Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***354***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Oliesti superba...iar kg acelea nu se vad...se vedea doar o burtica frumoasa.Felicitari
Simonapro
Rorocondoleante!

Sanatate tuturor mici si mari!

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Va multumesc tuturor pentru incurajare!

Ce ma doare cel mai tare e faptul ca toata lumea ma sustine si-mi spune ca e decizia cea mai buna, numai consortul meu (cel care ar trebiu sa-mi fie cel mai aproape) nu intelege avantajele unei perspective de viitor pentru Ianis Am incercat de toate, si sa nu-l mai agasez cateva zile cu tema asta, insa n-am reusit, si tactica pasilor mici, si ce alternativa avem in RO, si l-am asigurat de n ori ca nimic nu e definitiv, la primul semnal al lui ne intoarcem acasa...

Degeaba, daca acum cateva zile imi zicea sa-i dau timp sa se obisnuiasca cu ideea, azi mi-a zis sa ma duc eu singura sa ma conving ca nu e totul atat de roz, ca imi voi da seama ce pierd atunci cand voi incepe serviciul. Dar el in Germania n-o sa vina niciodata, nici macar in vizita. Pentru ca el n-o sa se adapteze, n-o sa-i placa. Mi-a dat ultimatum: ori stau in Ro si-mi caut job (chiar si mai prost platit), ori ma duc incolo, dar destram familia, sa nu-i caut lui job si lui Ianis gradi pentru ca noi n-o sa existam acolo ca familie... Daca tin neaparat sa raman eu, n-am decat, daca vreau sa-i asigur lui Ianis, asta e! divortam, mi-l da pe Ianis in Germania si el ramane aici

Acum nu stiu ce sa fac... plang si ma consum, sa ma duc totusi sa vad care-i treaba dar sa-mi pun la mare incercare familia, sau sa dau cu piciorul la oportunitatea asta si sa-mi pun o stampila pe frunte de condamnat, pentru ca eu aici nu sint fericita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Oai, ce dor mi-a fost de pozele frumoase ale Olgai!!! Olga, esti o gravida minunata: radiezi, nu esti deformata la fata si la corp, in afara de burtica ce gazduieste un bebe la fel de frumos ca David! Aici o secondez pe Gina si zic si eu: ai un baiat superb, mai Olgule mai!

Olga, mamica lui David iepurasul si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Ela, imi pare rau ca o asa oportunitate s-a transformat intr-o incercare dificila pentru familia voastra...Nu stiu, nici nu mi-l pot inchipui pe Dan fiind atat de radical: eu l-am perceput mereu ca pe un om foarte deschis si sociabil si un tata extraordinar. Poate il deranjeaza si altceva, s-o fi simtit dat deoparte? Nici nu stiu ce sa te sfatuiesc, doar sa actionezi cu tact si rabdare, fiindca sunt multe de pierdut orice cale ai apuca. Eu nu ma pot gandi la voi altfel decat impreuna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Andiaroro, condoleante!

M-am uitat la filmuletul pe care l-ai pus si mi s-a parut chiar interesant, nici nu m-as fi gandit la asa ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ela78
Ce ma doare cel mai tare e faptul ca toata lumea ma sustine si-mi spune ca e decizia cea mai buna, numai consortul meu (cel care ar trebiu sa-mi fie cel mai aproape) nu intelege avantajele unei perspective de viitor pentru Ianis Am incercat de toate, si sa nu-l mai agasez cateva zile cu tema asta, insa n-am reusit, si tactica pasilor mici, si ce alternativa avem in RO, si l-am asigurat de n ori ca nimic nu e definitiv, la primul semnal al lui ne intoarcem acasa...

Ela, pentru "toata lumea" e simplu sa ne dam cu parerea. Si eu pot spune ca e o superocazie cea care ti se ofera si ca nu trebuie ratata.

Dar, din punctul de vedere al unui care profesional si material s-ar realiza MULT mai bine in Strainezia, pot sa spun ca... daca simti ca e altceva care te tine aici... iti trebuie un mare sut in fund ( a se citi motivatie) ca sa pleci. (asta nu inseamna ca sunt 100%sigura ca nu voi regreta mai tarziu aceasta... indecizie)

Poate si Dan e in aceeasi situatie... sau poate trebuie doar sa ii explici mai cine... motivatia.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andiaroro
Bronsolita suna "altfel" decat bronsita. Aici nu se chinuie copii cu furtunase ci se scot secretiile de catre kinetoterapeuti cu masaj. Scuipa tot,dar cu niste urlete....Brrr! Dr si Kine zic ca urla ca se sperie si ei de ce scot, dar ca nu-i dureros.

[...]

La noi s-au innebunit toate brusc ca a tr sa-mi impachetez barbatul si sa-l trimit in Ro sa-si inmortmanteze bunica. O nebunie totala sa cumperi bilet in ziua plecarii.
Edit: Era a lui bunica. Ai mei, nu mai sunt ......

De sunat... sigur suna altfel, dar nu am vrut sa intru in detalii auscultatorii...

Chiar daca suna scurt, stiu cat de greu e sa spui "ai mei nu mai sunt"...

Mergi la inceput

Super pozele cu super-gravidutza noastra, Oli!

Si David s-a facut un mare cavaler, trebuie neaparat sa ne mai vedem!

Iar Chiti a inceput sa semene a domnisoara!

Mergi la inceput

Ela imi pare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva. intr-adevar ai de luat o decizie foarte grea, caci se pare ca Dan nu se prea lasa convins. Chiar nu ma asteptam...Imi pare rau, sper sa rezolvi cumva in asa fel incat sa fiti cu totii fericiti.

Mergi la inceput

Multumesc mult fetelor De cateva zile am o burtica tare haioasa, zici ca am inghitit o minge de fotbal, trebuie neaparat sa-i fac o poza.

Poate mai organizam o intalnire cu picii pe la mine, ca pe vremuri, ca si-asa vine vremea urata. Ce ziceti?

Mergi la inceput