Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (61)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

delia...vreau sa iti zic ca am in cap doar wenge cu verde sau mai nou am mai introdus o varianta.....gresie alb-crem portelanata.....si podele laminate gri (asa cum am si acasa acum).... parca vad ce nebunie de combinatie fac pana la urma...ca nu o sa se potriveasca deloc

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

madutza sas tii ca asa am dormit. mai bine ca ea dupa atata mers ieri...

bb_yasmi fa niste paste cu sos de rosii.
eu am facut acum paste cu curcan si sosul de rosii l-am facut chiar din rosii nu cu bulion. am pus condimente multe in el si bineinteles usturoi care ii da un gust....

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

alexina ma si gandeam ca tu ai dat gaurile bine ca ati scapat de ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

somleac, cand intri pe picasa la poze, du-te pe gmail si acolo gasesti mail-ul simonei

yasmi, mie imi suna bine wenghe cu verde..dar ce nuanta de verde? Eu am o gresie de care sunt ffff incantata..un bej-gri deschis, lucioasa si mare 60x60. Se vede ff frumos si se curata f bine, repede, nu raman urme pe ea

Mergi la inceput

roxy vroiam o mancare mai serioasa...

Mergi la inceput

noi ne-am umplut ghiozdanele, amandoua si acum stam ca ramutele. ce bine ca azi n-am nici o treaba. mancare am, curat este, doar bag o masina si atat.
am inceput sa fac si eu supita pentru 2 zile. o tin la frigider pana a doua zi exact in olicioara in care am facut-o cu capac pe ea.
merg sa ma joc putin cu Anastasia ca imediat o ia somnicul.

i-am luat ieri si combinezon. m-am tot gandit...si asa nu merge ea pe jos iarna asta. daca va merge, va merge in casa nu afara in zapada. si am si 3 geci si 2 slopete de iesit daca chiar vrea sa mearga pe jos
o s-o imbrac si cu combinezon ca-i mai practic si calduros dar si cu geci si slopete cand mergem in vizite, in oras...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

roxy vroiam o mancare mai serioasa...

adica sa tina mai bine la mat de foame?

Mergi la inceput

ddaaa mada de aceea gresie vb si eu
verdele acela frumos
variante pt parter ar fi:
-wenge podea/gresi cu verde accesorii, mobila la buc wenge+verde, gresie /faianta baie nuante de verde cu maro+mobilier baie maro
-wenge cu mov , maro, crem auriu
-crem gresie, gri podele, negru+gri/crem mobila buc si living. mobilier baie wenge. canapea living gri/maro cu perne ceva colorate la fel cu draperia.
-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Neatza!
cam la pranz...
S-a trezit Andra azi noapte, pana la urma i-am dat laptic, n-a tinut cu ceai... uratii rosii si schimbarea vremii mi-au dat niste dureri de burta de am luat 2 nurofene....., dar dimi l-am rugat pe sot si s-a ocupat de Mari si am dormit pana acu juma de ora
Somleac saru-mana , m-ai linistit un pic.... oricum faptul e consumat, nu puteam sa fac nimik, sa ma rog cel mult...
simo, roxy
yasmy, sa stii ca prima varianta de culori mi se pare cea mai misto... eu am un fix cu asortatul...

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

neata inca o data
piuita mea face nanic si astept sa se trezeasca sa-i servesc fructele..poate le-o manca

somleac- si eu itit multumesc pt sfaturi,ne prind tare bine.pe mine ma demoralizeaza mai mult persoanele din jur care se vaita mai mult ca mine ca nu mananca...soacra-mea...si parca vad si dr pediatru .la noi e altfel..mananca pana in 100g dar nici lapte completare nu mai vrea..deci?
yasmi- eu as face piepit de pui cu sos de smantana si usturoi..poti sa pui ci ciuperci. sau cu sos de rosii si usturoi. eu azi vreau sa scot un pui de tara de la congelator si sa fac o supa si niste fripturica.
pisuc- daca nu cere lapte dupa mesele solida nu-i da ca inseamna ca e satul nu? a mea nu cere nici dupa 100g.suntem super
simo- nu mai veniti in parc? poate ne mai vedem
strumph- mi-am adus minte azi noapte ca iti sunt datoare cu poze din Praga...din pacate s-a stricat aparatul foto si nema poze:(( cand l-oi repara ma revansez. borcanele? pai ieri am avut unul de la Hipp Bio...imi plac astea ca pe eticheta nu scrie ca contin apa si spun ca au legumele din plantatii prorpii nu cred ca mint. in schimb nu as vrea sa o obisnuiesc cu borcanele...ii amestec cu ce fac eu..o mai pacalesc cu o lingurita asa si una asa...eheeee. nu stiu daca fac bine,dar sa manance copiluul macar 10 linguri....

azi mergem dupa-masa la vaccin

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

Mergi la inceput