Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***355***
Raspunsuri - Pagina 10
Monnvas spune:
Bon soir!
Noi am sarit azi somnul de pranz, asa ca acum am dat stingerea. Si bineinteles ca taman azi nu am cu cine sa party, ca sotz e plecat...
ANAAN
nu mai esti nenea, da?
Am cumparat azi bocanci de plod din Deichmann, 70 de lei, si cizme cu 40. Cizme d-alea de zapada. Acum il astept pe Mosu 
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
Floric spune:
Monn, putem veni la tine cu colindul, daca tot te pregatesti de iarna si il astepti pe Mosh?
Ana, felicitari! Esti in faza de mentinere a regimului si asta e cel mai greu. Daca ai pisicul bun te ajuta sa nu iti fie pofta. Eu de 2 sapt mananc continuu. Dar stiti cum...de cate ori trec prin bucatarie deschid inconstient frigiderul. Evident dupa, ma apuca sentimentul de vinovatie...Dar eu ma cunosc...fac foarte rau la stres. Si sunt intr-o perioada exagerat de consumatoare de energie, neuroni si materie cenusareasa.
Cum termin la sala ca nu ma mai suport...Abia astept sa incep sala sa ma ridic si moral si psihic.
BIne, ca privesc si partea plina a paharului...Bine ca am dat jos juma de an ca sa am acum unde pune. Caci ce faceam daca nici nu dadeam jos si mai si puneam...Nu? Gandesc pozitiv, stiu![]()
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
Floric spune:
Mai, ce sa mai ma fac eu cu Rares si tusea lui. De la medic am plecat linistita ca nu are nimic pulmonar si totusi el dupa fiecare somn cand se trezeste are secretii si tuseste. LA somnul de noapte mai si tuseste in somn. Nu ma duce capul ce este? Dupa mintea mea i-am facut aerosoli cu fluimucil si dupa ce am terminat cutia am continuat cu ACC. Dar nici aerosoli nu pot face la nesfarsit caci si astia au o limita. Dupa ce ii fac vad o ameliorare adica nu mai tuseste decat f rar (bine tuseste in timpul tratamentului, cat e la aparat) si apoi dupa urmatorul somn.
Chiar ma uitam prin farmacia casei sa vad ce as putea sa ii mai dau...dar cum sa ii dau, dupa urechea mea. Oi fi eu desteapta (si modesta
) dar parca nu m+as baga la adminsitrare de medicamente (medicamente eu inteleg alea de trateaza bola, nu gen Panadol) pe principiul ca i-am dat si data trecuta.
In fine, mi-a trezit interesul cand a zis Bianca ca ii da Sinupret. Din asta am, si Xyzal, si multe altele.
Poze Raru
Poze noi
pisigri spune:
Floric, aici s-ar putea sa spun o timpenie cit mine, dar am auzit-o la unul dintre pediatrii colindati, si pe la parinti colindatori de alti pediatri decit ala de la care am auzit eu :D
Cica uneori la copii ramine "o tuse reziduala" care trece intr-o zi. Cica nu ar avea semnificatie patologica, ca "trece ea", ca "asa fac copiii" etc. Habar nu am daca e adevarat sau e o scuza ca sa scape de parinti pisalogi....asa am auzit-o asa ti-o spun
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Monnvas spune:
Si noi inca mai behaim. Ar trebui sa ma ingrijorez? Io credeam ca tusea poate fi si o ramasita a precedentei "raceli", asa ca o tratez acum... cu indiferenta. Sa schimb tactica??
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
Floric spune:
Pisi, sa stii ca si eu am auzit despre asta si de fapt sunt constienta ca asa si este. Cu totii mai tusim o zi doua dupa ce trecem printr+o raceala (viroya cum s+o numai ea)...dar la Rares e tuse apoi bine doua zile apoi iar il prinde. Si faptul ca e numai dupa somn ma duce cu gandul ca e ceva de lla poluare, alegie, probabil cat inghite praf, mizerie de pe afara se strang pe undeva pe traseu si apoi organismul incearca sa le elimine cumva. Nu stiu cum sa explic logica mea (daca am vreuna in sensul asta) dar ma gandesc si eu la toate cele. Am zis ca daca sta in casa e mai altfel. Dar de unde...Tot caprele-s 5...
Acu, ce sa zic multumesc lui Dumnezeu ca nu e ceva mai grav, adica nu muci, si tot arsenalul. Acu...cat de grava si periculoasa poate fi starea asta?
Poze Raru
Poze noi
Floric spune:
Monn, si eu pana intr-un punct am mers pe ideea asta dar parca e persistenta, dureaza de ceva vreme (cred ca 2 sapt paote mai bine, cu cateva zile pauza) si productiva tusea. De aceea imi pun semne de intrebare...Oricum nu stiu ce sa fac ca daca dr mi-a zis ca e bine...Sa ma duc iar la el...si ce sa ii zic, ca tuseste in continuare dar la ore fixe...
Poze Raru
Poze noi
simonapro spune:
Seara buna!
Copiii mei s-au trezit pe la 5 dupa amiaza, asa ca ne mai facem putin de cap si mergem la baita.
Am muncit toata ziua,inclusiv la munca pana la 13, apoi in bucatarie paste cu carne si sos de rosii, salata Boeuf, la cererea sotului, bine ca a tocat el legumele si apoi curatenie, dar scot maine parleala si nu mai fac nimic doar plimbare si odihna.
Si eu am inteles ce a vrut sa zica Anamariame, mai ales ca si eu am o fire romantica,sunt destul de sensibila si analizez mai in detaliu gesturile si vorbele partenerului ![]()
Sa va arat si micul meu muzicant, care de data asta era pus pe glume si canta invers: mata nesireata si podul de piatra nu s-a darmat ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=YhzdmeVumDs
noapte buna!
Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)
Floric spune:
Inca una si ma duc...Pe cat de distractiva pe atat de ingrijoratoare pt mine (caci ma gandesc sa nu se trezeasca sa faca asa si cu altii). De cand i-am cumparat pusculita si i-am spsu cum sta treaba cu banii i joaca lui vine si cere bani. Adica cu toate formulele de politete si cu mana intinsa
"O munos, dai un ban!?"
Pe mine ma distreasa dar ma gandesc sa nu trezeasca pe strada sau in alte locuri sa ceara bani la oameni sa ii puna la pusculita. Ca sa se potoleasca ca maraia ca el nu poate scoate banii de acolo i-am spus ca atunci se umple mergem la mare
. Si acum face ce face si mai cere un ban. Initial, ii dadeam de un leu, dar cand vad ca el face ce face si mai cere un ban...am coborat la 10 bani.
V-am spsu ca zilele trecute mergea la munca cu ziua la oameni...Nu stiu de unde le scoate ca zau noi avem contracte de munca, Multumim lui Dumnezeu. Se pare ca a constatat ca munca e grea ca nu mai merge.
Poze Raru
Poze noi