Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(89)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

ziki trece-ma si pe mine. n-am vrut eu initial ca nu prea aveam dispozitie dar sigur mi-ar fi parut rau dup-aia...toata lumea sa povesteasca pe aici si io ca un copil care n-a fost cuminte
parerea mea: la alegere intre mama si/sau bebe,fiecare alege..eu sunt pt mame, ca bebei tot primesc cate ceva mereu, tot le cumparam, acum depinde de la persoana la persoana. Si ar tb sa zicem si o suma asa orientativa.

doloress am si eu un fix si tot vroiam sa te intreb: de ce tot scrii RROX si nu ROXX? sunt dusa,nu?nu te supara

magnetism canon50D,24-105mm/4L

Darius nu bea apa, de-abia daca ia cateva gurite,am icnercat si cu ceai, si cu bibe, si cu canita cu cioc moale, acum avem o canita de la iamginarium smechera..dae a dat deja cu ea de pamant de s-a indoit.

SZ:azi cum ati imbract copii afara? cu sau fara caciula?

si la noi la baie e cu cantec, i-am luat acum un covor antiderapant(cu banutii de pe manduca) si inelul l-am scos la vanzare, dar problema e ca el vrea sa se ridice in picioare!!!

Mergi la inceput

riduri nu stiu daca am..dar fire de par alb mi-au aparut,multe!!(eu nu m-am vopsit niciodata pana acum).

anka, dresuri; Darius se trage si de alea dar tot nu reuseste sa-i dea jos

Mergi la inceput

dupa ce am pus ceva la vanzare la bazar mai exista posibilitate sa umbli la pret?

Mergi la inceput

angie, vreau sa ma laud ca am reusit cand am plecat in Viena sa ne incadram toti 3 intr-un singur bagaj de cala(nu ff mare) si un ghiozdan la bagajul de mana(+carut...).Am fost f drastica, am taiat la sange. Si chiar ne-am descurcat, n-am simtit ca mi-ar lipsi ceva.

-later edit- la Darius n-am simtit, ca la mine am simtit ca am ramas fara haine, sotul a zis ca asta a fost strategic ca sa-mi iau din Viena de imbracat; si mi-as fi luat si eu cate ceva, dar m-am tezit fox duminica cand la ei e TOTUL inchis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Seara buna.
Nu mai apuc sa va prind din urma, asta e clar.
Am zis ca daca vine mama la mine ma mai eliberez si eu si apuc sa stau mai linistita, dar de unde... acelasi ritm alert (parca si mai rau), zilele zboara de nu-mi dau seama cvand a mai trecut o saptamana...
Am apucat macar sa mai fac de-alea "nefacute". Bun si-asa...
Maine pleaca, revenim la vechile "obiceiuri"

Sunt deprimata rau (ce m-o fi apucat in halul asta nu stiu ca parca nu eram asa varza...)ca puiul meu mi-a racit si are tona de muci pe care nu ma lasa sa i scot, sa i sterg sau sa-i bag ser... nimic nimicut. Refuza eferalganul si face crize de mi sef rupe sufletul cand il oblig sa ia sau sa-i bag bb ca nu mai poate respira. M-a bufnit si pe mine plansul azi la ce fel a plans si s-a agitata pentru un kkt de eferalgan. Voi ce le-ai mai dat puiulor ca mie pediatra mi-a zis Oscilo si Vibrocil si atat.

Tunde multumescu-ti din suflet pentru pachetel. Ti-am trimis si eu banutii. 40 lei, am inteles eu bine da? Sigur nu mai trebuie si transport ceva?

Piscotel nu ne lasa acum! 377 de la mine, dar adu-ne aminte zilnic ca eu votez cu drag dar uit. Mai ales ca te-a decalat cu 20 de voturi... e pacat, hai mai fetelor sa ne mobilizam,..

Simo bifez si eu riduri aparute... bine ca nu prea am timp de uitat in oglinda... Creme sunt inca in cautare. Le-astept pe cele de la Weleda... (pup Tunde)

Dedicut la noi P inca sta la baie. Se joaca (roade) o jucarie si e ok. Dar sa nu zic tare ca nu se stie pana cand...

Laura ce tare e filmuletul cu Stef de pe FB... Voi nici 11 luni nu mai apucati se merge singur... eu asa zic! Pupam bauat mumos si mamica draga!

O seara placuta si linistita va doresc in continuare!

Irina ~ mamica norocoasa de scumpel Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul

Mergi la inceput

ziki, m-a amuzat faza ca e ca la serviciu-"adica acelasi nivel de intimitate", nu stiu ce servicii aveti voi si ce nivele de intimitate dar la mine nu-i asa: in nici un caz nu ma vad vorbind despre putzulica lui fiumiu, sau culoarea la kk, sau ca diseara..

la mine au angajat pe cineva pe perioada limitata, de la o firma de outsourcing in locul meu

Mergi la inceput

irinuka chiar ma intrebam de tine, ca nu te-am mai vazut si nici pe mirela,ce-o fi cu ea?sper ca sunt bine motaneii

Mergi la inceput

inca una si ma duc:stiu ca s-a mai discutat de nspe ori dar noi nu aveam dinti si n-am retinut: ce pasta/ce periuta ii cumpar lui Darius?

multumesc ca mi-ati raspuns atunci cu pantofii, intra-devar sunt niste scoruri la geox...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fragrant8 spune:

simo - eu folosesc acum o crema de noapte de la elmiplant;are caviar si nu mai stiu ce; sunt f mutumita de ea; inainte foloseam La Roche Posay, dar asta de la Elmiplant imi place mai mult. pt ridurile din jurul ochilor eu am mai folosit Vichy cu vit. C. Si parca se mai estompau. La mine se accentueaza intotdeauna ridurile dupa ce vin de la mare.

Lorich - sanatate mai mami; asta iti mai trebuia... sanatate si maslinutei

si eu ii dadeam mai mult fructe coapte sau facute la aburi; ca de fiecare data cand incercam proaspete facea eritem fesier. azi dupa ce v-am citit am incercat cu fructe proaspete din nou;
sunt curioasa cum se prezinta maine funduletul.

Irinuka - incearca mercurius solubilis, tot homeopat. eu asta i-am dat sophiei si a mers. tu esti deprimata ca ti-e bolnav puiul, eu is in toane proaste ca mi-e bolnava consoarta.
A facut azi noapte o criza urata; azi la birou a jucat pingpong in pauza, criza urata-urata, acum e la urgente. si nu mai am nici un semn de la el de 4 ore....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Ehe... Azi am aflat ca locul meu de munca de desfiinteaza de la 1 noiembrie... Deci peste un an si ceva cand ma voi intoarce, probabil voi fi repartizata in celalalt capat al orasului... Daca oi mai avea unde sa fiu repartizata...

De fapt, nu stiu de ce nu ssunt surprinsa... Cred ca e momentul sa ma gandesc serios sa ma reorientez. 17 ani in acelasi loc de munca e prea mult pentru vremurile noastre.

Noi sa fim sanatosi, ca noi facem banii, nu ne fac ei pe noi.

World all details Wallpapers on view

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput