Buburuze in actiune **24**

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

Strada mea se vrea sa arate bine..au adus 2 masini de piatra si au intins-o cat le-a permis cantitatea..batraie de joc.
Mandra doarme cu chis-chis..i-am bagat desene cu tom si jerry si a abandonat lupta cu Mos Ene.
Eu trebuie sa ma apuc de mancare..fasolica scazuta cu afumatura si o ciorba de burta poate..inca ma gandesc ca nu sunt sigura.

ninia ma bucur ca ai intrat sa ne spui de puii tai.Imi pare rau ca si tu esti cu discutii si certuri..sper ca veti trece peste neintelegeri si veti privi inainte cu ganduri comune.
ema placintareasooooooooo..daca faceai cu mere sau branza sa mor daca la ora asta nu-ti sunam la sonerie
picky offf,cred ca ti se rupe sufletul.Nu ai reusit sa vorbesti cu juff sa vezi ce s-a intamplat in ziua aia cand ai gasit-o in baie pe Stefii?

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

hai saluti!

moama, ce tastarnita aveti! bravo voua!

eu am avut cateva zile pline. la serviciu au inceput sa isi cam faca de cap. dupa ce ca ma cheama din laborator pt. orice nu stiu sa faca la calculator, acum ma dau si la telefon din 5 in 5 minute ca a aparut un nou program de salarii si majoritatea secretarelor nu stiu sa-l foloseasca. nu am primit instructaj de la isj si trebuie sa stii cateva notiuni de programare ca sa-l folosesti. si uite asa fac teleconferinta...
acasa sunt cuminti copiii. sotul a inceput in noaptea asta serviciul dupa 3 saptamani de concediu, asa ca intram in programari, facem calendar cu turele fiecaruia la copii .
in rest, picky, ai cea mai mare dreptate cu ce ai zis de alex. doamna lui mi-a explicat ca el are o gandire de matematician, vede rezolvarea si rezultatul dar nu intotdeauna stie cum sa puna pe hartie. el nu trebuie sa munceasca la matematica, asa cum fac ceilalti colegi ai lui. este ceva natural pt. el si de aceea greseste mult la kestii marunte, din neatentie si graba. incerc sa-l responsabilizez si sa-i arat ca nu trebuie sa se grabesca, sa verifice tot ce face chiar daca lui i se pare ca e ok.
ufff, m-am intins ca o placinta.

cris, urata treaba cu strada. eu am renuntat sa-mi mai fac nervi pt. strada, in schimb am facut un scandal monstru legat de caini si vecini iresponsabili care au facut turma de caini pe straduta noastra. asa ca i-am luat de guler pe cei 2 vecini care dau mancare la caini: ori ii iau in curte la ei, ori renunta la a mai hrani cainii de pe strada. copiii mei si ai altei vecine nu pot iesi din curte deloc, chiar daca pe straduta noastra nu circula masini si ar fi in siguranta sa se joace.

ninia, .

lali, fata, sa imi dai reteta cum ai facut o fata asa cuminte. eu pana la 1 an jumate ai lui mihaita nu ma puteam misca de langa el ca facea numai prostii. bine, nici acum nu-i mai zdravan...

ema, yummyyyyyy .

simina, lasa ca faci tu copil daca mai vrei. daca nu, sa fie sanatos cel pe care-l ai ca in rest...

picky, eu stiu cum e sa iti lasi copilul cu lacrimi pe obrajori, pe mainile altor madame. alex a fost la cresa de la 1 an si 9 luni pana la 3 ani si ceva (apoi gradi). ma durea sufletul, la propriu, cand il lasam dimineata. plangea si tipa dupa mine, iar eu plangeam toata ziua la servciciu. era suficient sa ma intrebe cineva de copil sau sa treaca pe langa mine o mamica cu copilul de mana. in fine, a trecut... dar imi pare tare rau ca nu ai gasit niste cucoane mai afectuoase, mai mamoase, care sa stie sa se apropie de copile, sa le faca sa se simta ca acasa. cred ca la voi, in belgia, e mult mai rau ca in ro. aici daca e copilul gasit cum ai gasit-o tu pe stefi, iese tambalau mare. cel putin eu am vazut cateva scene de acest gen...

getooo, ti-a papat catelul cablul? sau ai pisica?

anna, tu ai sa-ti iei laptopul cu tine cand o s-o nasti pe micuta. parol, mamitzo! o sa stie rozalinda ta sa apese pe taste cu o mana si cu o mana sa tina tzitzi sa nu-i pice din gurita ... mai las-l incolo de job si bucura-te de ultimele saptamani de leneveala.

pe toate.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

Buna tuturor,am reusit si sa va citesc

CRIS,imi pare rau,data viitoare o sa fie cu noroc (urata treaba cu gradinita..lasa ca m-am luptat sa intru pe mail si nu mi-a iesit,stiam doua variante de parole,dar degeaba,nici nu am tupeu sa va mai intreb)

PICKY,,sper sa se obisnuiasca repede fetele,imi inchipui ce e in sufletul tau

ANNA,,super geaca cu Vladut,in ce parc se dadea el acolo?zi si noua (coletul era al meu?lasa ca trec pe la tine alta data)

LALI,sunt superbi copilasii tai ,si Teodora ta e ciufulici ca fimea cand era mica

Si pup pe toata lumea,scuze ca nu am o vorba pentru fiecare,MADY,SIMINA,LAVINIA,ALYNTA,SORI,GETIK,NINIA,EMA

Aa,Mady,da' contabilele ce fac,nu ai destule pe cap?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Neatza gagici! N-am disparut cu totul ci putin
Va las calda din Brazilia de la mama ei adusa de sister foarte foarte buna
In primul rand vreau sa urez cu intarziere La multi ani cu sanatate si numai bucurii celor ce si-au serbat ziua de nume marti, sa va dea Dumnezeu tot binele din lume
cris te-au sunat aia la care ai fost la interviu? Cu procesul cum stai, cu pomul?
Simina din pacate asa e...Rares e la cresa acum si-i place foarte mult, de saptamana asta a inceput din nou, merge singur in grupa imi arata ca acolo trebuie sa plece si cum il pun pe jos cum fuga la copii in grupa. A colorat si primul lui mar, cand l-am vazut m-am topit toata abia astept sa-l aduc acasa ca inca e la expozitie la cresa. Il scoate soacra mea de la cresa si apoi sotul cand vine acasa il aduce de acolo. Andutu ce mai face?Va
Ana ma bucur ca ai reusit sa mergi sa-i iei la Vladut ce-i trebuie, chiar dc te-ai obosit acum stii ca are ce-i trebuie...ai mai fost la dr? ce mai face bebelina?
Lali ai noroc cu un sot care te ajuta...cred ca te deranjeaza, al meu mereu imi face observatii oriunde am fi...am vazut si eu pozici cu voi, nu stiu daca ti-am zis sunt adorabili copii tai sa-ti traiasca si sa-ti aduca numai bucurii
N-am apucat sa citesc decat pana la pag 15 la ce tastarnita aveti, dar recuperez diseara ca acum tre sa fug sa-l pregatesc pe Rares si sa mergem la cresa cu el. Va si va doresc o zi buna!
pana diseara sper sa schimbati capitolul caci sia cuma imi era frica sa nu schimbati si sa nu mai pot posta sa se stearga mesajul ca am mai patit asa odata

Rareselul meu scump 23.mai.2009

Ajutiati-l va rog pe Andrei sa traiasca!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimineatza!!!

Va invit la o cafeluta matinala ,cealalta o da Cris,impreuna cu niscaiva fum de tigara!
Azi suntem matinali,ne-am trezit de la 7,ieri la 6.30 ,vad ca afara e urat,bate vantul. Paul deja baga sub nas si piticoata da din craci,si gangureste.

Cris urat raspunsul primaritzei[acru] , fa ce crezi tu ,dar nu te opri aici.Trebuia filmat cum au intins cele doua ce or fi fost de piatra,cum au tras de piatra sa ajunga pe suprafata cat mai mare,asteptat sa vina prima ploaie si sa se filmeze is urmarea,adica ingroparea pietrelor in noroiul care se formeaza, si cum nu se rezolva nimic,pentru ca acolo ar trebui puse mai multe straturi de pietris,de marimi diferite, pentru a se forma un strat prin care sa treaca apa de ploaie,dar care sa nu mai scoata pamantul la suprafata.
Miru ce face?
Pozar nu ai gasit sa ne clatim si noi ochii?

Simina depinde de foarte multi factori sa iti vrei sau nu al doilea/al treilea copil. Nu esti in nici un fel rau daca nu doresti al doilea copil,sau nu acum,de ce sa fii egoista? Ca nu esti inca pregatita sa o iei de la capat? Aici depinde de cum a fost primul bebe,cred ca cel mai mult conteaza cum a fost obtinuta si cum a decurs prima sarcina,cum a fost nasterea si cum a fost copilul mic. Probabil pentru ca Paul a fost un bebelus cuminte,sarcina a fost una relativ usoara( usoara dupa mine, grea dupa alte persoane,care au spus ca le-ar fi fost greu sa aiba picioarele butuci din luna a 3-a, sa le doara un picior o treime din sarcina,sa mearga la baie de 5 ori pe noapte si samai mearga si la munca ,etc) ,am fost sanatoasa,nu am intampinat probleme de sanatate nici eu nici Paul... Eu am luat sarcinile firesc, ca pe ceva natural, mi-am dorit mereu mai multi copii,sotul si el,cel putin 3 zicea el mai la inceputul relatiei. Uite ca doi ii avem deja,mai vedem pe viito ce si cum va fi. Tu si familia ta trebuie sa fiti pregatiti pentru inca un membru,nu restul lumii,ei sa isi vada de ale lor si sa isi tina gura.

Ninia bine ai revenit! Imi pare rau ca aud si la voi de probleme, sper sa se rezolve spre binele intregii familii. Intre mine si sora mijlocie sunt 3.5 ani, intre ea si urmatoarea sunt 6 ani. Cand eram mici eu si mijlocia ne paruiam,si amandoua o indrageam uneori pe cea mica,alteori ni se parea ca e mai iubita,avantajata oarecum pentru ca era mai mica. Acum,cand am devenit adulti ,eu si mijlocia ne impacam tare bine,ne sunam zilnic si vorbim mult,merg la ea aproape in fiecare luna si stau cateva zile. In schimb cea mica e rece, nu prea are treaba cu noi.Asteptam sa devina adult,apoi poate se va apropia si ea de noi,ca noi incercam.

Ema placinta dde dovleac zici? Sa imi aduca socrela dovleac si fac si eu ,mie imi place mai mult cea de mere,dar merge si asta.

Picky ce o fi in sufletul tau , imi pare asa de rau ca nu ii e bine Stefaniei la gradi,iar Anei nu ii place moaca dadacei. Poate se obisnuieste macar una pana la urma.
Eu hainute deiarna am pentru amanoi,mai am de cumparat ghetute pentru Paul,ca a sarit de la 22 iarna trecuta la 25 ,si nici nu ii mai pot lua fara sa fie el cu mine,ca i le iau ori mici ori mari. I-am luat o pereche de adidasi in septembrie si i-am luat mici. i-am schimbat,si i-am luat mari ,cred ca ii vin in primavara sau toamna viitoare,ca mi-a fost jena sa merg sa ii mai schimb.

Mady habar nu am cum am reusit ,dar da,e cumintica,ori nu ma plang eu prea mult,ca are si ea nopti in care nu ma lasa sa dorm,zile in care merg si la toilet cu ea in brate sau legata de mine in wrap, facem totul impreuna. Eu nici la PAul nu m-am plans,cred ca depinde si de gradul de irascibilitate al mamei,de cei din jur.. Mie Paul mi se pare obraznicut numai cand sunt socrii la mine,ca dupa ei el ar trebui sa se joace la program,sa manance la program,sa iasa la joaca la program, dar de ala strict, cu |de la ora cutare la ora cutare joaca" ,iar eu sunt mai lejera. De exemplu cand i-au iesit caninii lui Paul eram la soacra. Facea diaree, nu manca,abea a baut nitica apa sau zeama de orez , era apatic... semne de enterocolita. Eu am vazut gingiile umflate rau,l-am lasat in pace,i-am dat remediul homeopat pentru durere de dinti si pe cel entru diareea si voma provocate de iesirea dintilor,si l-am dragalit.In timpul asta socrela era fiarta, suna pediatrii pe care ii cunostea,aia ne recomandau mers la urgenta ca are enterocolita copilul, imi spunea sa nu il mai tin in brate ca se alinta si il stric, era franta de oboseala dupa 3 zil si 3 nopti cand am plecat acasa ca ma imbolnavea de nervi.
acum ma intreaba lumea cum e fata,eu spun ca e cuminte si vine concluzia " aa,nu are colici ,de aia?" .Si eu zic ca are, plange aproape seara de seara,are zile in care o tin in brate,etc. Si ei se stramba,'pai cu me cuminte? Ca nu poti face nimic de ea?". Ba fac,si inca multe cu doi copii mici,dar conteaza mult ca le iau pozitiv,ca atare,ca pe niste etape pe care trebuie sa le parcurgem..

Mai trec pe la voi,acum ma apuc sa strang pe aici,ca vin socrii in inspectie. Marti pleaca cumnatul pe mare, si vin sa ii aduca diverse chestii sa le ia cu el.
Sunt si in butoi ca azi se fac 3 abi de cand mama e la DD...
Va pupic.

Fii ajutorul lui Mos Nicolae Fii ajutorul lui Mos Craciun
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataaaaaaaaa

haideti la ,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue

Se pare ca in curand o sa am si eu oleca timp pentru mine..se vad noi colegi la orizont cu care o sa impart sarcinilesi nu o sa mai fiu singura..dar vedem ca inca nu e nimica stabilit concret.

mady imi place enorm DN -ul pe care l-ai facut.Ce secretare meseriase aveti..e ok,nu stie nci una,dar nici sa incerce sa invete nu au vointa?.Asta cu caini am avut-o si noi..am facut scandal mare la vreme aceea ca erau in jur de 30 dihanii care muscau lumea si copii care treceau pe acolo.primaria a chemat hingherii si i-a adunat aproape pe toti,cred ca au mai ramas 4 potai din cata haita era.Si cu strada nu o pot lasa asa..sincer nu e de lasat..iti jur ca atunci cand ploua arata mai rau ca o strada din Evul Mediu..ai impresia ca e camp de invatat sa mergi cu tancul,numai strada nu o poti numi.Azi e vineri,nu? hai ca dupa ora 16:00 poti sa spui ca a venit weekendul
elena trebuia sa intri pe mess si vedeam eu mesajul tau.Iti las PM.ce face Raducu,Andra,tu cum mai esti?
lavi multam de cafea.Am pierdut un job,dar nu e capat de tara,poate nu a fost sa fie si data viitoare e ceva mult mai bun .Saptaman asta trebuia sa vina presedintele de judecata cu grefiera,si fiecare parte cu avocatul di doatre sa se stabileasca granita.Dar s-a amanat pentru saptamana viitoare.Sper sa scapam odata ca m-am saturat.A colorat un mar ?bravo Rares.
lali sper ca ai mancariti la degete sa schimbi acum capitolul cand scriu eu ..
Multam de cafea fata.Stiu ca e mult de lucru la strada asta,ar a ajuns asa tot din cauza lucrarilor facute de ei,deci e clar ca nu am de gand sa las lucrurile asa.Miru doar ce s-a trezit si se chiraie cu soricel in patut dincolo..nu stiu ce au de impartit.Stai fata ca o sa caut sa vad cum fac cu pozele ca omul scapa de raie da de gura vostra ba .In weekend o sa ma conformez.
Deja mandra s-a trezit, si si-a cerut dreptul.."mamiiii,vreau ceieale"..asa ca m-a executat

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Stati cumintele ca sa schimb capitolul?

Elena ti-as fi trimis eu parola,dar eu nu le stiu,le am salvate,si pe cea de la gmail si pe cea de la contul comun de buburuze. imi plac de mor copilasii asa ciufuliti. A mea parca are creasta,asa ii sta tot timpul parul,ca are doua vartejuri in par ,la spate.
Lavi mesajul tau nu l-am mai vazut dimineata,de obicei dau un f5 si citesc tot,dar azi,na... merci de aprecieri,m-am impaunat toata .

Fii ajutorul lui Mos Nicolae Fii ajutorul lui Mos Craciun
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuze2009 spune:

Cris hai fata ca nu am crosetat subiect nou cat ai pavat tu autostrada cu piatra.

Aici casuta nou-nouta, pentru vesti bune

Mergi la inceput