Buburuze in actiune **24**
Raspunsuri - Pagina 17
Simina1980 spune:
Lali-f tare Paul!Sa stii ca inainte sa tremin de citit ma gandeam ca a baut
.
Anna-pai e super ca vei lucra de acasa,numai sa poti adik sa te lase Vladut.Noi nu stiu cand mai mergem la munte,cred ca nu mai reusim anul acesta ptr ca sambata avem pomana ptr tatal meu de 2 ani,cumnata mea trebuie sa nasca si vreau sa fim alaturi de ea si fratele,plus ca se apropie sarbatorile si ma cam ia grija ca trebuie o groaza de bani-acum Andu e mai mare si trebuie sa vina Mosu' cum trebuie adik cu de toate si chiar daca voi lua cadouri doar la copii si tot am o groaza(vreo 8 copii-nepoti,fini).
Ema-asa e cu preotii ca unii au rabdare cu copiii altii nu.Preotul unde am fost ultima data s-a suparat ca,dupa ce cu chiu cu vai l-am facut pe Andu sa deschida gura,a scos un pic din ce-i daduse-ceea ce cica n-ar fi chiar bine si mi-a spus ca nu-l mai impartaseste.Il mai las sa mai creasca si sa inteleaga si mai incercam.
Cris-de-abia astept pozele cu Miru!Mi-ai facut o pofta de rodii 
acu sa vad unde gasesc sa iau si eu.
Ma intorc la trebi!V-am pupat!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
madyrizi spune:
hello! remember me?
sunt la serviciu si astept sa treaca timpul ca sa plec acasa. am inceput saptamana relash, dupa ce am dat in branci acasa in we.
am citit tot ce ati scris, am ras singurica de nazbatiile copiilor vostri, m-am uitat la filmulete 
si am fost tare impresionata.
si plec acasa.
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
Simina1980 spune:
Ema-deci e superb!!!!!!!!!!!Mai mult n-am ce zice!Va pup!
Picky_toto spune:
Salutare,
V-am citit asa printre randuri, cat sa imi fac o idee despre ce ati scris...
Lali cata iubire intre frati
..si intre mami si puiut
, am vazut ca si el mai sare in pat pe langa ea, cica joaca, nu?! ca si stefi face la fel, are niste falcute scumpa mica, de-ti vine sa le papi..
... ce mai doi copii ff frumosi si reusiti
..nasol cu damigeana, vb emei bine ca nu a baut din ea.
Ema sa-i fie de bine impartasania lui Darius. cum mai e cu divortul? pe cand cealata infatisare?
Cris asa am zis ca fac si eu uc cadourile, dar cum treaba nu prea s-a portrivit tot pe ultima suta de metri vor ramane sa le cumparam..timp si bani lipsa..off micuta Miru cat a indurat la gradi, mai bine cauta ceva aproape si juma de zi ptr inceput.
Baga poze.
Simina spor la munca, ce mai face Andu? s-a acomodat destul de bine la gradi? mai se tine dupa educatoare?
Anna nasol ca nu ai reusit sa gasesti nimic ptr bebelina, sper ca pana cand vei naste sa ti le cumperi pe toate. De ce nu incerci sa iei un carut si de ocazie? 3 in 1. poate gasesti si ceva ok, la pret ok, si pana la urma imbracatorile se spala. Eu asa am facut la Stefi, am luat caruciorul de ocazie(nu mi-am permis sa dau pe unul bun incepand de la 700€ in sus) si il folosesc si acum la Anna. Imi place ca-i usor de manevrat, are suspensi si roti din cauciuc cu camera, nu din plastic. Poate ca masuratorile de la eco se insala si bebelina nu e asa mica, tu ai nevoie de odihna si mai putin stres.
Getik durerile astea de cap nu-s de la vreme?! ce face motata?
Mady off nu-l mai certa pe Alex ptr ca greseste, e o perioada a lui..uite cum vad eu lucrurile si nu vreau sa te superi ca-ti zic..el s-a obisnuit ca era ff bun, si ca stie si ptr ca stie nu mai e atent la socoteli, ci pur si simplu calculeaza in cap si nu mai pune pe hartie..uita...nu ca nu stie....printr-o perioada din aceasta a trecut si Tony, era de mic bun la mate, facea socotelile rapid in cap..prin a 3 deja gresea mult pe hartie, il intreba-i iti spunea raspunsul corect, dar pe hartie era gresit...iar la el i se tragea din cauza ca multi i-au zis ca-i destept si i s-a cam urcat la cap acest lucru de nici in clasa nu mai era atent, ptr ca el era "destept" si mai bun ca ceilalti...pana cand ceilalti l-au intrecut//bineinteles ca nici cu amenintatul, pedepsitul nu se rezolva nimic,.sau daca-i zici ca-i "prost" ptr ca il faci pe copil sa-i fie frica si sa isi piarda increderea in el...eu situ cel mai bine ca ma gresit cu Stefi si cu pipi...
..succes si nu cere prea mult de la el..;inainte de a vrea sa fie primul nu uita ca-i doar un copi, si un copil are nevoie si de un timp ptr joaca nu numai ptr a invata 

Alynta ce mai fac copii? merge Maria? parca am citi ceva despre asta dar nu mai retin 
Sorina de sarbatori iti vine sotul? sau o sa le petreci doar puiutul si familia?
Azi a fost prima zi de cresa/gradinita a Annei si a Stefaniei. EU am avut emotii mari si m-am simtit rea, ptr ca societatea ne obliga sa ducem puiuti mici la cresa, si doar ptr ca nu mai poti supravietui dintr-un singur salariu. ptr ca Anna mi-a plans cele 4 ore si ceva incontinuu la dadaca, nu i-a dat laptele pe care m-ma chinuit sa-l mulg de dimineata, ci a indopat-o cu piureu de cartofi de mi-a regurcitat incontinuu mititica dupa ce am luat-o (am gasit-o plangand in tarc si cand m-a vazut nici nu mai avea putere sa planga, sa rada, sa se bucure, ochii rosii spre vineti si obosita franta...si maine o luam de la capat...
...Stefi a fost mai intelegatoare, bucuroasa si nerabdatoare sa mearga la gradi..;am dus-o pana in clasa, si a luat in primire jucariile de acolo..la 13 am luat-o..am gasit-o jucandu-se in curtea scolii cu alti copii...o tinea de manuta o fetita (deci m-a lasat sa intru in scoala) si cand m-a vazut mi-a sarit in brate si a dat sa planga...am inteles ca nu prea s-a integrat, din cauza ca nu intelege limba nu intelege ce ii spune juf, si ca deh nu poate sa mearga singura la wc, si ca trebuie ajutata..pai deh are doar 2 ani jumate, nu?! ai vostii merg singuri la wc? se dezbraca singuri?!in fine, stefi mi-a zis ca a batut-o un copil, a lovit-o in cap, si ca a plans, si ca juf l-a pedepsit(o sa intreb maine), a papat tot ce i-am pus la pranz, acum vad ca si maine vrea sa mearga..asta-i ok...
Va las ca s-au trezit in sfarsit amandoua, si isi cu zambetul pe buze si o cer pe mami(anna inca nu zice mama dar observ dupa cum ma priveste)Sora mea pleaca ori weekend-ul asta ori celalat, inca nu ne-am hotarat, in functie de cum am timp sa merg sa-i iau bilet.
V-am pupacit 
Bella
de
Stefania si
AnnaBuburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
emanouela spune:
n-o sa fiu eleganta, dar Simino, ala e un imbecil. merci, merci...imi venea sa-l mananc si eu ![]()

Picky eu sarbatoresc de ziua mea si de ziua lui Darius.....inedit...deci pe 11 oct, de ziua mea, am avut, maine am , de ziua lui Darius
, is tare, nu?????? maine e ordonanta, pe 23 e divortu, anul asta nu cred sa se finalizeze nimic, om vedea la anu in ian-febr cu ordonanta ce va fi. imi pare rau de mumoase ca trec prin asta, offffff
editez....am pus foto si cu pantalonasii haiosi![]()
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de
nazdravana Darius Mihail
Lali_mete spune:
'na seara!
Am facut haleala
, fata doarme de ceva timp si am zis sa mai cetesc nitel...
Anna sa stii ca ecograful mai da rateuri in ultimele luni de sarcina,si gresesc rau la masuratori. Si mie imi spusese la eco sambata,deci cu 3 zile inainte de nastere ca are pana in 2800 de grame si printesa a avut 3300. Unei alte fete ii spusese ca are 2300 gr si 40 cm cap-talpite , si s-a nascut de 3700 gr si 56 cm
... si asteia cu 3700 gr i s-a spus in Germania,unde cica au aparatura mai buna ca a noastra
... Asa ca ,relax,papa bun,joaca cu Vladut si cat mai zen
.
Ema am vrut sa te intreb ce-i cu clamitele,dar credeam ca era mai mic in poza Darius
. Ai feminizat baiatul
! Acum nu mai seamana Darius cu Paul,ca al meu e tuns scurt-scurt
.
Simina nici eu nu o sa fiu eleganta
... Popa ala e chiar dobitoc. Ce are,e bolnav la creieras? Cum poti obliga un copilas sa ii placa vinul la gust,ca pana la urma asta e ,e vin. Ca o simboliza sangele Domnului e altceva,dar copilul nu stie notiunea asta. Cum sa nu il impartaseasca? Eu ii spuneam vre-o doua in dulcele jargon crestin
, cu trimitere la cateva scrieri de prin carti,daca mi le aminteam,daca nu... gaseam eu ceva pe moment sa il ating...
Mady
te-au impresionat
? Pe mine ma impresioneaza minut de minut
.
Va pupic , ma simt obosita desi toata ziua m-am invartit ca o curca beata prin casa...
Fii ajutorul lui Mos Nicolae

Fii ajutorul lui Mos Craciun

Lali mamica
de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)
cris_82 spune:
neataaaaaaaaaaa
haideti la 
,perfuzabila cu nes
,ceai fructat
,trabuce[jamica]
si vougue 

M-a trezit fii-mea la 6 si jumate
am incercat eu sa atipesc,dar a apucat-o pofta de "ceieale mai mami" si vrand-nevrand m parasit patul cald si am onorat cererea sectoristei..
Am primit ieri telefon de la un numar de interior,dar vorbeam deja in altul si nu am putut raspunde.Am incercat sa sun eu si isi spunea"apelul s-a deconectat"..cred ca era raspunsul la interviul unde am fost eu saptamana trecuta![]()
ana asta da veste buna
apai tu erai om sa mai stai atatea ore intepenita pe scaun?
.Maine pe seara vin cu vesti de la primarie..si vor fi 2 situatii mari si late:
1). o sa fu persona non-grata pentru ei o perioada de timp
2). o sa fiu extra persona non-grata pentru o lunga perioada de timp
acum sa vedem ce parere au si ei de mine
ca la inceputul anului o sa merg iar peste ei ca sa le platesc impozitul,asta ca sa nu ma uite la ochii![]()
Vreau sa-i iau un cal din acela balansoar,care tine pana la 50kg,sa il calareasca pana ii ies ochii ca ne-a innebunit pe noi ..cum ne prinde in pat,cum sare in spatele nostru si incepe "tagadaaaaaa caii"
.
34 sapatanami
,mai ai putin mai mami 

ema gata fata...vazui creioanee fermecate,si nu e scump
.
App. tu ce faci fata?pai ce crezi,ca nu o sa opresc o poza sa vada si el cand o creste mare ce ii facea muma-sa la 2 ani?Adevarul e ca areniste carlionti de iti vine sa-l papi
.Si colantii...sunt belea

simina 8 e numar mare..o sa cam ai de cheltuit.
mady Servici usor si cand poti,te asteptam cu mare drag sa ne scrii
lali sa te fugaresc ca nu mi se deschid filmuletele
mi se blocheaza si ..hatz a decedat tot

picky off, cat mai trageti cu cresa
.Chiar nu poate sa mai stea Raluca ??Asa amanai mai mult momentul de o o duce pe Anna la cresa.La inceput nu va fi usor,dar e important ca ea vrea singurica la copii.Intreaba de ce a fost pedepsita si ce asteptari are de la Stefi,si sa tina cnt ca e micuta totusi si trebuie sa aiba rabdare cu ea.Astept vesti
ema tin pumnii as se termine mai repede divortul 
lali si cate trimiteri de dulce sunt in jargonul bisericesc..ohohooooooo
.Unora merita sa le faci un polemnic..
Eu nu am dus mandra la impartasit,nici nu sufar popii
.Cu Craciunul nici nu vine..ori a fost strada de asa natura ca nu a putut nici cu cizme de cauciuc sa intre,dar nu sunt multi ortodoxi..sunt in schimb multi catolici,si oleaca de martori
.Asa ca pe noi ne-a aruncat in aceeasi oala cu ceilalati dar sigur nu ma plang![]()
Mirunel
terorista 

BAZAR
Simina1980 spune:
La Multi Ani Darius Mihail,sa cresti mare si frumos si sa-i aduci mamei tale numai bucurii,sa fie mandra de tine mereu asa cum este acum!
La Multi Ani Mihaita!Sa cresti mare si frumos si sa fii cel putin la fel de inteligent ca fratiorul tau!
Ema- multa bafta azi!Acum intru sa vad si pantalonasii puiului!
Cris-sper sa revina cu telefonul!
Picky-sper sa se acomodeze fetele la cresa si gradi.Dar de ce nu i-a dat Annei laptele?Poate era mai bine daca mai statea sora ta macar inca 2-3 luni cu Anna desi cred ca voi stiti mai bine.Multa putere iti doresc si nu te mai gandi ca esti mama rea ca duci fetele la cresa/gradi ptr ca o faci tocmai ptr a le asigura un trai mai bun.
Mady-deci ai inceput bine saptamana!Tine-o tot asa!
Lali-ce-ai facut de papa?Te cred ca te topesti cand iti vezi puiutii cum se iubesc!Asa e cu ecografiile pe final de sarcina-e mult mai greu de estimat greutatea bebelusului,desi mi se par cam mari diferentele din exemplele date de tine.
Sa va spun ce mi-a spus azi dimineata Andutu in masina-ca vrea si el sa-i aduca barza un bebel.Totul a plecat de la discutia cu nepotelul care va avea in maxim 2 sapt un fratior-si asta l-a facut pe Andu sa zica ca vrea si el;l-am intrebat daca nu ar vrea o surioara la care el a zis "Nu!un bebelus!".
Gata,va las!Desi e sarbatoare am o groaza de treaba!Va pup!
Lali_mete spune:
Buna dimineatzaa!!!
La multi ani Mihai,Mihaele,Gabrieli si Gabriele ,sa fiti sanatosi si iubiti!!!
Picky da,se iubesc mult,im ipare tare rai ca se fasticeste Paul si o pupa doar la comanda daca ii filmez. Eee,nici ale tale nu sunt de lepadat,tot obraji muscabili au si ele
.
Imi pare rau ca se poarta asa urat acolo la gradinita cu copilasii,si eu credeam ca noi suntem inapoiati
... Atentioneaz-o pe dadaca sa ii dea lapte piticei si nu piure,ca doar nu da laptele de la ea...
Ema nu stau chiar stransi colantii, si sunt foarte haiosi
.
Cris dar i-ai pus gand rau primaritei voastre vad
! Mie imi place cand vine preotul de aici din cartier din casa in casa de sarbatori,ca e un om vesel ,glumet, mai sta putin de vorba,mai mangaie un copilas,ii da o iconita, si nu sta cu mana intinsa ca altii
.
Anna foarte tare ca lucrezi de acasa,dar nu trebuia sa intri in prenatal? Adica sa nu mai lucrezi deloc? Ca stiu ca de la 32 de saptamani gata,poti intra.
Simina ce tare Andutu
, vrea un bebelus
.Pai e mai bine asa ca nu isi dorest enici fratior nici surioara,pentru ca in caz de si-ar dori fratior si ar veni surioara ar fi dezamagit
. Dar mami mai vrea un copil?
De papa am facut o ciorbita din gaina de la tara si un sosulet tot cu carnita de gaina dde tara
.
Va pupic , astept baietii sa se intoarca de aafara si sa mancam,ca am o bataie de linguri in stomaaac...
Fii ajutorul lui Mos Nicolae

Fii ajutorul lui Mos Craciun

Lali mamica
de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)
alynta27 spune:
Buna! La multi ani celor ce se serbeaza azi!
Lali dar chiar asa te-am "marcat" eu?!
Stii tu ca ce visam avem in subconstient! Sa fiti sanatoasi! Si eu ma gandesc la bucuria copiilor legata de codourile de sarbatori si ma gandesc ce sa le i-au impreuna cu sotul. Eu am vazut o minge din aia de cauciuc cu maner la cei mici, un joc lui David, dar mai vedem. Am facut recent curat la jucarii si au o groaza.. Dar credeti ca le ajung?!
Anna sa vezi ce frumos vei povesti si tu despre doi si cum iti vor ocupa tot Universul-in mod placut! E cu totul diferit cand ai mai mult de un copil, deoarece intervin si conexiunile dintre frati!
Din ce am vazut eu- fratii mai apropiati ca varsta sunt mai uniti, dar se bat si mai mult! Cunosc cazuri cu diferente mai mari de varsta in care nu au multe in comun. Acum zic din "auzite" sa zic asa; poate mamicile cu astfel de copii pot zice mai multe.
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra