oligoastenoteratozoospermie 14
Raspunsuri - Pagina 8
tannoo25 spune:
clarisse, bine ai venit!
sper ca sederea sa-ti fie cat mai scurta pe aici
ce probleme aveti cu ? detaliaza spermograma...
la tine totul este ok?
merci ptr felicitari!
Clarisse spune:
Multumesc mult tanoo25!
Cu multa placere!
La mine totul e ok, suntem totusi un pic in contratimp avand in vedere varsta mea de 41 "anisori".
Imi cer scuze, in ceea ce priveste spermograma sotului o va detalia el cand va considera ca doreste. Ceea ce pot spune este ca diagnosticul a fost cel folosit in acest topic, de "oligoasthenoteratozoospermie"
Momentan facem tratament cu Masculion, BU si Napraznic si speram din suflet sa reusim si noi sa avem un .
QiaoBing spune:
Clarisse iti doresc sa ajungeti cat mai repede la rezultatul dorit. noi suntem doar la un pas distanta, adica eu fac in cateva zile 42 ani (nu sunt chiar perfecta, am o trompa lipsa), suntem casatoriti de 2 1/2 ani, sotul are teratozoospermie severa, iar eu cochetez cu ideea unui FIV la Budapesta. Voi ati fost deja la consultatie ?
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
Clarisse spune:
Iti multumesc QiaoBing!
Multi ani inainte si sa va dea D-zeu un cat mai repede! Va tin pumnii sa reusiti!
Inca nu am fost la consultatie in Ungaria, asteptam sa se imbunatateasca spermograma sotului ca in primavara sa mergem la Szeged.
PS. Imi place ca ai pus acel citat din Kahlil Gibran!
racheel spune:
Clarisse bine ai venit
Tanno imi papa la 3 ore ziua si 4 noaptea.Ti-am zis chiar si 30 ml pe zi.Putin.Problema nu este calitatea lapticului ci cantitatea pe care papa.Acum incerc sa-i dau mai des ziua chiar daca imi papa putin iar noaptea nu vrem sa ne trezim decat la 1-2 sau 4-5.
Acum vad ca ia in greutate.A luat 600 gr in 3 saptamani si mai sper sa ia 100-200 pana vineri cand face 3 luni.Nu stiu ce s-a intamplat in luna a doua de mi-a luat atat de putin.
Voi cum sunteti?
Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011)
tannoo25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racheel Voi cum sunteti? |
suntem bine;
crestem; avem 3 luni si o saptamana deja
papam ziua la 4 ore (deci 4 mese/zi); noaptea nu mai papam de o luna; avem 7.300 gr si 63 cm
ne plictisim repede si suntem, uneori, cam plangaciosi
caruselul ne atrage dimineatza 40 minute si seara o ora; in rest, alte activitati
aaaa, si ne place afara, la plimbare; iesim in fiecare zi, chiar daca a venit frigul
astept vesti despre voi,
Clarisse spune:
Buna seara!
tanoo, iata rezultatele primei spermograme a sotului meu:
Volum 1,5 ml
pH 7,5
Culoare Opalescenta
Lichefiere 20 min.
Densitatea spermei (numar) 500.000/ml.
Viabilitatea, motilitatea, morfologia si anticorpii antispermatici nu au putut fi efectuate datorita numarului mic.
Eritrocite 0/ HPF
Leucocite 3/HPF
Se evidentiaza rare spermatide; foarte rari spermatozoizi vii cu multiple malformatii.
Dg. OATS Severa
Medicul i-a recomandat : Masculion (3/zi), Vit.E 45 mg.(2/zi).
Din proprie initiativa ia BU si Napraznic (dupa ce a citit pe internet).
Ah, si am uitat sa va spun, sotul meu este in plin program de slabire, deoarece are 150 kg. si 43 de ani.
tanoo scuze ca te intreb, prima ta spermograma cum a iesit?
Astept cu nerabdare raspunsuri si sfaturi.
Multumesc!
racheel spune:
Clarrise sper ca nu ati facut spermograma la Mixich
Sotul meu a luat spermotrend 2 zi, napraznic 6/zi, macca 3/zi, selezin ace 1/zi, vitamina E 1/zi timp de 10 zile.Le lua din prima zi cand aveam eu Cm.
Si el a primit prima data masculion dar apoi l-am inlocuit cu spermotrend.
Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011)
Clarisse spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racheel Clarrise sper ca nu ati facut spermograma la Mixich Sotul meu a luat spermotrend 2 zi, napraznic 6/zi, macca 3/zi, selezin ace 1/zi, vitamina E 1/zi timp de 10 zile.Le lua din prima zi cand aveam eu Cm. Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011) |
Nu, a facut spermograma la Priority Medical la cabinetul dr. Vasile (care e dr. mea).
racheel, o intrebare, sotul tau a luat vit. E forte sau vit. E si de ce concentratie?