Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (14)
Raspunsuri - Pagina 18
palomina spune:
Bambo, asa si Antonito
de la 3 si pana la 9 incontinuu a supt ! Sunt epuizata!
la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010
ramonavlas spune:
Am culcat copilul, asa ca am timp sa citesc cat si ce vreau.
Am inceput intarcarea...ieri nu a supt deloc, azi deloc, nu face figuri, sper sa incheiem capitolul cu brio. Eu ar trebui sa iau sau sa fac ceva sa opresc lactatia?
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
Alice_Elena spune:
Oana, pe aia cu mere o fac eu
cine a gustat m-a intrebat de unde am cumparat-o :) asa ca spor la prajiturit
Baby, eu imi amintesc cand eram mica si ma durea urechea imi punea bunicamea vata cu ulei cald si ma lasa. Nu stiu in schimb cat de bine face..
Gata ma culc, ca am dormit naspa aseara. Am fost si la nunta si sunt cam ametita si copilul agitat
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010) si
28+ 
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adrianaBuc Am primit un pui de tara si am ficatel. O sa il fierb pentru Rebe sa vad daca mananca. pupici |
sa imi spui daca papa ca sunt curioasa
ieri i-am fiert si eu ficat la Matei apoi l-am taiat bucatele mici...am inabusit putina ceapa in apa cu ulei, am adaugat ficatelul si bulion + patrunjel frunze si i l-am servit cu pireu de cartofi dar nu a fost incantat deloc abia a mancat

| citat din mesajul lui ramonavlas Am culcat copilul, asa ca am timp sa citesc cat si ce vreau. Am inceput intarcarea...ieri nu a supt deloc, azi deloc, nu face figuri, sper sa incheiem capitolul cu brio. Eu ar trebui sa iau sau sa fac ceva sa opresc lactatia? Mami fericita de Raisa - 01.08.2010 |
iuiiiiiiiii si n-ai zis nimic
...eu zic ca va fi mult mai bine decat te astepti tu, asa a fost si la noi iar Raisa are tot 1 an si 2 luni cum avea si Matei atuncide luat cum ti-am zis eu nu cred ca trebuie sa iei ceva, vezi si tu cum te simti peste 2-3 zile
ce trece timpul noi deja avem 1 luna si jumate de cand ne-am intarcat
1an +
08.07.2010" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ramonavlas spune:
Pai nu am zis nimic, am vrut sa vad daca ne iese. Si uite ca nu e asa greu cum ma asteptam.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
crissteo spune:
Despre ce placinte vorbiti voi? vreau si eu fac una cu mere. imi dati si mie reteta va rog?
ma doare capulsi am o mare greata, habar nu am de la ce.
ooana spune:
| citat din mesajul lui ramonavlas Pai nu am zis nimic, am vrut sa vad daca ne iese. Si uite ca nu e asa greu cum ma asteptam. Mami fericita de Raisa - 01.08.2010 |
si daca nu iese acum...ai tot timpul sa reusesti, nu e graba la noi in Ardeal

Cristeo asta-i prajitura cu mere
http://savalaura.blogspot.com/2010/08/prajitura-turnata-cu-mere.html
1an +
08.07.2010" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ludmila_p85 spune:
Buna! Crsitina,nici al meu nu digera maslinele,uneori si bobitele de la struguri ies intregi si chiar stafidele! Pentru urechiusi racite eu stiu de malai incalzit si bagat intr-un ciorap si pus la urechi!! Pupam urechiusile cu dureri!!!
ludmila_p85 spune:
sa vedeti ce vine vor dormi bebeii dupa ce vor renunta la tzitzi,o simt pe pielea mea! Vladut al meu a supt pina la 1 an si 10 zile si ma chinuia ingrozitor noptile,exact ca si voi eram,cu supt din ora in ora,mirieli chiar si in oras cind ieseam,vara ma ddezbraca in strada ca voia lapte! Dupa ce l-am intarcat,cam o saptamina isi mai amintea,iar dupa a inceput sa doarma tot mai bine si ma bine cu 1-2 treziri noaptea si cu mai multe cind avea dureri de dinti,la moment doarme noaptea intreaga fara treziri,doar rar de tot! aseara a dormit de la 20-00 pina la 8-10 fara scinceli si chiar fara sticluta cu lapte,doar cu suzi in gurita!
crispro spune:
Salutare si de la noi!
Iuliana, pupam pe frumosul de Tudor, sa treaca cat mai repede! Of!!! Eu acum la raceala mi-am pus sare incalzita, intr-un prosop, pe ureche. Ca ma dureau si urechile.
Eu iar am racit, am doare gatul de mor! De fapt, cred ca nu mi-a trecut bine, si cum am mers pana in beci fara o vesta pe mine, cum m-a prins din nou.
Aseara a fost premiera-am iesit cu niste prietene la suc, 2 ore, de la 9 seara la 11. Ma durea gatul groaznic, dar tot am mers. E prima data cand ies si fara V si fara V mare.
Si acum abia m-am intors de la cafea, in aceeasi formula.
Sunt prietene de la Cj, si am zis sa profitam de ocazie.![]()
Va pup, duminica faina!
Sa-l ajutam pe Alex