorii, probleme financiare. etc. INSA, legat de pisigri, mi-am amintit ca am fost 1 data la 1 ora de seminar similar cu cel facut de Pisik si Dyana, unde se arata ca de fapt, ORICINE isi poate imbunatati propria perceptie despre locul de munca. Fiecare poate gasi/construi in mediul de la serv SI ceva util/placut pt el, trebuie DOAR sa VREA sa ajunga la o stare de multumire la serv. Si chiar legat de Ela, chiar daca acel program SAP va fi greu de gestionat [cum spunea cineva aici] sau serv-ul in sine nu va fi perfect, DACA Ela va vrea sa extraga si ceva pozitiv/util de acolo, va putea. Asta nu inseamna ca oriunde sa fim fericiti, indiferent de conditii, fara sa tindem la "mai mult/mai bine", dar, pana gasim acel altceva, puteam sa ne invioram culorile in care ne privim propria viata. Daca vrem sa simtim mai multa "energie/entuziasm" interior, si sa nu ajungem, cum scria cineva pe forum, la cu totul alt subiect, sa ne traiasca viata pe noi, ci noi pe ea :)

Ca sa raspund si lui anamaria [mai mult fetelor care au catalogat postarile mele ca fiind rautacioase!]:
- in primul rand nu as fi vrut sa dau citate, doar ca roro m-a intrebat de unde am dedus eu anumite nuante. In general eu nu dau citate [daca anamaria ar fi obiectiva, ar putea vedea asta.. de peste 2 ani incoa].
- In al doilea rand, anamaria, "citatul" m-a frapat NU in ce povesteai tu despre tine [atentia la detalii afective etc], pentru ca asa sunt si eu si multe alte fete de aici [cel putin eu, daca nu eram la fel, sau chiar mai rau, si acum stateam bine-merci maritata cu Zari, ca altfel, nici nu ma batea, nici nu ma insela etc]. Prin urmare, NU povestea despre tine o priveam ca pe ceva fake [nici nu este]. Si nici defect.
- M-a frapat DOAR contextul [nu mai dau copy/paste acum :))]: Dar eu NU sunt Ela... Poate ea este mai pragmatica..etc" [cuvantul iubire l-am scris ca un rezumat la toata povestea scrisa de tine]. E ca si cum ai spune despre Ela ca poate este o fire mai calculata, rationala, etc. Ori eu, cunoscand-o pe Ela [si mai ales ca ea insasi a povestit ca plange si e chinuita de ganduri], stiu ca SI pe ea o dor acele "detalii", stiu ca si ea este o romantica. Doar ca este mai interiorizata, si rar iese la rampa, si atunci cand o face, cade TOATA lumina pe ea, DOAR pe ea, va fi actorul pricipal. Fetele de la Turc isi vor aminti "seara cu pietrele magice". Cumva, privind in urma, as putea zice ca am anticipat cum ea, Ela, un actor din spatele cortinei [actor CAPABIL de multe roluri DIFERITE/OPOZITE], va fi, la un moment dat, principalul actor pe scena vietii, si TOTI spectatorii o vor privi. [Acum, vedeti, vreau sa ma scot :)), sa demonstrez ca prezicerile/gandurile mele nu-s chiar asa de ireale, rupte complet de lume :)))]. De aceea scrisesem ca unii dintre noi au postat ca la un chetionar [despre persoane ipotetice] si NU gandindu-se la Ela...
- Prin urmare, eu am simtit ca Ela, daca va citi postari [nu doar a lui anamaria a fost in acest sens, nuu, multe altele] in care fetele ce si-au exprimat argumente contra, AU ADAUGAT si specificatia "DAR eu sunt altfel/nu sunt Ela/DAR eu sunt familista/dar eu nu as sacrifica-renunta familia pt serv/etc", ar putea resimti o lumina "rece si materialista" in care ar fi privita. Eu am vrut sa o PROTEJEZ pe Ela de vreo posibila astfel de interpretare.
- Apoi insa, Ilincu a spus clar ca NIMENI nu ar intelge asa, ci doar eu [care, in continuare, tot frapata sunt :))], atunci am zis: "ok, sper ca doar eu am dedus gresit, etc". Adica am crezut ca s-a lamurit toata problema.
Azi insa.. am deschis calcu si am vazut ca nuu, :(, nu prea s-a lamurit.. cel putin pt anamaria. Imi pare rau ca pt anamaria nu s-a lamurit, insa gandurile mele astea au fost si sunt, si atata timp cat le consider scrise din caldura/dorinta de useful pt Ela, nu mi le retrag. [apropo de caldura, multam inapreda pt chestia cu "din suflet", ]

Hai fetelor, va urez duminica placuta, aaa, si o pupam pe Dodo-pui, acu am citit, pt cei 10 ani... Oooo, daca acesti 10 ani, ai LOR ar putea vorbi..., atunci cu adevarat argumetele/explicatiile mele de mai sus vor fi devenit inutile. Si asta pentru ca ei 2 [dan si dodo] arata atat de clar si de bine cum PONDEREA sentimentelor si mai ales a GRIJII unuia fata de celalat conteaza in viata infinit mai mult decat startul mai mult sau mai putin favorabil...

Cu drag,
anca
.

Poze cu noi

Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 2 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

dodo, merci de tratatie si multi ani fericiti impreuna de-aici inainte, cu multe-multe impliniri de la copilasii din dotare

anca, ai mare dreptate cu "fericirea si-o face/gaseste fiecare singur, in ceea ce are, daca vrea". Este baza gindirii pozitive.

eu sint ingrijorata cu fie-mea, nu mai maninca deloc (nu poate) si a inceput sa vomite... sper ca astazi e apogeul la otita asta, naiba s-o ia. E si motanul bolnav, sint pe post de infirmiera si ma intreb cu groaza ce voi face miine, cind ma voi trezi la 5 dimi si va trebui sa iau decizia "merg la servici sau stau acasa"... in fine, vom vedea...

Mergi la inceput

Chato, Rares de cate ori a avut bronsio...(desi a trecut Denisa diferenta dintre ele eu tot nu le pricep) d-alea cu muci, de atatea ori vomita.

Poate fi si o complicatie a otitei.

Sanatate multa si spor in noua activitate de infirmiera. Sa fie pe perioada cat mai determinata.

Dodo multa sanatate #351;i o viata plina de bucurii marunte si dese in fiecare zi.

Ori cat despre tratatie ai auzit ca mananc ca sparta orice, oricand la orice ora si in orice pozitie.

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput