Brumarei nov.dec'11 (80) Bravo ooka! Hai uratica!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Wildorchid spune:

Emily, mamica de Darius si Filip, voi ce mai faceti? :)

Emma 32 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura_Craita spune:

Citat:
citat din mesajul lui EVERYTHING11

cine are joi 33 de saptamani?!

33+
Iulia Raisa

si euuuu

Laura 33 saptamani Alesia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msilvy spune:

buna seara fetelor

EVERYTHING11:
eu am joi ( maine ) 33 saptamani fix

anna-mama :
dac-l vrei mic si usor chicco (7.5 kg ), brevi ( 6 kg ), CAM , varianta sport sunt ok ( toate testate de nepotel si doua prietene cu copii ).
toate se fac mici cand se inchid . nu stiu cat are luca al tau ca unele au chiar predispusa o mica platforma in spate unde poate sa stea al doilea copil ( in picioare ) daca e cazul .
landoul e greu oricum .

miereamara :
carutul care l-ai gasit e suuuuper , dar este la voi acolo in state ;
pe aici nu gasesti un carut pana la 20 kg la pretul asta .
cat despre spitale si vizitele copiilor care sunt inca la varsta ca umbla peste tot (daca nu-i pui lesa ) si mai baga si mainile in gura
(daca nu i le legi cumva ) ,e mai bine sa eviti ; ca nu sti , cum zicea cineva , unde e dezinfectat si unde nu . mult mai indicata e intalnirea in curtea spitalului . asa am facut cu nepotelul cand soramea a fost in spital .

Wildorchid :
imi permit sa te intreb : de ce cei de la cord blood conserva tot sangele si nu doar celulele , ca eu nu am inteles desi am vorbit cu ei de trei ori ? as fi vrut sa nimeresc la telefon pe cineva in gradul sa ma lamureasca pentru ca sunt cei mai ok la pret dintre toti .

luny :
sunt de acord cu tine cu mancarea ; poti sa mananci orice vrei atata timp cat e din "sursa sigura " si atata timp cat iti face bine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura_Craita spune:

OOKA pentru maine
Lia73
CarlaV

Laura 33 saptamani Alesia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Vin si eu pe ultima suta sa urez sarbatoritelor zilei Lia si Carla La Multi Ani fericiti, impliniti si sanatosi! Sa va tineti bebelusii sanatosi in brate

Ooka scot motatele pt. maine! Sa fie totul bine si sa-ti tii comoara sanatoasa in brate!

Somn usor tuturor, pupi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui msilvy

buna seara fetelor

EVERYTHING11:
eu am joi ( maine ) 33 saptamani fix

anna-mama :
dac-l vrei mic si usor chicco (7.5 kg ), brevi ( 6 kg ), CAM , varianta sport sunt ok ( toate testate de nepotel si doua prietene cu copii ).
toate se fac mici cand se inchid . nu stiu cat are luca al tau ca unele au chiar predispusa o mica platforma in spate unde poate sa stea al doilea copil ( in picioare ) daca e cazul .
landoul e greu oricum .

miereamara :
carutul care l-ai gasit e suuuuper , dar este la voi acolo in state ;
pe aici nu gasesti un carut pana la 20 kg la pretul asta .
cat despre spitale si vizitele copiilor care sunt inca la varsta ca umbla peste tot (daca nu-i pui lesa ) si mai baga si mainile in gura
(daca nu i le legi cumva ) ,e mai bine sa eviti ; ca nu sti , cum zicea cineva , unde e dezinfectat si unde nu . mult mai indicata e intalnirea in curtea spitalului . asa am facut cu nepotelul cand soramea a fost in spital .

Wildorchid :
imi permit sa te intreb : de ce cei de la cord blood conserva tot sangele si nu doar celulele , ca eu nu am inteles desi am vorbit cu ei de trei ori ? as fi vrut sa nimeresc la telefon pe cineva in gradul sa ma lamureasca pentru ca sunt cei mai ok la pret dintre toti .

luny :
sunt de acord cu tine cu mancarea ; poti sa mananci orice vrei atata timp cat e din "sursa sigura " si atata timp cat iti face bine .

A avut o explicatie care suna mai mult a chestie de optiune: mi-au spus ceva de genul ca in timpul procesului de criogenare mor foarte multe celule stem si ca e mai bine sa se stocheze asa ( a adaugat ca in cazul unei grefe pot produce pacientului blocaj renal, care desi nu e foarte periculos, e o complicatie).
Ceilalti care depoziteaza doar celule spun ca estimeaza mult mai bine numarul lor. Nu am multe cunostinte in domeniu, asa ca explicatia este in termeni extrem de populari; ideea e ca nu am fost pe deplin multumiti de nicio companie, nici cele f.scumpe, care depoziteaza afara, nici de cele de la noi.

In plus, am multi prieteni medici, care nu cred in povestea aceasta cu utilitatea celulelor stem.In Romanaia este nebunia aceasta cu celulele stem, ca na, suntem taramul tuturor posibilitatilor din multe puncte de vedere, inafara nu se face tam-tam cu celulele.

Ideea ramane, nu ne-a convins nicio companie, dar na, pentru constiinta noastra si pentru ca nu este un efort financiar care sa ne incurce, am zis sa fie acolo. Am ales CBC pentru ca la noi e mai simplu cu legislatia, din ce am tot citit si auzit afara ai nevoie de niste hotarari judecatoresti pentru transport si alte chestii de procedura.

In fine, daca te intereseaza mai multe detalii, iti pot da un numar de telefon al unui director de vanzari, care a fost capabil sa ii raspunda sotului meu la toate intrebarile incomode. Eu fiind consemnata la pat, nu am participat la intalnirile preliminare.

Emma 32 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msilvy spune:

Wildorchid:
te inteleg perfect pentru ca si noi suntem in aceeasi situatie ; nu am gasit inca o sc. care sa ne multumeasca complet ( sau ca sa fiu mai precisa , cea care ne-a convins cat de cat costa de 8 ori mai mult decat cord blood ); aici , obligatoriu trebuie sa depozitezi afara , autorizatia de export de sange costa 300 euro .
acelasi scepticism l-am intalnit si noi la cunostintele noastre medici , dar pana la urma aruncam atatia bani pe lucruri inutile ....
asa ca , daca tot am hotarat sa o facem pentru constiinta noasrta , macar sa o facem acolo unde sunt cel mai convinsa ..
chiar azi dupamasa m-au sunat iar cei de la CBC si am vorbit iar cu ei
nu prea ne-au convins .
iti multumesc mult

Mergi la inceput

Partea buna e ca pana la nastere nu ai niciun fel de obligatie fata de ei in sensul ca se poate rezilia contractul fara niciun cost suplimentar sau obligatie, asa ca, daca gasesti pe cineva sa te convinga mai mult, poti renunta.
Mie, personal, cei de la futurehealth mi s-au parut mai credibili si mai profi. Tie ce companie ti s-a parut ok?

Fetele, care ati mai recoltat, cu cine ati facut-o?

Emma 32 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MoniQQ spune:

Citat:
citat din mesajul lui daniela209
am cautat o masa de calcat vreo 3 ore in seara asta, prin toate magazinele posibile si n-am gasit nimic..ce mi-a plauct mie si mi se parea ok, nu-i placea sotului si invers....

Uite un sot foarte "opinionat". Sper ca foloseste masa cu pricina, ca asa are o scuza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVERYTHING11 spune:

Laura Craita, va tin pumnii si voua!!!!!!!
si...buna dimi!

33+

Mergi la inceput