Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (61)
Raspunsuri - Pagina 6

roxy_s spune:
simona normal ca-i satura lapticul de aia nu mai papa ei supitele.
si la noi la fel a fost...cu gurita mareee deschisa la supita
imi place cum gandesti...asa optimista, trebuie sa le luam pe toate asa cum sunt, ca este mai greu, ca este mai usor...sa fim sanatosi ca in rest se rezolva toate.
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

bb_yasmi spune:
heelpp...ce fac rapid si simplu de papa cu piept de pui?? fara gratare/snitele ca m am saturat....
pisuc...al meu are de mai bine de o sapt o perioada in care nu papa prea bine ( glumesc cu tati ca e la dieta,... sa nu depaseasca cele 10 kg luna asta
) in schimb iaurtul e preferatul lui,....mananca si 230 gr...fructe de cand "e la dieta" mananca 150gr si legumele maxim 120-140 gr. si el manca din toate in jur de 200 gr. ei, dar nici cu lapte nu suplimentez dupa aceste mese. ii dau ceai.
banuiesc ca isi face simtita si la noi al 8 lea dintisor si asta sa fie motivul...
mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

bb_yasmi spune:
merg sa ii fac fructele la junior....ca nu are nici o ora de cand e treaza si iarasi ii este somn..... ufffffff

Somleac spune:
Lavi pilaf de orez cu piept de pui, tocanita scazuta si langa mamaliga sau macaroane sau cartofi. Unde te doare spatele?
Hai sa-ti zic ce am gatit eu ieri ca tot ai zis ca esti in pana de idei : supa crema de legume, varza a la Cluj , si pateu de ficat ca vreau sa fac azi oua umplute.
Simona, dar de ce stai cu David in camera pana isi face temele? Ai grija ca se va obisnui asa si nu prea e bine. Cu Alex am patit asa ca il lua taica-meu la el sa-l duca la bazin si statea langa el cand isi facea temele. Apoi am constatat ca l-a fiecare pas cerea aprobare, nu facea nimic singur ca nu era sigur pe el. A fost destul de greu apoi sa-l dezvat. Si mamici de la Alex din clasa se plang ca trebuie sa stea cu copii in camera cat isi fac temele si nu accepta nici sa plece mama sa bea apa.Eu zic ca e ok daca esti prin zona , la bucatarie sau in living si vine sa-ti ceara ajutorul doar cand nu se descurca.
Si eu am dresing dar n-am dulapuri/rafturi in el si nici nu cred ca voi avea curand. La copii in camera am mers pe varianta cu dulapuri.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

bb_yasmi spune:
somleac..la "sale" ma doare spatele. de la cum il tot car pe lucas in brate.
tocanita evitam sa o fac din piept de pui ca e putin ca seaca...asa ni se pare noua. de obicei cand faceam o faceam din piept pui+rosii+ciuperci+masline+porumb...usturoi....iar langa paste din orez dur...
tu cum o faci???
aa si ma gandeam ceva sa mearga cu salata de sfecla rosie

madutza_bra spune:
Neata fetele!
buna cafeau
Aseara am disparut brusc si nici azi nu am intrat mai devreme pt ca nu ma pot dezlipi din citit la cartea pusa de Simo
Cami, ai mare dreptate cu mucii ca nu pot trece asa usor...si la noi la adulti e la fel, oricate picturi avem voie sa ne punem tot avem nopti cu nas infundat si tb s atreaca 4-5-6 zile ca sa respiram din nou normal..cel putin la mine asa e..
pisuc, eu nu mai dau lapte intre mese, dar asta pt ca Cata pare satula intre ele, daca tu vezi ca Petru este tot infometat nu ezita sa-i dai si laptic. Eu ii mai dau apa Catalinei, dar mai mult in a doua parte a zilei cand mesele sunt mai spatiate. Acum a inceput sa manance la9:00- lapte; 11:00 - fructe; 13:00 - pire de legume cu carnita.Mesele de seara sunt la 17:30 iaurt si 21:00 - lapte.
Am luat ieri file de salau si azi bag pestele in alimentatie. Sa-mi tineti pumnii.
roxy, pai esti odihnita, nu zicei aseara ca vei dormi mai bine decat Anastasia?
simo, multumecs pt cartile de pe mail-ul comun. Pana la urma s-a mutat sora langa tine? Parca ziceai ca tb in curand...cred ca e tare frumos sa fiti asa o familie mare si unita
La Cristi dimineata se vedeau mai rau ca ieri zgarieturile de pe fata , cate 3 sub fiecare ochi, una pe frunte si una deasupra guritei ...deci sunt mai multe decat am vazut eu ieri
merg sa lecturez in continuare cartea

Somleac spune:
Lavi eu bag la blender o ceapa,usturoi, un morcov, un ardei , dovlecel daca am si astea le calesc si iese o tocanita cu un sos gros si mult asa ca nu se mai simte carnea asa de seaca.La urma adaug smantana atunci e sosul alb asa sau bulion/rosii si atunci e sosul rosu. Metoda asta am inventat-o ca nu vroiau ai mei legume, dar asa e foarte bun
Si Ilinca a adormit, dar e trezita de la 6.
Madutza cum ajung la mailul comun? ca vreau sa citesc si eu cartea.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

bb_yasmi spune:
somleac , uite ca voi incerca si eu azi varianta ta! am si dovlecel, si ardei, ceapa. le dai crude prin blender, nu?? ii voi si lui lucas astazi.
al meu era treaz de la 8 si un pic. dormind de seara de la 21.45 pana azi dimi nrintors...

AlexinaA spune:
roxy- nuuuu ,nu am dat eu gauri singura.am fost la medlife la o clinica privata. nu eram eu in stare si nici nu e recomandat.
ailed- nu cred ca are importanta ca i-ai dai gauri la mi putin de o luna de la vaccin. eu nu tin cont de astea
neataaaa
Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)