Clasa I * 2011 - 2012 * [10]

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Am citit din urma dar ar fi tare mult de zis. Pe scurt la noi se dau toate notele in functie de ce a facut copilul. astept cu emotii carnetul diseara.

Pe post de extra a ramas engleza in acelasi timp cu fratiorul ei si pictura de vinerea. Deja cred ca e mult. Si asa obosita si la noi probleme cu adormitul seara. De fapt cred ca tot oboseala e de vina, are o stare permenenta de agitatie si iritare.

Indiferent de temele de vacanta de la scoala eu o voi pune sa faca una alta. In mod clar nu e deloc atenta si numai prin repetitie invata.

Acuma trebuie sa finalizez un mail si sa merg si eu acasa. Asa ca va doresc o super vacanta tuturor, cu odihna, distractie si sanatate! Drum bun celor care pleaca, si sa ne "revedem" cu bine!

Eu marti sunt din nou aici pe baricade oricum, dar probabil tot asa din 2 in 14 din pricina proiectelor de la birou.

Weekend frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Acusica am picat si noi acasa, ca de unde n-aveam oricum timp prea mult, s-a mai ivit si un antrenament de tenis extra ce nu l-am putut refuza, mai ales ca a fost, pentru mine, ocazia mult visata de a-l pune sa aleaga intre tenis si karato-actorie .... Va dati seama ce-a ales.

Asa ca nainte sa ma apuc de bagaje - pe care geaba mi-am luat avant sa le fac de cateva zile, tot acusi ma apuc - am zis sa dau nitel pe aici sa vad ce se mai intampla.

Va dorim tuturor vacanta placuta si relaxanta, nu stresati prea mult copiii cu temele ca vacantele astea usurele de ciclu primar nu se mai intorc.

Va pup si povestim cand ne intoarcem, ma duc la bagajeeeeee.....

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Vacanta placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaDia spune:

Mina, Soleil
Mina multumesc pentru raspuns. Al meu e alergic la acarieni, polenul de ierburi, ceva alimente si intepaturi de insecte. Ideea este ca de cand a inceput gradi (deci de vreo 3 ani) ia aproape permanent antihistaminice. Si in plus, in perioada rece, Singulair. Ceea ce pe mine ma scoate din minti, dar cel putin acum nu am alta varianta.
Revenind la subiect, Dragos are in vacanta de facut 28 de pagini dintr-o culegere de mate si o jumatate de pagina de caiet cu semnele invatate pana acum la abecedar (prima jumatate au facut-o deja din clasa).
Vacanta placuta tuturor copilasilor si parintilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

Lali,mi-a placut experimentul la cunoasterea mediului!Foarte igenios!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

Vacanta placuta tuturor boboceilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Am incheiat si noi cu bine prima parte din Semestrul I. Ma declar foarte multumita de Matei. Avem 2 FB in carnet, la mate si la romana. Pt vacanta avem de completat paginile ramase libere din caietele speciale si manuale; mai exact pana la cifra 4 inclusiv la mate si pana la litere la romana. In plus avem de lucra din cartea de evaluare si din culegerea de mate.
Dupa vacanta incepem literele!

Pana atunci urez si eu vacanta placuta!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns faby57 spune:

Si noi am incheiat cu Fb la toate in afara de mate la care avem B dar speram sa recuperam pana la sfarsitul semestrului.
Noi avem putin de facut pe vacanta.
Va urez vacanta placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

ce bine sa fii nestresata dimineata ce bine e in vacanta, chiar daca`s la munci, am lasat cupilu` dormind
si Giulia are cate un fb la toate materiile. pe vacanta le a spus doamna sa citeasca doar cine vrea, asa ca ea si-a luat in brate cartrea Pinocchio sambata si a terminat, iar ieri si-a luat Degetica.
(am dus eu orientativ lista cu lecturile si de acolo se inspira).
Si cum ea mi-a dat mie teme de vacanta (asa cum le lasa doamna cu rosu frumos mi-a lasat si ea mie in 2 caietle vechi semne grafice) i-am lasat si eu 4 fise de facut

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=8" target="_blank">Concurs-Vara2011-mag1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmina_p spune:

Am crezut ca Ema se va trezi mai tarziu sau macar va lenevi putin in pat,in vacanta!Da' de unde?!?La 7 e in picioare!Azi si-a facut tema la scriere...a avut de terminat pagina cu recapitularea!Teoretic,a terminat temele pt vacanta!Practic,de maine vom mai face cate o pagina din fiecare semn grafic!
In alta ordine de idei...abia am reusit sa fac o programare la stomatolog,pt azi!Pt copil,normal!Da semne sa-i iasa un dinte si gingia este foarte neagra in zona aia.Mi-e teama ca va fi nevoie de vreo injectie si n-are vioe sa faca timp de o luna dupa vaccin.

Mergi la inceput