Clasa I * 2011 - 2012 * [10]
Raspunsuri - Pagina 16
Soleil spune:
Una - felicitari pentru calificative!
A doua:
Noi nu plecam niciunde.
Noi nu avem niciun calificativ pe carnet.
Invatatoarea noastra nu da numai FB. Fie-mea are pe caiete de la S la FB (ma rog, fiecare cu numarul de floricele corespunzator)
Deci noi suntem din alt film .
Inca nu stiu ce-avem in vacanta, dar se pare ca nu mare lucru. Sedinta cu parintii e marti seara. Deci in vacanta avem sedinta
flaviutza spune:
Nici noi nu plecam nicaieri. de fapt ea pleaca la tara, in vacanta, eu ma lupt cu recesamantul in calitate de recenzor sef, o sa am de furca.
Nici la fi-mea nu ploua cu FB-uri. media clasei e B.Nu da note la teme, sau la scris in clasa, nu da note decat pe teste. La fiecare finale de capitol, testare.Azi a avut la romana, ieri la mate. FB la ambele.cam din doua in doua sapt e testare. notele se vor trece in catalog.
Nu o pun sa faca nimic pana in week viitor, doar sa o puna socrela sa citeasca . de asta are nevoie, de citit fluent acum .pup pe toata lumea, trec la studiat recesamantu' asta dom'le!
anda141 spune:
La A. in clasa s-a dat testul la romana si mate, dupa ce au terminat prima parte de semne grafice, adica sapt.trecuta. Au luat bine spre foarte bine si foarte bine, concluzia este ca e o clasa de copii foarte buna. Insa cam neastamparati si neatenti, ca atare in carnet nu le va pune FB ci B , ca sa fie mai atenti data urmatoare. Voresc f mult, sunt f galagiosi, neatenti si gresesc din cauza asta. Pe cand daca le da FB ei cred ca merge asa. E o idee si asta. Asadar al meu are un B si un FB in carnetul de note, atat.
Il tot bat la cap sa fie atent, in timpul orelor nu se vorbeste. L-a mutat in toate bancile si cu toti colegii, dar el vorbeste cu oricine, e foarte sociabil. Nu e o porblema ptr el un coleg nou. A stat si in prima banca si in ultima si peste tot.
Nici la ei nu a ajuns inca cu vaccinul si imi pare rau , ca a fost sanatos panaa cum, dar parca vad ca pana atunci capata ceva.
antoemma spune:
Deci asa cu notele... Noi avem doi Sg (Fb), unul la romana si unul la religie, iar azi i-a cerut carnetul sa ii mai treaca o nota dar nu i l-a inapoiat inca. Va fi o nota la germana sau la cunoasterea mediului.
Au avut azi dictare si s-a descurcat bine, in sensul ca a gresit doar un "i" de tipar, scriind in loc "i" de mana. In rest celelalte litere au fost OK, la fel si cuvintele de genul "im", "mi", "Mimi".
Dupa vacanta incep cifrele, din cate vad. La romana invata poezii...
Azi si-a sarbatorit ziua de nastere o colega si dupa ore au fost cu totii la un loc de joaca. Tare i-a placut...
Maine vor merge la o piesa de teatru pentru copii, in limba germana: Haensel si Gretel. Si apoi, vacanta...
Noi nu plecam nicaieri dar ne bucuram de o saptamana mai lejera.
Vad ca nu apare nici un simptom neplacut dupa vaccin.
Copii gasesc totul in nimic, oamenii gasesc nimic in tot. (Giacomo Leopardi)
Mami de 2004 si 2010
eveline spune:
Felicitari pentru calificative!
SOLEIL - Probabil doamna voastra nu a mers pe metoda recompensei, a dat pe bune calificativele din prima.La ultima sedinta, de luni, ne-a zis si a noastra ca de-acum is scolarei mari si trebuie sa se obisnuiasca cu de toate drept urmare vor incepe si la noi tot restul de alte calificative. Cat despre sedinta de marti in vacanta...no comment....
ANTOEMMA - Mai, dar voi sunteti avansati bine. Bia are azi testul la romana pt ca au terminat si recapitulat semnele alea grafice...abia dupa vacanta incep literele. Si la mate au ramas la "2". Numai noi suntem asa de "in urma"?!. Dupa vaccin doar local sa apara ceva, la varsta lor cu anticorpi deja existenti rar apar alte simptome.
FLAVIUTZA - Off topic total: am fost "recenzata" ieri si ca fapt divers: doamna aia nu prea stia unde sa ma incadreze, dintre toate optiunile alea de la ocupatia actuala (cea din saptamana recenzarii). Eu sunt in CIC si nu avea optiunea asta...eram cumva la "intretinuta de stat"??
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)
eveline spune:
COSMINA - modificat de note in clasa I??!!. Tin minte cand am luat primul meu "4", eram pe la sfarsitul clasei I si nu invatasem definitia propozitiei (ca sa vedeti ce m-a marcat de am tinut minte). Poate si pentru ca a fost singurul 4 din clasele I-IV. Nu era mare branza insa invatatoarea mi l-a dat, stiind ca sunt eleva foarte buna, ca nu cumva sa ma obisnuiesc cu genul de atitudine: eh, is buna, mi se iarta daca uneori nu invat... - cam de genul B-ului de care a povestit ANDA. Si tin minte ca de la scoala pana acasa, cei 100 m am mers in mana cu carnetul, uitandu-ma la 4-ul ala si gandindu-ma cum sa-l modific, in ce, sa nu se supere mama. Si mai eram cu o colega si faceam tot felul de scenarii. Pana la urma nu am indraznit, ideea am avut-o, dar nici vorba sa am curaj s-o pun in practica. Mama a avut o atitudine super OK, mi-a explicat frumusel de ce l-am luat si m-a pus sa promit ca am sa invat tot ce am de invatat de atunci incolo. Deci cu alte cuvinte nu judec faptul ca le vin asemenea idei, e cumva omenesc dar sa le si pui in practica....
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)
ClaudiaDia spune:
Buna dimineata!
Cu toate ca nu am scris pana acum, am citit totul cu f. mare interes pentru ca detin si eu una bucata scolar de clasa I-a. La noi in principiu a mers destul de bine cu acomodarea, cu exceptia unor dureri de burtica care au durat vreo saptamana (dar din cate vad sunt destul de dese la copii somatizarile de felul acesta).
Mina, cand povestesti despre copilul tau parca il vad pe al meu... Vroiam sa te intreb la ce este alergic cel mic si daca ia antihistaminice pe termen lung sau doar cand e nevoie? Si mai vroiam sa-ti spun ca ieri am gasit la H&M Unirea colanti pentru baietei (ca ma vazut ca te interesa lucrul acesta) si i-am luat si eu lui Dragos un set.
Va pup si vacanta placuta copilasilor!
Alizee spune:
Fii-mea asteapta cu nerabdare, vacanta.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
iahim spune:
Fi-miu a racit din nou,asa ca nu l-am dus astazi.Asteptam cu bucurie vacanta.Este binevenita!
szivarvany spune:
Eveline, idem noi, azi il fac pe 2 si au incheiat recapitularea semnelor grafice.
Sanatate la toata lumea
Si eu am fost la scoala sa platesc afterul, totul e ok, nimic de vacanta ca teme; ma bucur ca e vacanta ca si Giulik fornaie nasul, macar ne odihnim si ne trece
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=8" target="_blank">Concurs-Vara2011-mag1