Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(89)
Raspunsuri - Pagina 17

Doloress spune:
ZUMZU- chiar n-am remarcat pana acum, eu scriu oricum mereu in mare graba si niciodata nu acord atentie detaliilor. Asta spre deosebire de sotul meu care e tare tipicar si pe care il calc pe nervi cu neatentia mea. Deci nici acum cand scriu, nu stiu cum e cu doi de R sau cu doi de X si nici nu stiu cum scriu eu de obicei. Nu va ziceam ca sunt extrem de imprastiata si cu mintea in 10 locuri, ca de aia n-am carnet?
ZIKI- da, aici nu prea ti se dau medicamente, cu maaare greutate smulgi ceva de la ei. Ca de asta m-am dus si in Romania la medic sa vad de refluxul lui Kevin. Am dat insa peste o doctorita tip occidental.
Cum zicea si LAVINIA, sistemul de sanatate e o mare dezamagire si pentru mine. NU le poti reprosa nimic atata vreme cat intri in sistem, dar pana intri... poti sa si mori. De exemplu, la prima sarcina - nimeni nu s-a obosit sa imi controleze colul, doctorul imi zicea ca de fapt contractiile sunt intinderi de ligamente (stateam 3-4 ore in sala de asteptare pentru 5 minute maxim de consult) si am nascut prematur. La a doua sarcina, pentru ca ma stiau cu probleme, si ca sa nu mai plateasca ingrijirea unui prematur, au ales sa ma monitorizeze mai bine. Si uite asa m-au cocolosit ca pe un ou pana la nastere, ca nici la mama acasa n-am fost tratata asa bine ca in alea 2 luni de spital.
LAVINIA sa stii insa ca sistemul american eu una il urasc, prin prisma sora-mii care traieste acolo si care e un om bolnav. Are nevoie de investigatii lunar, analize, vizite la medic si medicamente ( ia cam 12-13 medicamente pe zi ca sa o mentina pe linia de plutire) si o usuca de bani. CU toate ca are asigurare. Si tremura mereu pentru job ca daca ramane fara job, ar muri cu zile, nu ar mai avea bani de nimic. Si pentru ea e vital sa aiba acces la medic. Este destul de scary sa traiesti cu stressul asta zi de zi. Acum sper ca reforma lui Obama sa schimbe lucrurile, nu mai stiu in ce stadiu este. Eu mereu cand o sun, ea se cearta cu asigurarile, care ii platesc ce vor si cand vor.
IN fine, o cale de mijloc ar fi buna, daca exista asa ceva.

angieangie spune:
neata...
am intrat repede sa va dau cafeaua cafea] de week-end..ca apoi plec la munteeee...iuhuuu...
abia astept,noi trei pt prima data la munte..am fluturasi in stomac
zumzu...esti tare cu bagajul..am mai taiat si eu..dar tot am 3 genti imense..dar fata de 5 e ceva
Irinukaaa..sunt super cremele..
O IUBESC PE TUNDEEEEEEEEEEEEE-a se citi tipand ast..suna misto
fetele va doresc un week-end placut si ne auzim luni..pupppppppp
poze Tudor
cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

angieangie spune:
aaa...era sa uit...
La multi ani bebelusilor zilei...Razvenel,Maia si bineinteles lui Tudor al meu
poze Tudor
cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Shines spune:
Neata!
aruncati si la mine cu cafei,acu am ajuns acasa.
am fost sa duc poporul la scoala/birou. sotul nu are masina pana marti din cauza de prostie si birocratie maxima nu o poate inmatricula,si i-a expirat autorizatia deci o iau de la capat ca sofer de taxi pentru cateva zile.
ma duc sa ma innec cu un ness mare!
La multe lunite sarbatoritilor!!

ziki spune:
Neata si de la mine!
vreau aaaa ca mi-a dat felix cana pe jos...
va deschid ziua cu niste bancuri, si apoi fug sa va citesc din urma.
Doi indragostiti, pe o banca, in parc:
- Iubitule, cand o sa ne casatorim o sa avem doi copii, un baiat si o fata.
- Dar de unde stii?
- Amandoi sunt la mama, la tara
Bin Laden ajunge la Poarta Raiului. Sf. Petru deschide vizeta portii, il vede si exclama, terifiat:
- TU, tocmai TU vrei sa intri aici?
- Am zis eu ca vreau sa intru? Aveti doua minute sa iesiti cu totii!!
Daca o mai tine criza economica tot asa, vor mai ramane doar doua
banci: banca de sperma si banca de sange.
Cand vor fuziona, noua banc se va numi "The Bloody Fucking Bank."
revin

florintunde spune:
Neata;
Angie si EU TE IUBESC..
Lori;sunt si EU pe butuci..ma paste ceva..inca nu se stie ce coc..ma simt deadracului..
Irinuk..ms pup..fug sa ma intind

madalina_m spune:
Neata!
Nu am mai apucat sa intru ieri.
Am fost ieri la plimbare si am stat 2 ore in parc. A fost superb. Azi as vrea sa iau aparatul sa incerc sa fac niste poze ca erau niste culori dementiale. Sa vedem ce o iesi ca peisaje nu am mai incercat. Zumzu esti o inspiratie pentru mine. Ce faci tu incerc sa fac si eu. Eu cand am luat aparatul, nepricepandu-ma absolut de loc (nici atunci nici acum) l-am luat cu obiectiv 18-105. Este bun? Am vazut ca si al tau e aproximativ asa. Sau nu?
Eu ieri i-am pus o caciulita subtire. Azi e si mai cald, nu stiu daca sa i-o mai pun. Tinand totusi cont de mucii lui parca totusi i-as pune-o.
Tunde luat colet. Multumesc din tot sufletul!!!!!
M-am uitat pe site-ul cu hainute dat de Monika. Mi se par geniale body-urile cu gluga si cele pe gat. Nu am mai vazut.
M-a surprins foarte placut articolul dat de Roxx. O tipa care alapteaza 2 copii in tandem sa zica e ok sa dai completare, e mare lucru. Nu ma asteptam. De fapt tot articolul e foarte bine scris si concluzia e clara: suntem mamele perfecte pentru bebelusii nostri!

madalina_m spune:
Dintisor nr 3 in sfarsit s-a aratat! Dintisor nr 4 urmeaza si el. Doamne cat l-au mai chinuit dintii astia. De 2 sapt jumate e un pachet de nervi din cauza lor. Primii au iesit mult mai repede.
Dedi nu stiu ce sa iti zic cu baita. Asta ca sa nu cobesc IAR. Hai sa zic ... Sta Razvan la baita, se joaca cu ratuste, plescaie in apa, dar nu cred ca va mai dura. A inceput sa dea semne de nerabdare si sa vrea sa se ridice.

madalina_m spune:
Am gasit un mustiuc de BB. Era in scurgerea de la chiuveta. Al doilea e inca disparut. In aspirator nu era.

ziki spune:
no' ca revenii! ati pus de-o cafea si pt mine? sa va pot lectura pe indelete, ca doarme michimausu.
* mda, cred ca cel mai rau simptom dupa o cazatura e vomitatul. si mie mi-au zis cand am sunat la medic dupa ce a cazut flavia din carut pe scari sa fiu atenta la cat de mult plange, la contuzii, dar mai ales daca vomita. eu am o matusa care cand avea un an a fost aruncata in sus in joaca de matusa ei, s-a lovit la cap, a vomitat doua zile, si a ramas cu deficiente mari, pentru ca fiind la tara parintii nu au consultat medicul... bine, acum are 60 de ani, nu ii stiu diagnosticul, dar normala sigur nu e si are certif. de handicapat...
doamne fereste pe toata lumea, nu vreau sa va sperii. in zilele noastre, cu cat se actioneaza mai de timpuriu cu atat mai bine este. doar sa fiti atente la cazaturile in cap, va zice o mamica cu copil zburator...
FRAGRANT multumesc mult pentru disertatia despre sistemul canadian. poate, peste vreo doi ani, o sa aflu si eu... intre timp,, sunt abonata la "sezatoarea canadiana"
de pe DC. nu inteleg mereu despre ce vorbesc, dar e interesant de vazut in timp real cum e cu scolile, cu sistemul medical. dar da, nici sistemul american si nici cel romanesc, doua extreme, nu sunt ok. mie cel din Franta mi-ar fi convenit, mult mai social decat cele doua de mai sus, si mai bine echilibrat (parerea mea, nu am avut decat vreo 4 tangente cu el)...
OK, se mai lungeste listuta. maine v-o afisez din nou, si intre timp astept adrese (multumesc fetelor care mi-au trimis pana acum!)
despre suma... eu nu-mi permit sa zic o suma. dar pentru ca Monika ne-a rugat sa pastram 40, poate ca asa ar fi corect, sa nu plece pentru ca am marit noi cota... Eu cred ca nu trebuie sa ne simtim prost la faze de genul -eu am dat un cadou de 45 si am primit de 70. ata ete, persoana care a oferit nu a fost obligata de nimic sa ia ceva scump. si in plus... de unde stim exact cat a costat? sa nu lasati bonul inauntru!
vreti sa punem suma minima 40 sau suma totala - in jur de 40?
* pana acum, am stabilit ca:
- ramane la latitudinea oferitorului daca da mamicii sau bebelinului
- ramane ca va dau numele plus adresa sambata seara
mai vedem ce mai e si cu suma. in rest, e totul ok. nu?
ZUMZU - misto faza cu DOLORESS care scrie RROX
si eu am unele fixuri, v-am mai zis ca il banuiesc a fi defect profesional, ca sa nu zic bambilic. dar mai vedeam uneori FLAGRANT in loc de FRAGRANT si imi sarea in ochi, flagrant, ca sa zic asa.
asa ca.. nu, nu esti dusa. sau daca esti, nu esti singura
p.s. - esti pe lista
pp.s. - RSZ - cu gluga, dar nu caciula. i-am tras gluga de la hanorac pe cap.
Citat: |
ziki, m-a amuzat faza ca e ca la serviciu-"adica acelasi nivel de intimitate", nu stiu ce servicii aveti voi si ce nivele de intimitate dar la mine nu-i asa |

ce voiam eu sa spun e ca la craciun, cand era sa alegem cadouri, stiam aproape cu precizie ce i-ar face placere lui cutare, ce si-ar fi dorit cutare, etc.
FRAGRANT - mult curaj si multa sanatate soatei!!!

DOLORESS - adevarul e ca cele doua sarcini ale tale sunt cea mai buna dovada de cum merge treaba in canada.
da, sistemul american e horror. Marius e fan sistemul american, dar cred ca asa, la distanta, daca ar fi unemployed, nu cred ca i-ar placea sa zgreptzene la usa spitalului si sa nu i se arunce nici macar o privire...
ANGIE - drum bun si distractie placuta!