oligoastenoteratozoospermie 14
Raspunsuri - Pagina 4
aristica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tannoo25 gata, acum vad si eu poza asa cum trebuie |
Io oi fi mai chiora, ca nu-l vad decat pe pruncul pe care-l ai la avatar de vreo juma' de an...si stiu ca nu-i al vostru...
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
racheel spune:
Tanno este superb Bogdanel sa va bucurati din plin de el
Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011)
aristica spune:
se chiorasc in continuare sa-l vada pe Praslea...da' io-s chioara in continuare...si citesc si-mi ametesc sotul cu informatii, apoi tre' sa-i traduc ce-i tot indrug seara...nu ne plictisim deloc, mai greu e cu deciziile la noi.
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
samira33 spune:
hai mai ca se vede Praslea tare frumusel.
aristico,adevar ai grait...greu la voi cu deciziile...desi nu vad de ce e asa greu...mergi si la ungurrash si la turcusor...ca doar nu te mananca vreunu din ei si nici nu te leaga sa-ti faca Fiv cum te prind la consultatie.
si abia apoi pot sa inteleg "framantarile"
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
tannoo25 spune:
da' de ce esti indecisa, aristico? ce te face sa ai atatea semne de intrebare referitoare la locatia urmatorului fiv?
aristica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tannoo25 da' de ce esti indecisa, aristico? ce te face sa ai atatea semne de intrebare referitoare la locatia urmatorului fiv? |
...IMSI ala de-l au in plus turcaletii
pe de alta parte: E O MINUNE! VAD!VAD! Vad un prunc de Betty si nici urma de tannoo