Brumarei nov.dec'11 (80) Bravo ooka! Hai uratica!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

neataaa
poftiti la o

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +36 Matei Ioachim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_comsa spune:

Neata si de la noi..am dormit ceva mai bine aiz noapte (4 ore neintrerupt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

HAI OOKA!!!

Nastere usoara, bebe sanatos si refacere rapida!!!

_

Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010)
si 34+ cu Adam Eduard

Doamne ajuta sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

eu azi fac 35........
si sunt varza....nu mai suport!!!!!

si eu am graco de la Ivan ramas, asa ca nu tre sa iau......

va doresc o zi superba!

_

Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010)
si 35+ cu Adam Eduard

Doamne ajuta sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Eu azi noapte mai aveam un pic si-l trezeam pe sotul meu sa mergem in vizita la spital, cred k a cooborat mai tare copilul si am avut niste intepaturi groaznice, ma durea inauntru, nu ma durea deloc burta, dar cand se misca imi venea sa plang de durere si era tare agitat, intr-un tarziu s-a potolit si am adormit si eu, acum iarasi se tot foieste, dar nu au aparut durerile.....eu inca am incredere in bebelus k mai sta cat trebuie in burtica ca mai avem numai 2 saptamani jumate

Ooka nastere usoara si recuperare rapida, abia astept sa-ti vad bebelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata,

Hai, Ooka!!!!

Sunt rau bagata in ceata cu caruciorul, v-am zis doar ca sunt balanta si mi-e extrem de greu sa iau o decizie offf, mi-am facut cate o idee si o sa merg si eu la baby boom ca sa vad modelele, sper sa-l cumpar de acolo sa-mi iau stresul asta de pe cap. Multumesc de raspunsuri si de sfaturi

Va las si eu o , ca am avut insomnie si de cand m-am trezit ma uit la carucioare pe net

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 31+ cuEva minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Fetelor am un pitic pe creier, imi trebuie o jucarie de plus in forma de motocicleta, stie cineva unde pot gasi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Eu ma servesc din cafeaua Liei

Deci azi e ziua cea mare pai sa scoatem motatele
Hai Okka

eu m-am trezit cu chef de cumparaturi
Beau cafeluta si-am tulito

Anita mami de printesa, Rachella Alexia - si
31 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

neatza
dau o cafea calda de data asta
baaai eu sunt cam muc. ma ustura gatul si ma simt nashpa per global. sper sa imi revin intr-o ora doua altfel daca tot asa ma simt stau in banca mea acasa sa nu fie vreun virus, ca nu am de dat virusi la alte gravide. daca e sa fie il tin doar pt minepe modelul RALU

wild - clar e ceva in cazul asta cu data ansterii. mai stiu un pusti nascut fix in aceeashi zi cu baiatul meu si sotul tau si el e mare fan tobe si freddie mercury.

carola - asa sa fie! dar sa stii ca noi nu suntem neaparat fani rock, ma rog nici nu ascultam kiss fm, dar nici ac/dc. habar nu am de unde pasiunea pt angus. ar trebui sa vezi cum recunoaste orice melodie al lui ac/dc si daca cumva incerci sa il pacalesti se supara: asta nu e angus mama! cand era bebelus si toti copii taceau pe nani nani puiul mami, al meu urla mai tare, in schimb tacea instantaneu pe melodii gen: fata verde, muguri de fluier, daca vrei. de la un an adoarme doar cu concerte de muzica rock(prefera concertele, nu melodiile de studio). diseara o sa incerc sa il filmez cum il imita pe angus.
asa ca ma buseste rasul cand ma uit la lucrurile pe care i le-am cumparat eu cand era in burta, ursuleti, pirati, cavaleri...hahhahha...si copilul canta:highway to hell prin toata camera lui de printzishor

mama de mic +s33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada86 spune:

Neata burtici!

Grea trezirea in dimineata asta...probabil inca mai dormeam daca nu uitam sa-i calc camasa sotului aseara...

E un frig la noi de crapa pietrele... -2 grade

Beau cafeluta cu voi si apoi trag o fuga la LIDL...azi au UGG la vanzare ( fake.uri evident dar ce conteaza, trebuie sa iau marimea 40, eu purtand 38 inainte de sarcina ).

Noi nu recoltam celule stem.

OOKA NASTERE USOARA !

29+ Sofia

Mergi la inceput