Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (60)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

parola nu mi-o da nimeni?

mami fericita de Alexandra Mirela(06.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

multumesc fetele de raspuns[left]Maduta sper sa nu se irite chiscoasa nu am avut probleme cu ea pana acum am sa urmaresc sa vad.

mami fericita de Alexandra Mirela(06.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

hai ca pana am citit si-a pierdut asta mica rabdarea langa mine

am fost pe afara vreo 3 ore...eu stau mult daca nu e vant. pititca a dormit non-stop si mie mi-a tinut soacra-mea de uart

a papat bine la pranz,dupa cum ziceam pacalita cu iaurt..o lingurita de iaurt si 2 de legume. of
am cumparat pepene galben sa-i dau maine dimineata.cu avocado merge oare?
daca mananc eu ceva baleste langa mine de numa'si ai vostri fac la fel? acum amncam o banana si i-am dat si ei si s-a lins pe botic :)) daca o puneam in lingurita era cah!

simo-miki - imi plac f mult bucatariile. sunt stiluri diferite insa imi plac amandoua, mie de fapt imi plac toate stilurile. la noua casuta cred ca merg pe bej,crem si asa mai antichizat si vreau neaparat blat de granit si chiuveta din fibra de sticla tot bej...deja am trecut de multe zeci de milioane dar asta e. sa scoata sotu'; banii ca nu-mi fac bucatarii toata ziua

yasmi- cred ca suntem amandoua cu aranjamentele de casa acum. noua ne predau casa in dec-ian dar pana atunci tb sa si comandam mobila. voi merge pe culori deschise toata casa. acum in apt am wenghe/inchis si m-am saturat de praf si de senzatie de spatiu inchis. asta e dupa gusturile fiecaruia in general. noua sa ne placa si sa fim sanatoase :)))

viss- eu am dat banana de la 5 luni jum si e ok maimuta mea mancacioasa

pisuc- eu azi am imbracat-o asa: ciorapi,body cu maneca scurta/bluzita din plus,panatloni din plus si o hainuta pufoasa si moale. pe cap caciula si gluga iar in picioare niste botosei pufosi
afara i-am pus si paturica ca ei stau in carut si dorm nu se misca ca noi.

strumph- cum fu opertaiunea morcov? fir-ar mama lor de legume. si asa prin atat fierbere se pierde naibii tot

intreba cineva de cat fierbem supa. eu fierb si 20 min daca sunt fierte. dc sa fierb legume 1 ora jum? ce raman din ele?

am uitat ce am vrut sa mai spun.

revin dupa ce ma uit putin si pe pozici:))))

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

mary eu ii dau suc de portocala lui luca si e un extaz total, ii place la nebunie. ii dau cam de vreo 2 saptamani si nu am avut nici un fel de problema, il ajuta la digestie si scaunul e perfect normal, nici o iritatie la fundulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

da mada le vazusem!! imi place!! bravo cata! inseamna ca are undeva la 8850-8900 gr, nu?? sper sa reusesc sa il cantaresc si eu in seara asta sau maine dimi....parca vad ca ma sochez...

alexina, da, amandoua suntem dupa decoratiuni, mobilier..ufff mi se pare asa de greu dar si frumos. imi e frica sa nu o dau in bara cu asortatul

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

alexina, acum le-am pus la mine in album..sunt doar cu buc

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati!

offf..pe cuvant ca nu vad nicio poza cu buc in albumul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ce faceti fetele?
abia am reusit si eu sa termin papica pentru noi si am facut putina curatenie. i-am dat drumul Anastasiei pe jos si vad ca a inceput sa umble

azi a mancat si supita si pe la 18 i-am dat lapte cu cereale cu gris, mere si banane de la Topfer, sunt foarte bune aceste cereale. mi se par cele mai bune dintre toate. si nu ma refer doar la gust ci si consistenta.... le-a mancat pe toate.

ally,madutza dar eu nu mananc 2 oua pe zi, nu sariti cu gura pe mine mananc aproape zilnic adica 2 zile da, 2 ba... dar parca citisem undeva ca un om sanatos poate manca pana la 10 oua saptamanal oi fi retinut gresit....

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

mary, portocala nu am dat pt ca este mai acida si se poate irita si rau la fundulet de la ea. Eu aman portocala pana pe la Craciun ca oricum atunci sunt cele mai bune si dulci si zemoase , sau am sa-i iau mandarina care am inteles ca nu e la fel de acida ca portocala

yasmi, am pus pozele promise

am cantarit azi fata imbracata cu dres, bluza si pampers..9100 gr ..nu stiam de ce ma dor mainile din ce in ce mai mult

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati!

wow super e tocmai buna de smotoceala. daca iti vine sa crezi si eu am facut la fel, am cantarit cu tot cu bluza,dres si pampers.7910

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Am ajuns si eu acum la net si pun si baile sa scap de treaba cu pozele. La noi e ff simplu, fara nici un brizbriz...Imi place livingul lui Persi, asa voiam si noi sa facem, cu pal lucios... dar ne costa prea mult fata de posibilitati Initial am vrut wenge, dar cand am vazut ce greu se intretin usile...am zis ca nu ma pot inhama la asta...ca suprafata la buc am in jur de 30mp
Roxy, scumpa, am 5 scaune, ce crezi, unul e in coltul opus frigiderului...masa suporta cam 6 scaune... Oricum eu nu prea stau la masa, maninc mereu din picioare cice maninc mai putin asa....dar de fapt balotez mai mult
Mada nu am vazut baile tale, dar imi place bucataria!
Viss mamica de 2 pui, esti de admirat ca te descurci. eu le-am dat pe la 6 luni si un pic banana.A fost ok, chiar ii place
alexina nici al meu nu prea papa..mereu ma vait pe aici. Legume nu, fructe din ce in ce mai prost..iaurtul il ia bine..si tzitzi...traiasca tzitzi! Sper doar ca are suficient acolo...
Scrish, eu tot de 2 oua pe sapt stiu..chiar ma mira regimurile unde se maninca zilnic ou. Roxy sa te mai interesezi sa vezi exact care-i treaba.
Ally ce mesaj complet mami, cred ca a fost cel mai lung de pana acum. Like, like!
Mada eu i-am dat avocado cu banana si branza..i-a placut...si mie asemeneaeu ii fac la fel mancarica cu carnitza pt 3 zile si ii mai dau cand si cand ou. Am observat ca papa mai bine dc nu e blenduit...asa ca am inceput sa-i pasez la furculitza si chiar i-am dat pui facut la cuptor maruntit...am ales bucata fara consimente...ce sa fac daca aruncam piureutzele aproape zilnic...
Cuscra sper sa faca sotul dupa gustul tau de data asta...ca doar tu stergi praful si deshtele copilelor de pe mobila..si wengele e chiar dificil.
Lavi, nu am vzt bucatariile puse de tine si as fi vrut.

si nu in ultimul rand
LMA sarbatoritilor de azi Maria de happy , Luca si Lucas!!!!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

da mada le vazusem!! imi place!! bravo cata! inseamna ca are undeva la 8850-8900 gr, nu?? sper sa reusesc sa il cantaresc si eu in seara asta sau maine dimi....parca vad ca ma sochez...

alexina, da, amandoua suntem dupa decoratiuni, mobilier..ufff mi se pare asa de greu dar si frumos. imi e frica sa nu o dau in bara cu asortatul

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

hai ca nu o dam in bara. eu merg pe principiul...cu cat mai simplu cu atat mai frumos si elegant :)

de acum ne numim partenere :)
sa stii ca eu acum de exp am buc pe gri si rosu cu geamuri salbate cum vrei tu..aa si wenghe. m-am saturat de ea ...imi pare rece asa

Mergi la inceput