Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(89)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Roxx trimis PM.

Pun copilul in marsupiu si plec la posta dupa coletul frumos si verde de la Tunde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Mada eu pierdusem draciile alea dela BB una era sub patut si una sub birou.
colargolu ce face? rareste mucii?
am vb cu dr acu si a zis kpot sa ii fac aerosoli de 2 ori p zi cu 3ml de ser. sa vedem diseara dc sta.

Mergi la inceput

Gabi iesi azi in parc?

Mergi la inceput

Da, nu mai sunt asa lumanarosi.

BANUIESC ca unul dintru mustiucuri l-am luat cu aspiratorul cand am facut curat (ce ironie a sortii) dar nu ma apuc sa caut in sac. Cand o veni sotul ...

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

Mada eu pierdusem draciile alea dela BB una era sub patut si una sub birou.
colargolu ce face? rareste mucii?
am vb cu dr acu si a zis kpot sa ii fac aerosoli de 2 ori p zi cu 3ml de ser. sa vedem diseara dc sta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina_m

Gabi iesi azi in parc?

Mami fericita de minune Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

acum ii dau sa manance si pe urma ies. Pana la farma, piata si sa vedem cum se simte. Daca e ok trecem putin si prin parc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Roxule, io una te inteleg perfect, aproape ca sunt surprinsa cum de nu va aud pe mai multe vorbind despre asta.. Macar asa, un pic de dor, nu neaparat frustare.
Io cu mana pe inima marturisesc ca tot timpul acasa cu bebe mi-as pune streangul de gat. Sa nu va imaginati ca am cine stie ce cariera, sau functie de conducere. Nu asta e important, am ceva al meu fara de care nu ma simt implinita. Am ambitiile mele, uneori prostesti, dar nu pot fara ele. Am munca mea, razboaiele mele, nu pot exclude partea asta din viata mea. In continuare cred ca 3 luni de zile concediu e muuult prea putin. Cred ca 6 luni ar fi fost ideal. Dar dupa 6luni io as fi zgariat usa ca pisica.
Io dupa ce m-am intors la job mi-am gasit niste chestii incurcate de altii. Moama, ce draci am avut, m-am simtit data la o parte. Sa fi fost vorba de avansari, cred ca m-ar fi macinat treaba asta mult timp.
In fine, io am descoperit lucrul part time si sunt foarte multumita. Fac fata cu greu dar n-as renunta la ambitiile mele pt. nimic in lume. Am norocul de un sot care le face pe toate cot la cot cu mine si cu o cresa relativ buna. Si atata timp cat echipa merge, o sa le scoatem pe toate la capat. E un echilibru fragil totusi, imi inchipui ca fara toate astea aliniate nu as fi fost in stare.
Ppisic, io l-am dus la cresa de la 4 luni. Pe atunci a plans vreo 3 zile, plus ca nu vroia sa manance. Dar dupa3 zile totul era normal. Tantile alea mi-au zis tot timpul sa nu-mi fac griji ca sigur se va obisnui. Mi se pare aiurea sa te sune sa-ti spuna ca plange si n-au ce sa-i faca. Bubu era foarte dificil, mai ales la mancare. Saracele femei ii dadeau lapte in cele mai ciudate pozitii, inclusiv plimbat in brate prin camera, numai sa pape. Numai spun ca nu dormea ziua mai mult de 30 de min odata.
Nu s-au plans, incercau toate smecheriile sa-l faca sa pape. Dupa 3 zile le-a acceptat.
Acum cand vede usa de la intrare la cresa il apuca o fericire. Pe tantile alea le
recunoaste imediat si intinde manutele dupa ele. D-aia nici nu ma enervez prea tare cu painea si pate-ul, astea sunt simplu de rezolvat. Cel mai important e sa le placa bubu si sa fie fericit acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

roxx ai PM

Alina, de Maria Raysa (17.02.2011) si 8+

povestea printesei de zapada
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ppisic spune:

Ziki, super, abia astept sa ne mos-craciun-im

Anka, da nasol ca m-au sunat, mi-e si rusine sa zic ca nu mi-a convenit...pana la urma e copilul meu, dar asa prost mi-a picat, intelegera e intelegere, nu ? Daca nu e bolnavioara ar trebui sa reuseasca sa se adapteze..off...uite avem aproape o luna si inca nu e acomodata...
Chestia e ca suntem la o gradinita faina, care e si foarte aproape de casa(cam la 3 minute de mers pe jos!!!)...am astepta atat sa am loc aici...No, am noroc ca inca pot sa mai lucrez de acasa, dar iti dai seama ca daca strumfa e in zona nu am nici un spor..si mai tare intru in stres, ca nu fac nici treaba si nici ei nu-i pot acorda atentie...

Patricia, by the way, aproape am terminat buburuzele...mai am sa le trag in teapa (gauresc) si sa le coc..buburuze

Diana & Adeline
Dear baby
Cutia cu surprize

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andutza_B spune:

Salutare si de la noi!
Prima zi de cresa. Adica prima ora. In forul meu interior speram sa nu planga Miru, ca o stiam asa, mai adaptabila, vorba aia, am purat-o peste tot, in toate casele/pensiunile, cu gasca, pe la bunici... Dar m-am inselat, a plans, mititica... Numai in brate la tanti a stat, se speria de toti copiii. Maine o ducem 2 ore, sa vedem.

Despre cadouri: abia astept!! Si eu cred ca e mai funny sa nu stim de la cine primim, dar sunt convinsa ca aici, pe forum, se va face o "imbulzeala" de intrebari aparent inofensive, gen: "auzi, am inteles eu gresit sau tu erai innebunita dupa albastru? " sau " hm, bebe tau parca adora caciulitele" Vai, abia astept!! Si mai cred ca cel care face cadoul decide pentru cine, mami sau bebe, amandoi, etc.

Despre slujba/cariera: eu nu am cariera. Sunt un mic soricel si atat. Dar vorba Ankai, am ceva al meu de care nu ma pot lipsi. Nu-mi pare rau ca m-am intors la munca asa devreme, imi pare rau ca mi-a fost destul de greu, in conditiile astea, sa ma ocup cum trebuie de integrarea Mirunei in alt mediu. Ma bucur de fiecare zi la job, desi si la mine se intampla cam la fel, cine m-a inlocuit 7 luni... ar putea fi avansat in detrimentul meu. Nu stiu ce va fi, dar si daca imi dau demisia de aici, tot nu stau acasa. O iau de la capat in alta parte. Dar e mega frustrant sa vezi ca toata transpiratia si munca ta din ultimii ani e uitata in cateva luni. E ca si cum n-ar fi existat. Ca si cum orele alea in plus, nervii, ideile geniale, pasiunea ar fi fost fum si atat.
Si da, nici eu nu cred ca le poti face perfect pe amandoua, si cariera si mamicia. De asta eu nu am cariera si nici nu mi-o doresc.
Nu mai stiu ce-am vrut sa scriu.
A, cremele sunt suuper, musiu e fan aia wildrose, a zis s ama dau mai des ca ii place cum miroase!
Pup fetele, parca vad ca azi nu apuc sa mai stau pe forum, ca mandra doarme deja de 2 ore!! A epuizat-o ora aia de cresa!

Andutza- de pepenas Miruna-Georgiana (26.01.2011)
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"In an ugly and unhappy world the richest man can purchase nothing but ugliness and unhappiness." (George Bernard Shaw)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

PPISIC, ce frumoase sunt buburuzele!!! tu mai ai timp si de ele?! bravos!! super!

fetele cu munca, eu va inteleg, dar nu stiu cum e sa-ti ia cineva locul. parca simt ca la cresa imi va "lua cineva locul". la noi la job eram toti niste soricei, vorba Andutzei, iar de acasa.. traduc. n-are cine sa-mi ia asta.

dar din pacate nu pot lucra de acasa, si chiar ma oftic. mi se pare ca am pierdut ceva cu Flavia cand am dus-o la cresa de la un an, si as vrea pe de-o parte sa recuperez cu ea acum, si pe de alta sa nu am doua remuscari in aceeasi viata pe aceeasi tema...
de plictisit, nu ma plictisesc acasa. dar imi lipseste independenta de la serviciu, da. daca s-ar putea, in lumea mea ideala, as lucra 4 zile si 3 as sta acasa. si as lucra de la 9 la 3. sa prind dupa amiaza cu puiutii.

acum as vrea sa va rog si eu ceva. puteti da sfara in tara pentru mine? are soata un parpalac de vanzare, de pe vremea tineretilor si a burlaciei lui, Polo Garage, din piele de bou (sic), lung pana la genunchi, negru, bun pentru cineva de la 1.85m in sus. soata are 1.97 si ii e scurt la maneci. a fost, mi-e si rusine sa spun, 1900 de lei. il da cu 250. LOL.
daca e cineva interesat, sa sara cu un PM.
multam!

ziki, de doi pestisori flavia si felix
4 in cuibusor

Mergi la inceput