Pufi de ian - feb 2010 (46) -LMA Ruxita !
Raspunsuri - Pagina 15
simplicity spune:
BF nu cumva a aruncat-o la gunoi? de ex. Ariana cam asa face, noi i-am spus sa isi puna punguta cu pampers la gunoi ca e caca si am observat dupa aceea ca si medicamentul lui tati e tot "caca" 
![]()
larisel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simplicity Voi cam ce cadouri le luati de Craciun?Mirela iti aduci aminte ca si tu ai intrebat anul trecut?ce ne mai placea atmosfera dinainte de sarbatori |
Deja atmosfera de craciun?

Daca vom avea buget pt cadouri, cred ca la fete le voi lua ceva strict pt placerea lor, adica jucarii, poate o papusha, nu shtiu... Eu am o problema in plus... e si ziua lor in decembrie. Alt cadou, alta distractzie... si incep si serviciul exact de ziua lor
... intr-o vineri...
larisel spune:
simpli Ce frumos ca ii impleteshti fulare...
eu nu am timp nici macar sa le cumpar, darmite sa le meshteresc eu ...
Sondaj de sezon ![]()
larisel spune:
Si daca tot suntem in tendintza, simpli nu bagi un ochi si la sondajul meu din semnatura? M-ar interesa parerea/lista ta... mereu o vedeam pe A foarte cocheta in poze... Chiar asha, nu ne-o mai aratzi si noua pe printzesita englezoaica?
Sondaj de sezon ![]()
miremia spune:
La Multi Ani Ruxita!

Sa fii fericita si sa ai parte de tot ce e mai frumos in viata!
_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
blue_flower spune:
| citat din mesajul lui simplicity BF nu cumva a aruncat-o la gunoi? de ex. Ariana cam asa face, noi i-am spus sa isi puna punguta cu pampers la gunoi ca e caca si am observat dupa aceea ca si medicamentul lui tati e tot "caca" ![]() |
well, imi doresc sa nu fie asa. Nu cred ca e asa.
In primul rand ca nu are acces la gunoi, e blocata usa de sub chiuveta. In al doilea rand, eram si eu in bucatarie, nu imi aduc aminte sa fi tras de usa aia....e grele maica, e grele....
aseara am facut rememorare cu al meu sot ce am facut dupa ce a plecat el....nu pot sa imi aduc aminte de vreo 15 minute. Apoi stiu ca i-am fiert brocolli si ca l-am pus pe blat sa il hranesc si apoi a venit sotul acasa. Of.
blue_flower spune:
TOMACA, poti face download de pe torrente. Ai?
Daca nu, da-mi exact ce cauti si dau eu jos. Si apoi pun pe transfer.ro
Mi-ar trebui si mie ceva muzica de adormit copilul.....
miremia spune:
Nyny, Sorina wb!!

Super cu bona, pana la urma a iesit bine. Sa iasa si ultimii canini usor!
Nyny ce fac piticii?
Larisel cu doua atomice pe langa tine, ar fi culmea sa mai impletesti si fulare. Eu zic ca te descurci minunat! 
Simply
subscriu si eu...vrem poze cu printesa! Si cand termini fularele poate ne pui poze si cu ele.
Cadouri de mosi inca nu stiu ce o sa-i iau. Am intrat la Imaginarium zilele trecute si am vazut o minunatie de jucarii, absolut superbe. Eu personal n-am mai vazut atateaa jucarii frumoase. Aveau inclusiv tablite pt litere/creta si inca ceva (era set).
Daca aveti idei de cadouri, impartasiti-le pls.![]()
BF activitatile respective incep undeva dimineata, pe la 9?
_
Mirela si
blue_flower spune:
| citat din mesajul lui miremia BF activitatile respective incep undeva dimineata, pe la 9? _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Da, la 9.30, dar mai e o alta grupa la 10.45.
De ce intrebi?
miremia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui blue_flower
Da, la 9.30, dar mai e o alta grupa la 10.45. De ce intrebi? de Daniel, n.01.02.2010Mama fericita |
Stiam de 9:30 si mi se parea imposibil de ajuns cu Mara.
Daca zici ca este grupa si pt puturosi, o sa studiez si eu.

_
Mirela si
de Daniel, n.01.02.2010