oligoastenoteratozoospermie 14

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

da,tot la Robert.
noua ne place acolo si ne simtim bine.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

eeee, racheel, noi suntem maaari, avem 7 kg; papam la 4 ore ziua; noaptea am renuntat la masa, dormim de la 23 pana la 8-9 dimineatza, fara pauza;
in timpul zilei stam de vorba, ne jucam, iesim afara, mai si dormim, uneori 2-3 ore legat, uneori cate o juma' de ora in mai multe reprize;
stam la carusel cate o ora dimineatza, o ora seara ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Eiiiii ce grasuni sunteti....Lasa ca va ajungem noi din urma.Avem 4,400.Sotia il alapteaza sau ii dati LP?Am inteles ca daca la masa de seara mananca LP renunta la o masa noaptea.

Eu nu vreau sa-i dau LP inca daca am eu sa-i ajunga

Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011)

Mergi la inceput

papa numai lapte praf;
eu am citit ca un bebe care depaseste greutatea de 5.500g e capabil sa renunte singur la masa de noapte...
da' voi la aproape 3 luni doar 4.400g? ce zice dr pediatru?

Mergi la inceput

Ne-a zis la 2 luni sa mai asteptam ca fiecare copil a ritmul lui de crestere, si ca in a doua luna a luat putin dar facand o medie intre cele 2 luni a luat binisor.Este un copil vioi, uda scute.
In prima luna mi-a luat 900 g si in a doua 250 si acum in 3 saptamni 400 g.Mai vedem peste o saptamana ce ne zice.

Mergi la inceput

250 gr pe luna mi se pare putin
bine, eu doar zic ; insa tot citesc ca e ok 750 minim/luna ...
in 3 sapt 400 grame suna mai bine...
noi avem in bloc o fetitza mai mare decat bogdan cu o luna care a papat pana la 3 luni numai san; avea 4900 la 3 luni si dr a decis sa o treaca pe lapte praf ptr a se dezvolta; si rezultatele au aparut; a inceput sa asimileze asa cum ar fi trebuit...
in fine, cum zici si tu, fiecare copil are ritmul lui; dar nici sa fie unul prea lent...
hai, vedem la urmatoarea vizita a dr ce si cum va fi;

Mergi la inceput

'neatza!!!

ce e linistea asta pe aici?!

Mergi la inceput

Vin eu cu vesti.Nu ia in greutate pentru ca a inceput sa manance ffffffffff putin.Mananca minim 40 ml si maxim 90 dar asta rar.Si normal ar fi peste 100 chiar 120 ml.Incepem sa-i facem analize.Doctora ne-a zis ca nu da semne de boala dar sa ne linistim noi.Ia dat vitamine si un sirop pentru pofta de mancare.
Acum asteptam rezultatul.
Daca ii dau de la san si-mi mananca 60 ml apoi fortat ii dau din biberon imi vomita.

Daca o trec pe lapte praf mi-a zis ca tot atat de putin o sa-mi manance.

Mergi la inceput

si la ce interval orar papa, racheel?
faza ca daca o treci pe lapte praf la fel va papa mi se pare deplasata; n-are nimeni de unde stii; poate laptele tau este slab calitativ, de asta nu asimileaza ;
oricum, tre' facut ceva...exista ceva, undeva...
chiar nu ma pricep la asta, doar zic ce cred ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clarisse spune:

Buna seara!
Sunt si eu un membru nou pe aici. Am topicul vostru de ceva vreme si trebuie sa va spun ca ma bucur ca v-am gasit!
Bine v-am gasit!
Numele meu e Clarisse, sunt de un an. Vreau sa va spun ca eu si sotul meu incercam de un an sa avem un pe cale naturala , insa de curand am descoperit ca avem ceva probleme (cu ) si ne-am gandit ca ar trebui sa apelam la FIV (in Ungaria). Apropos, felicitari lui Tanoo si sotiei sale si celorlalti membrii pentru perseverenta si pentru -ci. Sper sa ma numar si eu in curand printre / !
Ne pentru asta!

Mergi la inceput