Buburuze in actiune **24**

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Hello gagici!!
Azi am trantit o salata de beuf,ca imi era pofta, mai tarziu fac si niste paste cu carnita, si clatite , tot de pofta ...
Alynta nu am filtrat nimic,imi era ca a pastrat ceva gust/aditivi din glet,ca nu e ca pamantul,sa nu aiba nica adaugat. Merci de compliment,e nimic pe langa ce spun alti copilasi de varsta lui, nu raspunde la intrebari decat rar, il intreb cati ani are , nu raspunde,ii spun eu ca doi,si el psune "teei"... Daca ii spun sa numaram,si incep eu cu unu..doi..trei... el zice direct "giecee" ... Dar atat cat spune sunt multumita, are tot timpul sa vorbeasca.
Picky
Cris dar nu au revenit cu un telefon? Adica na,trebuia sa stai geana pe telefon sau cum? Hai ti pup fata, nu a fost sa fie,gasesti tu ceva bun pana la urma .

Va pupic

Fii ajutorul lui Mos Nicolae Fii ajutorul lui Mos Craciun
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

M-am intors ptr ca nu se lucra si deci nu am reusit sa vad decat utilajele in stand-by.Dar ma mai duc si maine!
Lali- vreau si eu salata boeuf!Si nici nu stiu sa fac .
Cris-hai cu vesti de la primarie!Poate are dreptate Lali si nu fost sa fie cu jobul dar cu siguranta vei gasi ceva ok in curand.

Va pup pe toate!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

cris hai ca m-ai amuzat teribil dar daca ai pofta de coliva o sa fac special pentru tine

am intrat o fuga sa va salut si sa va spun ca suntem bine, si deabia astept sa cumpar cablu.

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataaaaaaaa

haideti la ,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue

Am avut ieri o zi,de sa nu va spun..am declarat-o ziua rafuielilor si a nervilor.M-am ciondanit cu boss,ma-m harait cu madam primar care e genul ala comunist..sa vorbeasca mult si tare si sa nu lase omul sa aiba si el cuvantul.Concluzia e ca "sa va cumparati cizme de cauciuc sa mergeti pe strada si daca ramaneti in mijlocul strazii din cauza noroiului si a gropilor,sa sunati sa politie sa va scoata" .Si cum a declaat singurica ca nu-i e frica de nimeni si daca se gandeste cineva sa-i aduca televiziunea pe cap nu o impresionam,apai o execut eu intr-un stil mult mai elegant.
Si sa ma laud si la voi...m-am tuns,dar cu ii spuneam si lu' crusca aseara..nu are cine sa-mi traga o poza la frizura ca nu-s amatori prin zona de fotografie

alynta noi suntem 3 frati.Intre mine si fratele meu e diferena de 1 an si ne intelegem bine,ne permitem sa ne vorbim intr-un anume fel sa zic.Dar intre mine si sora-mea sunt aproape 8 ani..multi ani..si abea de acuma parca a inceput sa ne mai conversam.Diferenta mare intre noi nu a reusit sa ne apropie,ci intotdeauna a fost o prapastie intre noi doua si cominicarea aproape inexistenta.Bine ca nu e o regula ca la toata lumea sa fie la fel.Sunt si cazuri fericite unde difernta de vasta asa mare a fost ok.
simina ooooo,succes azi cu vizita sa vezi si procedeul de imbuteliere.Binenteles ca e loc de un alt job mai bun.E ceva si pentru mine dar inca nu a sosit monetul..cred

se maraie Miru la ea in patut,asa ca fug si revin mai tarziu

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Neata,
Cris-f urat raspunsul d-nei primar si totodata dezarmant!Sa-ti fie de bine tunsoarea!
Getik-te asteptam cu detalii cand cumperi cablul!Ma bucur ca sunteti bine!

Referitor la diferenta de varsta intre frati si eu sunt de parere ca e bine sa fie cat mai mica-daca e diferenta mare nu vor fi niciodata preocupari comune si deci nici apropiere.Intre mine si fratii mei e diferenta mica si intotdeauna ne-am inteles f bine.Asta ma face sa ma gnadesc ca daca mai vreau un fratior/surioara ptr Andu ar fi cazul sa ne cam mobilizam.Problema e ca sunt cam nehotarata in sensul ca mi-e cam teama sa o iau de la capat cu sarcina(kg),nastere,colici,nopti nedormite-sunt egoista insa....

Va las,mai vin mai tarziu!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

Chiar m-am simtit invinsa pentru un moment,dar apoi m-am enervat si mai tare analizand la rece discutia cu ea si cred ca nu ma voi opri aicea..o sa vreau sa merg mai departe. ce sa-mi faca ca persoana fizica? Sa-mi ia boii de la caruta? Daca aneam un bussines,mi-l sufocaq fara sa clipesca si dadeam faliment in secundaq 2 din care s-a terminat intrevederea cu ea. Asa ce sa-mi faca?
Crezi ca esti egoista ca ca nu mai vrei un bebe acum sau mai tarziu?
Aud aproape zilnic remarci de genul asta" nu te gandesti ca o sa ramana singura pe lume?","fa-i un fratior,si nu te mai gandi la tine" sau "saraca de ea,cum se joaca singurica .."..dar daca eu nu mai vreau de ce sa fiu pusa la zid?Pentru mine e destul un copil.Nu-mi place sa ma "conformez" si sa intru in rand cu lumea doar de dragul aparentelor.Fiecare vede viata altfel.In primul rand trebuie eu ca femeie sa ma simt in stare sa mai cresc inca un copil;si daca ma simt implinita cu unul singur?vcare e problema altora,nu pote sa doarma de grija mea?
Eu zic sa faci cum iti dicteaza tie inima si cum crezi ca e mai bine.

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

buna!
Simina important e ca esti deschisa spre un alt bebe! Vine el daca vi-l doriti si le vei lua pe toate "natural"!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninia spune:

Buna fetele!! Va mai aduceti aminte de mine???
N-am mai intrat de o groaza de vreme, de citit v-am citit pe apucate...sper ca sunteti bine cu toatele inclusiv buburuzele!! in curand o sa-mi iau si eu un tel. nou , ca asta e pe duca si o sa-mi fie mai usor sa va citesc..la calculator nu pot sa stau prea mult ..mereu se iveste cate ceva..
Eu sunt relativ bine , am trecut printr-o perioada de cosmar, multe certuri si discutii care nu se mai termina....si eu la fel ca si Lavi sper din tot sufletul sa se rezolve cumva..La sfarsitul lui februarie o sa mearga si Elena mea la gradi si abia de atunci pot sa-mi caut si eu ceva de munca..poate o sa fie mai bine .Copii sunt ok , mai mult se musca, se bat.. decat se joaca impreuna, mereu tre sa intervin intre ei..si e destul de obositor..amandoi foarte incapatanati..Au si momente (foaaarte putine) cand se pot juca frumos..si asa ma emotionez cand ii vad..
Cu diferentele dintre varste , nu stiu cum e mai bine..eu mereu mi-am dorit sa fie cat mai mica, nu s-a putut ( am pierdut o sarcina intre ei)..sunt 3 ani si 5 luni intre ei 2 ..si mi se pare destul de mult, dupa cum am zis mai sus, nu se inteleg , se cearta de la orice..Parca cand era Elena bebe , Mathias era mai dragastos cu ea..insa deee, acuma ii strica ce construieste..e f gelos pe ea cand are ceva Elena chiar si chestii pt fete, vrea neaparat si el..Incerc sa-mi fac si timp numai pt el..sa avem momentele noastre impreuna...dar e greu pt ca cea mica vrea si ea sa faca ce facem si noi.normal! Cert e ca cel mare e un copil f sensibil si are nevoie de fff multa atentie altfel vai de mine.Dar totusi spre cu ardoare sa aiba o legatura stransa cand or fi mai mari!!
Chris te inteleg perfect! Nu avea tu grija de gura lumii , ca mereu se gaseste cate ceva!!Dac tu te simti implinita si fericita asa ..asta e cel mai important! Eu nu mai am de gand sa mai fac inca un bebe cu toate ca al meu sot isi doreste de mult..Nu ma simt in stare.. si le admir enorm pe mamicile care au mai multi copii si nu se plang cum ma plang eu cu 2!
A da.. raman fara barbat in fiecare sapt. cate 3 zile..l-au trimis astia de la munca in Olanda..eu l-as fi lasat si in China. ce rea mai sunt
Va las acuma, gogoasa vrea una alta,
mai intru ,promit!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

buna fetele
iaca aparu si Virginia noastraaaaa
Crisule stii ca si eu ca si tine simt....nu ca asa avea cu cine face acu alt copil, dar asa, in principiu eu ma simt ok cu ce am iar cei ce comenteaza nu au decat sa faca ei deci astept foto, da???????
eu pun de-o placinta cu dovleac ca asa balesccccc de vreo 3 saptamani

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Sal,

Vroiam sa ajung pana intr-un loc dar inchidea devreme si nu ma incadram in timp..asa ca o las pe luni is ma apuc sa bag la spalat, ca i-am luat Stefaniei niste haine..am cheltuit o groaza de bani, dar macar i-am luat fetei hainute mai multe ptr gradi, ca zi de zi ii le schimb, si plus ca erau si la juma de pret, asa ca are acum, mai trebuie manusi cu funie(nu stiu cum sa le zic exact), inca un fes si gata avem de toate. Annei ii iau mai putine ca ea are de la sora sa hainute, dar mai incolo o sa vrea si ea ceva nou, cand o vede pe sora sa ca se bucura..dar na, mai e pana atunci..

V-am citit dar inca nu am timp sa raspund la fiecare in parte, poate mai tarziu incerc sa revin...

Anna a descoperit tusea (prosteala) si se chinuie sa tuseasca de ai impresia ca s-a innecat, dar ei doar i se pare comic si vede ca asa atrage atentia..acum e in premergator (am fata mare) si se prostesete si se joaca.
La dadaca notam inca o zi groaznica cu plansete, dar numai cand o vede pe Vera (dadaca) se crizeaza in rest daca o lasa in pace isi face de lucru cu jucariile, dar tot a plans mult, e ok ca i-a papat mancarica, laptele nu i l-a dat ...asta e, ma multumesc ca am unde sa o las si ca indiferent cum e isi da silinta sa aiba grija de ea.

Stefi mi-a inceput de dimineata cu plansete ca nu vrea la gradi, spunea: "Mami uite, e noapte, dormim(dand draperiile la o parte ca sa-mi arate ca-i noapte, cu toate ca afara se luminase)" Eu ii spuneam ca nu-i noapte ea insista ca da, apoi incerca cu faptul ca-i mica si nu merge la gradi, dar nu am avut ce face, am imbracat-o si am dus-o la gradi..am lasat-o cu lacrimi in ochii, ca si miercuri. Stiti cum sunt turmele de oi la stana? exact asa a fost "tabloul" de azi dimineata.

revin plange micuta, ii e somn

Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput