Buburuze in actiune **24**
Raspunsuri - Pagina 16
Lali_mete spune:
Din ciclul " cand mama nu-i atenta
dam atacul la damingeana"
Copilasii dorm
, eu acum am terminat de spalat pe jos
,si trebuie sa fac curat in balcon...De ce? Pai cum stateam eu cuminte cu tzitzi in gurita la Teodora ,ma gandeam ca Paul doarme deja,pe canapeaua din bucatarie,de nu mai vine la somnic... Si il aud ca zice "gataaa"... Ei bine,cu inima mica m-am dus sa vad ce e gata. Ce credeti ca era gata? Bagase cam o cana de pulbere de glet in damingeana mea cu vin de la tara
,erau cam 6-7 litri de vin in ea. Ma pufnea si rasul si nervii
,am ales sa rad,sa arunc vinul si sa ma intreb cum naiba a desfacut dopul
...
Simina o pupa si mai mult,si mai cu drag,dar nu reusesc sa il filmez fara sa vada camera si sa se fasticeasca...
Pentru Raisa
Lali mamica
de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)
emanouela spune:
buna fetili
Lali...sunt colantei, ce-ar fi sa-l scot in colanti afara
. daaaa.....fantastic de mult stau eu in biserica, nu-ti pot spune ca si alea 5 min m-au dat peste cap, am iesit cu greata de la lipsa de oxigen, mirosul de tamaie![]()

Simina...e cuminte si ascultator, el se mai duce cu mama ...o data la luna si stie cum sta treaba si ce tre sa faca. sunt unii preoti care stiu sa interactioneze cu piticii asa mici, unde se duce mama de ex, preotul le da copiilor o data cu impartasania un pachetel de eugenii sau napolitane, asta unde am fost eu, vin o multime de copiiiiiii, le da cate un sugus si ei is tareeee incantati, na, altii nu stiu sau nu vor sa stie ca la un copil sta altfel treaba
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de
nazdravana Darius Mihail
emanouela spune:
Lali....zi merci ca n-a bauttttt, bravo Paul.....mama asta a ta nu stie ca gletul e mai bun facut cu vin![]()
nazdravana Darius Mihail
Lali_mete spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui emanouela Lali....zi merci ca n-a bauttttt, bravo Paul.....mama asta a ta nu stie ca gletul e mai bun facut cu vin mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail |
E grea mai,nu prea avea cum sa bea din ea
Pentru Raisa

Lali mamica
de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)
emanouela spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Lali_mete
E grea mai,nu prea avea cum sa bea din ea Pentru Raisa ![]() Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011) |
nu fi tu asa de sigura ca daca isi punea in cap sa guste nu reuse
nazdravana Darius Mihail
cris_82 spune:
Noi papam o rodie..daca eu am deja limba mova dupa juma de fruct,va las sa va imaginati cum arata fii-mea care suge boabele ca nu-i plac samburii,si i se scurge zeama pe gat si haine(sper sa mai iasa la spalat
) si are mainile rosii si limba violacee.fata ei arata ca dupa un film horor,ca deh...inca mananca cu toata fata uneori
.O sa ii fac poze mai tarziu si sa le pun sa vedeti cum arata.
Am luat si num ar de inregistrare de la primarie si mi-am facut si programare petru miercuri la ora 13:00 sa intru in audienta.O sa se lase cu scantei..sunt sigura,dar daca m-am prins in hora, acum trebuie sa joc pana la capat.
ana eu zic ca e ok beblina si nu mi se pare micuta..pana cand se va naste are timp suficient sa puna pe ea si sa fie un bebe sanatos.Am 2 copilasi la nasa, si finutzul.Si ca sa nu patesc ca in alti ani sa aleg pe ultima suta de metri printre rafturi si aglomeratie infernala..am pregatit de pe acum pentru nasicul mic de 6 luni un costum de iarna ca sa-l foloseasca la iarna si o jucarie pentru acuma,adecvata varstei lui
.la nasica de 9 anisori i-am luat un puzzle cu tinker bell si dulciuri,si mai am de luat o bluzita.La finut am luat o masina de teren din aceewa mare si dulciuri.A mai ramas fii-mea care va primi dulciurele si un cal.
ema cum e creionul ala magic? Vreu neaparat sa vada si ochiul meu pantalonii aia dementiali
plssssssssssssssss
.
lali deci ai fost undercover..Incerca in km4-5 ca sunt multe gradinite si e aproape de tine..faci doar 10 min daca treci linia
.Ha ha ha prea tare
..cred ca sunt niste scumpe gemenele
.Sa stii ca te si cred in stare sa-l fi pus pe nenea soferul sa schimbe ruta cu destinatia spital si el pe post de moasa
.
E doar de fatada fata...are un stil de a te prosti in fatza..iti spune ceva in si tot ce vrea face.Asa ca acum sa vad daca ma lupt cu morile de vant sau nu
.
simina primul pas ca sa termini mai repede cu cele pentru sarbatori,cum e partea aste cu cadourile..e sa faci o lista cu toti cei pe care ai de gand sa-i cadorisesti.iar dedesubtul lor sa scrii cu liniuta cam ce vrei sa le cumperi.NU ai voie sa te abati de la lista,si musai ca hartiile sa stea pe undeva la indemana..eu e tin pe lateralul de la frigider prinse cu un magnetel,sa nu stea chiar la vedere in cazul in care vreunul de pe listuta vine in vizita si vede cam e o sa primeasca![]()
lali ti-o facu Paul bine de tot
Mirunel
terorista 

BAZAR
anna-mama spune:
Buna,
Am vesti bune, sunt acsa si azi!~Maine ma duc la birou sa-mi copiez ce am pe calculatorul de serviciu si gata, o sa lucrez de acasa ce mai e nevoie...macar am scapat de drum, ca ma omora sa pierd doua ore in trefic pe zi!!!
Azi am fost la posta, apoi cu iubirea mea mica in parc, iar acum am bagat-o la nani
La noi e tare urat si mohorat afara 
Cris, iti tin pumnii sa rezolvi cu bine treaba la primarie
Sa ne spui cum a fost! Aaa, si asteptam vestile de la interviu, saptamana asta trebuie sa apara 
Lali, da, am reusit si am facut tot ce-mi propusesem ieri, eu am observat ca mai mult ma incurca sotul cand nu-mi reusesc planurile...ca ieri nu am depins de el decat sa vina sa-mi care cumparaturile de la magazin si am reusit sa fac tot cu Vladut dupa mine
Ce tare esti cu microbuzul
chiar primisem o invitatie de la nasi pt mers la munte intr-unul din wkd-urile viitoare la o cabana la care se ajunge pe un drum forestier, si ma gandeam ca nu ar fi tocmai bine sa ma zdruncin pana acolo... Sunt adorabili puii tai,asa de frumosi
Ce-mi place cum o pupa si o atinge Paul, e asa finut
, iar Teodora asa de dulce cum se chinuie si ea sa vorbeasca si ii rad ochisorii!!! Aaa, si tare ce-ti face Paul pe burta, il mai apuca si pe Vladut sa se distreze asa
Super, sa fie sanatosi ca sunt adevarate minuni! 
Simina, ce aceti voi? cand mergeti la munte, v-ati hotarat? Cum iti mai e cu raceala? Apropos de impartasit, eu il duc pe Vladut sa se impartaseasca in fiecare luna, asa l-am dus de cand l-am botezat, si al meu a facut mult timp scandal, il tineam cu forta sa-i dea impartasania, dar acum s-a invatat si-i place, sta la rand, spune cum il cheama, bea impartasania cuminte si apoi isi stinge lumanarea
Eu zic ca daca vrei si crezi ca-i face bine impartasania sa nu renunti doar ca tipa, o sa se invete, iti zic din experienta 
Lali, cate nazdravanii fac, si au forta nu gluma, mi-a demonstrat-o si mie Vladut ca-i subestimez puterile fizice
Bine ca nu a baut, restul nu mai conteaza 
Ema, vreau sa vad poza cu Darius in colanteii cei noi 
de steluta norocoasa Luca-Vlad si
33+ cu
Eva minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
anna-mama spune:
Cris, atunci miercuri tinem pumnii sa rezolvi la primarie
Ce cal vrei sa-i iei lui Miru? Ce bine ca ai facut restul de cumparaturi, eu nici macar nu stiu ce vrea sa cumpar 
33+ cu
Eva minunea mea roz
anna-mama spune:
Am ajuns la 34 de saptamani 
34+ cu
Eva minunea mea roz
emanouela spune:
cris...baga pe goagal Creionul fermecat si vezi acolo exact despre ce e vb....e un joc educativ, e mult de explicat si mi-i leniiii![]()

ano....tine-o tot asa pana la 40

o sa fac foto, acu va pun 1 pe mail comun, sa vedeti ce fac eu copilului![]()
nazdravana Darius Mihail