Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(89)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

p.s - subscriu total la articolul postat de ROXX -
http://gratioasa.wordpress.com/2011/10/13/despre-extremele-in-parenting/

e f bine scris. super!

si.. ROXX, care "versus" ?

ziki, de doi pestisori flavia si felix
4 in cuibusor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andutza_B spune:

Citat:
citat din mesajul lui ziki

p.s - subscriu total la articolul postat de ROXX -
http://gratioasa.wordpress.com/2011/10/13/despre-extremele-in-parenting/

e f bine scris. super!

si.. ROXX, care "versus" ?

4 in cuibusor

Si eu! Dar recunosc ca optiunea mea pentru cezariana, daca ma refer la frica mea de durere (nu neaparat de aia am optat), a fost cea potrivita, in 3 zile am fost ca noua! Sigur ca am fost doar norocoasa, n-am facut eu nimic special.

Dar subscriu si eu la tot articolul.

Andutza- de pepenas Miruna-Georgiana (26.01.2011)
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"In an ugly and unhappy world the richest man can purchase nothing but ugliness and unhappiness." (George Bernard Shaw)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Ziki;haioasa fii-ta ca de obicei..Sanatate la Felix!
Bebelu/Lori;sanatate si voua la cupilasi

Ma simt naspa azi..n-am chef..ametesc..ma dor toate..imi trece

Simis;mamica Eu am pus odata la toata lumea..chiar acum am mai verificat odata listuta

Piscotel,Carmen,Angie,Simis,Gabiromt,Zumzu,Maimutzika,Ziki,Deea sav,Madalina,Fragrant..buni Lenuta..au intrat banii
va multumesc!

Mirelus,Loutzy..ati primit coletul?

Mergi la inceput

Pai, Tunde, de la mine nu??? Ca i-a pus soata sambata!

---------------------------------------------------------------------------------------------------
"In an ugly and unhappy world the richest man can purchase nothing but ugliness and unhappiness." (George Bernard Shaw)

Mergi la inceput

Nu e niciun Gheorghe Adrian acolo, pe extras??? Ca deja am palpitatii, l-am pus pe musiu sa isi caute hartia prin ale lui.

Mergi la inceput

A gasit soata hartia. Sigur e contul tau, nu l-am gresit, ca iti apare si al doilea nume, deci te-a recunoscut sistemul. Daca vrei, iti trimit plata scanata!

Mergi la inceput

Tunde, nu ma chinui!

Mergi la inceput

Andutza, tu vorbesti singura?
ba te trec toate cele, ba iti trec toate cele, si Tunde tot nu ti-a raspuns
eu cred ca a uitat sa te scrie in listuta din post-ul de mai sus...

4 in cuibusor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ppisic spune:

Hihi Ziki, ai ghicit, de fapt nu prea mai am timp si de fimo, in aproape 9luni cat are buburuza, asta e a 2-a oara cand mai fac ceva...prima data in martie, am inceput sa fac cateva martisoare care nu le-am terminat si nici nu le-am dat..imi raman pe anul asta : martisoare 2011
Sincer mie dor de vremea cand aveam timp sa mesteresc la hobby-ul meu...dar ma gandesc ca va veni si timpul pt asa ceva din nou, parca o vad pe Adeline cu labutele in margelele mele Deja da semne de interes major pentru orice bijuterie port

Diana & Adeline
Dear baby
Cutia cu surprize

Mergi la inceput

ce frumoase sunt!!
eu prima si ultima oara cand mi-am facut fimo, am vrut sa fac cercelusi.
si am pus in cuptorul normal , preincalzit, si dupa 10 minute toat acasa era plina de fum gri inchis, si fimo- scrum. se umflase si facuse niste basici... a fost horror.

a fost ultima oara cand am pus mana pe fimo. acum flavia il foloseste pe post de plastilina

ANGIE - am primit adresa! e totul OK.

4 in cuibusor

Mergi la inceput