oligoastenoteratozoospermie 14

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aristica
...IMSI ala de-l au in plus turcaletii
pe de alta parte: E O MINUNE! VAD!VAD! Vad un prunc de Betty si nici urma de tannoo
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

ar cam fi cazul sa-l intreb pe kovacs ce a pus acolo, ca toata lumea a zis ca e numai baiatul lu' betty ...oricum, e in "gradina" mea, deci e al meu ; nu?

Mergi la inceput

aristico, cand se aduna gasca la tine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

asa zicem si noi: poa' sa fie un copil blond cu ochi albastri, ca daca-i in curtea noastra, e pui de aristici.

pai nu prea cred ca mai e posibil sa facem gratar anul asta - ca sambata ne-am petrecut cu mamele, cumnatii, fratii si prietenii si am inghetat ca niste rahatei. Si-a doua zi am hotarat sa ne oprim din gratare...

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

si noi ne-am gratarit Duminica la noi la curte impreuna cu Papazi Family si finii nostri si a fost tare fain.
imbracati bine...cu tuica,visinata,whisky la bord...fiecare dupa preferinte...cu slana,branza de oaie,ceapa si paine de casa.
am stabilit ca ne place la gratar mai mult pe vreme mai rece...ca de mancat oricum am pus masa in casa.

va pup dragilor

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

da mai, cat e vara de lunga si frumoasa, stam pe la terase...vine frigu' - scoatem tuica si incingem grataru'...romani adevarati. oricum, samiruta, bravaaaaa, ca din decembrie nu mai pupi tu gratar, ca poti sa iei diverse balarii...imi zicea nasa-mea: nu vreau peste, nu vreau pui, nu vreau mici....da' de ce, soro? te tecanisi? nooooooooo, da-mbolnavesc baiatu'...naste-n ianuarie. Si mi-a promis solemn ca pot sa-l jughinesc pe fiisu' fa si tu doi pusti, ca sa vin si eu cu blonda mea cu ochi de betty, sa-i lasam sa gangureasca intr-o groapa cu nisipasta numai a mama responsabila nu suna, dar e bine ca tatii-s tati la fiv-uri, ca nu prea au ce zice...si, vorba lui tannoo (putin adaptata),daca-s in groapa noastra, poa' sa fie si blonzi, cu ochi de PK (acum vine adipapazi cu poze sa ne exemplifice situatiunea)

Mergi la inceput

fetelor, va zic si aici,

samira, la multi ani pentru sotzul tau!
te astept numai cu vesti bune

aristico, la multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

multumesc frumos tannoo
o sa vina si vremea mea sa aduc vesti bune.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

esti singura la budapesta?

Mergi la inceput

tannoo sar'naaa. Nu era tarziu, c-am ajuns pe la 1 aseara acasa.

Mergi la inceput

da' unde umbli, pasare de noapte ce esti?

Mergi la inceput