Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (13)
Raspunsuri - Pagina 13
crispro spune:
Alice, ma bucur ca a fost bine la dr!
Ei, aseara pe cand sa adorm s - a trezit zmeul, l-am leganat, adormit , pus in patut. In 10 min iar treaz. Abia pe la 12 juma a adormut, la fel si eu. acum innca doarme, dar imediat se trezeste pt lp si pt cele 2 ore de stat treaz.
Michelle, ioi, biata mamica...
Ilinca, bine ca au mai trecut mucisorii!!!
Btz, de cand vrei sa il dai pe Paul la cresa? De acum?
Laurika, ce puiut plin de viata ai, ce drag mi-e cat e de poznas!![]()
Crissteo, imi place la nebunie relatia pe care o ai cu copiii tai, stii cum sa le fii aproape, stii sa fii langa ei cand au mai mare nevoie.
Caldura- eu sub 22 grade tremur in casa, racesc!!! Copilul e muuult mai calduros, asa ca el e imbracat mai subtire, eu mai gros.![]()
Victo, spor la invatat si rabdare/ putere multa!
Gata cu forumeala in miez de noapte.![]()
Sa-l ajutam pe Alex
laurika1982 spune:
Neata fetele!!
Dau cafelutza, pentru cine vrea.Fi-miu imi scoate sutienele din sertar..si eu il las
.acum mi le aduce, ca stie el ca il laud cand imi da rufele la intins
Azi avem de alergat, ne-a lasat tati masina..
Cris:vad ca esti matinala , mami:)dejha stii cand se trezeste zmeul zmeilor :).O sa treaca si perioada asta..acum ca sa te amuz, stii cum se zice: copii mici, griji mici, copii mari griji mari :))/Can o fi sa-l duci la gradi sau la scoala,de abia o sa-l trezesti:).
Al meu copil da trezirea intre 7 si maxim 8.dar se culca tarziu, eu mai stau dupa ce se culca el, ziua sunt dupa el asa ca ma declar nitel obosita.
Va pup si va urez o zi super usoara cu picii, serviciul, casa si ce mai aveti voi de facut :)
Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010
matusa77 spune:
Buna dimineata!
Ne mai tineti minte?
Nu-mi mai ajunge timpul.
Bun venit celor doua mame de delfinasi.
Ducu e bine, ne-au ocolit mucii, deocamdata, face rele si iar rele
, mesele au ramas un chin dupa cum stiti desi nu e slab (a trecut de 11 kg) uneori ma urca pe pereti, nimc nu -i place.
A, si dau o cafeluta ca ieri am implinit 14 ani de la casatorie.
Pup.
ciristina_serban spune:
Buna dimineata si de la noi.
laurika, matusa multumim de cafelutza. Eu uite ca ma delectez cu ea si cu voi...
Matusa, La multi ani, sa fiti sanatosi, fericiti si sa va iubiti 'forever'.
Cum ati petrecut???
Cris mami, pai la ora aia trebuia sa faci nani nu sa astepti sa se trezeasca Vladi. Profita maxim de timpul de somn. Ai mai multa grija de tine iubita, te rog eu...
Ne-a iesit si rezultatul la analize. Se pare ca IgE total e f mare, deci e clar vorba de alergie... Urmeaza sa le vada si d-ra de fam sunt curioasa ce traseu ne da ea de urmat...Eu ama amanat plecarea la Bucuresti ca sa astept analizele astea, dar reprogramez vizita la alergo.
Va pup. Sanatate tuturor bolnaviorilor. Sa aveti o zi usoara dragele mele...
matusa77 spune:
Cristina nu am petrecut, sotul a plecat la servici aseara la 18 si a venit de dimineata. Da nu=i bai, recuperam.
ciristina_serban spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui matusa77 Cristina nu am petrecut, sotul a plecat la servici aseara la 18 si a venit de dimineata. Da nu=i bai, recuperam. mama lui Ducu -nazdravucul 15 iulie 2010 |
eehhhh...bravo, bine ca nu trece momentul nemarcat. La cat mai multe aniversari frumoase! pup!
ramonavlas spune:
Matusa, La multi ani impreuna!
Raisa e la cresa si eu m-am apucat sa fac de mancare. Am inceput cu desertul. Fac o prajitura cu mere. Pentru sot fac cartofi taranesti cu kaizer si pentru noi, dovlecel umplut.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
crispro spune:
Neata din nou!![]()
Am stat treaza azi noapte, ca asa m-am obisnuit deja, ca de obicei la ora aia se trezeste V. Dar azi noapte nu s-a trezit.
eu nu am putut sa mai adorm. Si dimineata a fost matinal bine.
no, iaca asa nu dorm eu... cand doarme el nu dorm eu, cand sta el treaz, atunci as dormi.
matusa, LMA cu sanatate impreuna!!!
Of, Krys, sper sa gasiti odata la ce e e alergia!!!
Mi-e pofta de prajiturile alea bune ce le faceam in sarcina- visine cu prajitura (ca predominau visinile).
Musai sa fac iar!
Se vede ca ma simt mai bine, nu?![]()
Va pup, fetele, o zi frumoasa!
Sa-l ajutam pe Alex
bumblebee spune:
Neata!
Victo, 

, sa iasa cat mai bine pt voi cu serviciul, examenele.. 
Crisu', chiar se simte un ton mai optimist in mesajele tale! Nu pot decat sa ma bucur si sper ca orice motiv te-a binedispus, sa-si faca treaba in continuare! Cum mai e cu Vasi? Tu cum te mai simti? 
Matusa,
La multi ani, cu sanatate, iubire si intelegere inainte!
Dar Ducu sta bine cu kg-ele, chiar daca e mai mofturel. 
Ieri incepuse sa ma doara mai bine in gat, a venit un arici si nu mai vrea sa plece, de azi noapte s-a instalat si o durere misto de cap, niste multi muci
si o stare de aia de sfarseala.. Azi noapte cand se trezea V imi venea sa-mi iau campii, aveam capul cat un TV maare si greu si asta micu' a avut o noapte normala, 4/5 treziri (nu mai stiu exact..).
Acum sper sa nu inceapa si V cu aceleasi simptome, ca ma tot duc in lumea mare
..
crissteo spune:
Neata. Raportam o emisiune vizionata de la 3 la 5, deci Crispro ne putem imprieteni sa facem ceva comun la orele alea din noapte. 
Am vazut o emisiune cu renovare de case vechi. Tot mi s-a pus mie pata sa ne mutam la casa, acum stam la bloc. As fi preferat sa vad emiisunea ziua, dar e bine si noaptea
Ce sa mai zic, eu stiu ca se termina curand periaoda asta. Teo a dormit de la 4 luni toata noaptea, fara exceptii, dar era zbantuit ziua. Albert e cuminte ziua si activ noaptea. Asa pentru diveristate in familie, sa avem ce face si ziua si noaptea, manca-i-ar mama de baieti.
Intreba cineva cine sa baga la bb 3, eu, dar mai incolo, adica peste vreo 3-4 ani, cand reusim sa ne schimbam si casa si sa mai creasca picii ca eu nu fac fata cu atatia copii.
Saddie, vad in fata ochilor 10 kg, 10 kg cate ai dat tu jos. Excelent. Felicitari. Ma bag si eu la monti, sper ca de azi. ![]()