Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***354***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

[quote]citat din mesajul lui andiaroro

Bronsolita suna "altfel" decat bronsita. Aici nu se chinuie copii cu furtunase ci se scot secretiile de catre kinetoterapeuti cu masaj. Scuipa tot,dar cu niste urlete....Brrr! Dr si Kine zic ca urla ca se sperie si ei de ce scot, dar ca nu-i dureros.

Interesting asta cu masajul! Dar nici treaba aia cu furtunasul nu doare. E unul foarte, foarte subtire (eu care sunt si mai chioara nici nu vedeam ca ar scoate ceva pe ele, pana cand mi-au aratat recipientul unde au colectat). Calin a urlat si la furtunase, dar el urla in principiu de cand pune piciorul in cabinetul doctorului. Si daca-l intreaba ceva se pune pe plans...

Condoleante

Calin, un baietel nazdravan si mamica lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Au pus astia film si cu masajul

http://www.youtube.com/watch?v=CEY6PE8BxT8&feature=relmfu
Fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Hello!

GIANINA, la pediatru am fost la dr. Neagu Ilinca si la ORL dr. Borangiu Andrei, ambii la Medlife Baneasa. Mi s-au parut ok sa stii. La cati doctori am colindat noi, chiar imi doresc sa nu mai schimb atata pediatrul. ORL-istul repet, nu simteam nevoia, dar na. Ca ORL-ist bun si f blanda mi s-a parut si dr. Mella de la CMU. Si sigur doctorita Iorgulescu, ea ne-a si operat.

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Buna!

Ela:felicitari ,ma bucur tare mult ca ai reusit, de acum trebuie sa-l lasi pe Dan sa se obisnuiasca cu ideea si cu mult calm si comunicare sigur o sa ajungeti la un acord favorabil.

Andiaroro: condoleante

Dodo: din pacate nu te pot ajuta cu sfaturi, dar se pare ca ai reusit sa razbati putin, daca i se va face programa cat de cat adaptata lui Bogdi.

Copiii sunt bine, Sebi mai mult plecat, a stat mai mult pe la soacra-mea, ca sa nu mai faca naveta zilnic si sa aiba timp de lectii, dar ii ducem lipsa tare si noi, dar mai ales Luc, l-a imbratisat si nu-i mai dadea drumul cand l-a vazut aseara.

Luc e un scump, se joaca toata ziua cu lego, bine ca-i tine de urat la al meu sot, care nu s-a simtit prea bine zilele astea, pe langa operatie, a mai avut si un junghi pe partea stanga care nu-l lasa nici sa respire, acum e un pic mai bine.

Ce ma necajeste este ca nu scapam de pampers la somn, mai sunt ghiocei in cazul asta?

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Noi avem scutec si in timpul zilei, nu numai la somn Caci nu am reusit sa scapam de acest obicei. Toata vara l-am somat sa-mi spuna cand face pishu/caca. L-am tinut fara scutec ziua si a facut pe el. Tot ce am castigat a fost sa-mi spuna... dar DUPA ce face...
Eu imi puneam mari sperante in gradinita. Insa cum nu o frecventeaza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Am murit de ras la faza cu codita

Gina si noi suntem cu pampers, desi am incercat vara aceasta, dar nu vrea nici cum copchilu meu. Am zis sa-l mai las o perioada si incerc mai tarziu.

Scuze fetelor, am fost plecata intre timp pana la Ikea (am profitat de somnul copiilor, caci altfel nu prea am sanse sa ies din casa), iar apoi am iesit in parc, caci prea frumos a fost astazi afara

Mai pun inca o data linkurile

https://picasaweb.google.com/olgagireada/October192011?authkey=Gv1sRgCNinsfPw84y1ngE

https://picasaweb.google.com/olgagireada/CununieRamonaSiCasum?authkey=Gv1sRgCOzHlduW6_qzFQ#5664941583081669154

Olga, mamica lui David iepurasul si 22+

Mergi la inceput

Foarte frumoase ambele serii de poze. Cel mai frumos si mai frumos dintre toti este David, evident! Si dupa aia tu, Oli! Radiezi si arati foarte bine! De ce ziceai ca te-ai schimbat, ca nu stiu ce... Esti frumoasa!

Dar David s-a lungit si cu parul lung e demential. Si ce o mai imbratisa pe Ana

Mergi la inceput

Eu sunt foarte incantata caci mi-am facut un card la Medlife si acum ii caut pediatru lui David. Pana acum aveam o tipa care venea acasa, dar cam scumpa (150 lei vizita), iar acum o sa avem vizitele gratuite (vorba vine, ca tot platim o suma pe luna, dar este muuuult mai avantajos).

Asa ca multumesc Pisik, o iau in calcul pe pediatrul de la Baneasa, caci este aproape de noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Oai, ce dor mi-a fost de pozele frumoase ale Olgai!!! Olga, esti o gravida minunata: radiezi, nu esti deformata la fata si la corp, in afara de burtica ce gazduieste un bebe la fel de frumos ca David! Aici o secondez pe Gina si zic si eu: ai un baiat superb, mai Olgule mai!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gina2008

Foarte frumoase ambele serii de poze. Cel mai frumos si mai frumos dintre toti este David, evident! Si dupa aia tu, Oli! Radiezi si arati foarte bine! De ce ziceai ca te-ai schimbat, ca nu stiu ce... Esti frumoasa!

Dar David s-a lungit si cu parul lung e demential. Si ce o mai imbratisa pe Ana

Multumesc frumos Gina Acum nu-mi place cum este tuns David, caci l-au ciopartit la coafar, nu vroia sa stea deloc. Dar asteptam sa creasca sa refacem freza.

Eu am luat deja 8 kilograme, dar sincer nu prea ma mai intereseaza asa mult acest aspect. Chiar nu ma mai stresez deloc. Mi-am dat seama, ca intr-adevar, cel mai important este sa fie copilul sanatos.

Mergi la inceput