Pufi de ian - feb 2010 (46) -LMA Ruxita !
Raspunsuri - Pagina 16
blue_flower spune:
Mire, e simplu, o trezesti si o pui in masina ![]()
Abia se culca la pranz mai devreme si eventual seara la fel, mai devreme.
Daca doarme 10 ore noaptea e ok. Doarme?
La cat adoarme Mara seara si la cat la pranz?
simplicity spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miremia Larisel cu doua atomice pe langa tine, ar fi culmea sa mai impletesti si fulare. Eu zic ca te descurci minunat! ![]() Simply subscriu si eu...vrem poze cu printesa! Si cand termini fularele poate ne pui poze si cu ele.Cadouri de mosi inca nu stiu ce o sa-i iau. Am intrat la Imaginarium zilele trecute si am vazut o minunatie de jucarii, absolut superbe. Eu personal n-am mai vazut atateaa jucarii frumoase. Aveau inclusiv tablite pt litere/creta si inca ceva (era set). Daca aveti idei de cadouri, impartasiti-le pls. _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Larisel are dreptate Mirela
tu ai 2 copii si de aceeasi varsta, nu crezi ca e suficient? de unde timp si pt alte cele...plus la ce munca faci tu cu ele eu as zice JOS PALARIAAcum nu pot pune poze , pt ca imi e stricat laptopul, mai dureaza un picut .
Imaginarium are si site?eu una nu am auzit de el, sunt extrem de curioasa
Nu stiu nici eu ce sa ii cumpar, clar jucarie pt ca aia e placerea copilului si la cei apropiati de aici am dat de inteles(sper sa se si prinda) ca sa ii cumpere jucarii , ca hainute ii cumpar eu(plus gusturile difera). M-am gandit la castel/casuta cu tot felul de accesorii(am vazut ca se joaca la centru); o alta idee ar fi un set de farfurii, cescute & co (ca si cu astea se joaca), o ferma de animale ; mai testez
Simply,mami de Ariana
simplicity spune:
| citat din mesajul lui larisel Si daca tot suntem in tendintza, simpli nu bagi un ochi si la sondajul meu din semnatura? M-ar interesa parerea/lista ta... mereu o vedeam pe A foarte cocheta in poze... Chiar asha, nu ne-o mai aratzi si noua pe printzesita englezoaica? _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare ![]() ![]() |
multumesc
Simply,mami de Ariana
miremia spune:
| citat din mesajul lui blue_flower Mire, e simplu, o trezesti si o pui in masina Abia se culca la pranz mai devreme si eventual seara la fel, mai devreme. Daca doarme 10 ore noaptea e ok. Doarme? La cat adoarme Mara seara si la cat la pranz? de Daniel, n.01.02.2010Mama fericita |
La noi cu somnul este foarte ciudat, indiferent la ce ora adoarme la pranz (intre 2:30-4) tot tarziu se culca seara. Ieri de ex a dormit doar o ora si 1/2 la pranz (cateodata doarme 3 1/2), s-a trezit pe la 5:30 si totusi pana la 12 nu a adormit.
De trezit se trezeste in jur de 10, deci ne-am incadra la grupa de 10:45. Am trezit-o intr-o dimineata, trebuia sa plecam din Buc si tot programul din ziua respectiva a fost haotic.
_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
miremia spune:
| citat din mesajul lui simplicity Imaginarium are si site?eu una nu am auzit de el, sunt extrem de curioasa Nu stiu nici eu ce sa ii cumpar, clar jucarie pt ca aia e placerea copilului si la cei apropiati de aici am dat de inteles(sper sa se si prinda) ca sa ii cumpere jucarii , ca hainute ii cumpar eu(plus gusturile difera). M-am gandit la castel/casuta cu tot felul de accesorii(am vazut ca se joaca la centru); o alta idee ar fi un set de farfurii, cescute & co (ca si cu astea se joaca), o ferma de animale ; mai testez Simply,mami de Ariana |
Uite www.imaginarium.ro/" target="_blank">aici
Nu stiam nici eu ca au site, o sa-mi arunc un ochi dupa ce venim de afara.

_
Mirela si
blue_flower spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Uite www.imaginarium.ro/" target="_blank">aici Nu stiam nici eu ca au site, o sa-mi arunc un ochi dupa ce venim de afara. ![]() _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Jucariile de la Imaginarium sunt f f frumoase, dar si f f scumpe.
Am fost pe acolo de multe ori si nu am luat niciodata nimic.
Sa va dau un exemplu. Aveau un bat de lemn cu o rata la varf cu 2 rotite, de impins cu mana. 200lei. Enorm. Dani a avut vreo 4-5 jucarii de impins cu mana, pe fiecare in parte le-a trantit pana le-a spart/descompus.
I le-am luat din piata/de pe plaja cu 10-12-15lei.
Jucariile de la Imaginarium sunt, in parerea mea, pentru cadouri fitoase la petreceri fitoase, unde vrei sa impresionezi
simplicity spune:
Si mie mi-au placut jucariile de pe site, dar ca si BF mi se par scumpute(la stilul cum le apreciaza copii la varsta asta).
Simply,mami de Ariana
tomaca spune:
BF - vezi in vreo geanta, jucarie de-a lui si alte locuri unde n-ar putea fi (poate dupa un sifonier)
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un 
miremia spune:
Aaaa, am uitat sa zic ca si mie mi se par f f scumpe.
Doar ca am vazut si cateva la preturi ok, trebuie sa studiez.
_
Mirela si

de Daniel, n.01.02.2010