Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (13)
Raspunsuri - Pagina 9
eladea2005 spune:
cu mancarea...o intreaga polemica..ce-i voie, ce nu e voie, de la ce varsta si cat...![]()
sa va zic drept, si sigur v-am mai spus asta, diversificarea lui Eric am facut-o ca la carte, cum a zis si drita pediatra care ne urmarea...am respectat intocmai si degeaba...manca putin, uneori abia gusta si arunca afara, mofturile s-au accentuat, nervii mei erau la maxim, de multe ori il certam sau chiar ma rasteam la el apoi ma duceam si plangeam de nervi...asta a fost...
cu Filip...si pe asta v-am spus-o...am respectat 90% ce stiam deja, dar n-am mai fost atat de rigida si inchistata incat sa respect teoriile din carti si sfaturile date de medic...
Filip mananca supa cu putina sare, a gustat si pizza cu sunca de porc, va spusesem ca a mancat si sarma (bine, aici eu n-am fost de fata, deci nu se pune...
)...nu abuzez de nimic, dar daca nu e un aliment periculos si interzis cu desavarsire, iar el pofteste la o imbucatura doua, nu-i refuz pofta...![]()
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP
ALBUM NOU
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
bumblebee spune:
Crissy, sanatate multa si voua!
Si mie mi-a crescut un arici in gat, la V inca nu observ nimic..
Oana, eu ii dau body, bluzica si o gecuta, ciorapei si pantaloni. Azi mergea o idee mai usurel, fara bluza, dar ieri am tras un frig afara, ca lu' asta micu' ii congelasera mainile si nici nu ma lasa sa le ating, si pe drumul spre casa a tinut-o numai in urlete, ceea ce pt noi e o noutate, ca el afara tace malc.. Azi ii luasem si manusi
, dar n-a fost nevoie de ele.
De maine cica se incalzeste iar
.
ochidut spune:
Am intrat doar sa va salut, sunt pe aici, dar fara chef. La birou sunt tulburi apele, nu merge bine deloc, se fac concedieri colective....asa ca situatia devine cam incerta....Ca daca activitatea ti se restrange, nici de prea multe sfaturi legale nu mai ai nevoie....
Azi 2 ore am stat inchisa in bucatarie cu 2 colege, am facut haz de necaz si am mancat si ciugulit non stop cat am stat acolo
Sa stiti ca si noi am intrat in clubul racitilor, sa nu cumva sa credeti ca suntem lipsa de la apelul mucilor. Dar macar suntem in limite normale, nimic exagerat.ne tratam cu stodal, sinupret, formula 31, oscilo.
Aaa, si botezam sambata ...si a trebuit sa ma tot duc dupa una alta prin magazine si nu mai am rabdare..
...
de Larisa Ioana 24.06.2010
puiutz_mic spune:
Cam asa intentionez si eu sa fac de acum incolo, Eladea.
Cu toate ca dandu-i sa guste din mancarea noastra exista riscul sa refuze mancarea lui 
Ma rog...adevarul e pe undeva la mijloc, ca de obicei. 
Astazi a fost prima zi cand mi-am iesit eu din tipare la masa de pranz. L-am prins intr-o pasa buna pe Raducu, vroia sa apuce el lingurita, dar singur, fara ajutorul meu ca altadata. Asa ca l-am lasat. Mi-am spus ca merita sa murdaresc cateva hainute si eventual si covorul daca copilul invata ceva nou si il atrage noua "indeletnicire".
S-a jucat o perioada cu lingurita in mancare, eu tot speram sa duca la gurita, dar mi-am dat repede seama ca nu se va intampla azi. Vroia doar sa se joace cu lingurita, sa "faca cunostinta" cu noua senzatie, aceea de a avea controlul asupra acelui obiect. Si mi-am amintit de sfaturile voastre. Sa-i dau sa pape in timp ce el se joaca cu lingurita. A functionat.
Si a fost tare dragalas ca a vrut sa ma hraneasca si el pe mine. L-am lasat sa faca si asta, fapt ce l-a distrat f. tare. 
Ce sa mai spun, pranzul de azi a fost o victorie. Sper sa o tinem tot asa.
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eladea2005 cu mancarea...o intreaga polemica..ce-i voie, ce nu e voie, de la ce varsta si cat... |
asa e
1an +
08.07.2010" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
crispro spune:
Mancarica- inca incerc sa ii dau cat mai sanatos- fiert sau la cuptor, nu pun sare- isi ia din paine si pufuleti. Nu ii dau dulciuri, zahar. DAR, mai fac foarte mici exceptii. Am mers la niste fini, am mancat clatite- i-am dat si lui un pi de clatita goala, desi avea un pic de zahar- nu mi se pare o tragedie. Ii mai dau telemea, dar nesarata.
Cu imbracatul -si noi avem ciorapei lungi, dar subtiri (ca mai am o pereche mai grosi, de iarna)si pantaloni (pantalonii nu is grosi, is blugi normali, ca am si pant grosuti de iarna). In sus, bluza, body si geaca- la mine problema e geaca, ca nu stiu cat de groasa sa fie...
Otilia, ma bucur ca mai dai un semn!
Crissy, sanatate multa fetelor!
Eu nu mai au medicamente (doar furazolidon), urechea ma doare, inca tusesc oribil, numai noaptea. OF, ca astept sa treaca odata! Soacra si-a luat liber azi sa stea cu piticul. Mai sta si cu celalalt nepot, care a fost bolnav, nu a mers la camin, si mami lui (adica cumnata) e in Argentina, 2 sapt, cu serviciul.
Merg sa mananc- orez u morcovi si pui la gratar. Uecs, asta am mancat si la amiaza.
Sa-l ajutam pe Alex
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui puiutz_mic Ce sa mai spun, pranzul de azi a fost o victorie. Sper sa o tinem tot asa. Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010 Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!! ![]() |
bravoooooo

1an +
08.07.2010" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
eladea2005 spune:
OANA, BUMBLE, la fel ne imbracam si noi...body, bluzita si geaca...ciorapei lungi si pantaloni...![]()
azi mergem la shopping, vreau sa arunc un ochi prin magazine sa-i caut lui Eric ghetute/cizmulite...sa vedem ce gasesc...paote si lui Filip daca e cooperant...![]()
ochidut, uf, imi pare rau sa aud asta...situatia e naspa peste tot in tara...mama ei de tara...
elena, ma bucur f mult ca pranzul a fost o victorie...deci se paote...sa fie la fe in continaure...![]()
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP
ALBUM NOU
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
crispro spune:
Puiutz, ma bucur mult de reusita de azi, de la pranz!!! Si eu incerc sa il las sa se desfasoare mai mult la masa. Si vad ca merge mai bine. Al meu ia 2 linguri, nu prea le nimereste, apoi se joaca si face mizerie.![]()
Sa-l ajutam pe Alex
michelle1981 spune:
Si eu o las sa faca mizerie, nu ma deranjeaza ca se murdareste, sau ca da pe jos, strang mereu dupa
Si eu o imbrac la fel: body cu maneca scurta, tricou cu maneca lunga (deci nu plover) si geaca pufoasa de iarna. Daca ii dau o haina mai subtire ii dau un hanorac fleece pe dedesubt. Ciorapei si pantaloni.
Urmeaza sa iau si ghetute/ cizmulite imblanite si un combinezon intreg.
Noi tot cu muci, parca nu se mai termina.
Crissy, sanatate multa si voua
Mami
de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)